איך אני יכול לכעוס על עיוור על זה שהוא עיוור?
רק אומר.
משחק ראשון - 30/4 (ערב יום העצמאות), ברצלונה.
משחק שני - 6/5, מילאנו.
וככה, בשביל הכיף -
רצף משחקים על עונה שלמה.
אכן משחק קשה בויאדוליד. גם מול אינטר לא יהיה קל.
לא אמרו שבחמישי רק יגידו מתי משוחק כל חצי גמר?
זכור לי שכל פעם שברצלונה נפלה על משחק בערב יום זיכרון כזה או אחר, לא עלינו לגמר. מקווה שזה סימן טוב.
סופי?
עוד פעם אנחנו רביעי-שלישי?
בשביל לעלות לגמר אנחנו צריכים לסיים בתיקו בבית.
חד משמעית. לדעתי שלושת הקבוצות טובות עלינו במפגשים ישירים, כאשר הן אשכרה יודעות לעשות הגנה ואנחנו צריכים להגיד את האמת-המומנטום שלנו ירד. לא כל מטאטא פוגע, לאמין קצת נחלש וראפיניה מתקן את הסטיית תקן שלו.
אולי אולי עם באלדה ואולמו יש לנו יותר מה להציע. אני עדיין חושב שפרמין פשוט יותר טוב כמחליף.
באלדה אמור לחזור לחצי גמר הראשון?
זה לפי “אופטה סופרקומפיוטר” , מה שזה לא יהיה. כזה שמנחש מי הרכש הכי טוב לכל עמדה ואז בפועל בוחרים מישהו אחר.
לעומת זאת, בהימורים אנחנו מובילים, כמו שהובלנו לפני הרבע גמר.
לדוגמא, bet365:
בארסה 3.00 (זה יוצא 30%)
PSG 3.25 ( זה 28%)
ארסנל 3.50 (26%)
אינטר 5.50 (16%)
(המספרים אומרים כמה מקבלים אם שמים 1, כלומר על כל שקל על בארסה תקבלו 3, שזה רווח של 2).
להגיע לגמר לפי אותו אתר יש לנו 62% לעומת אינטר 38%.
מי שמאמין שאינטר תנצח, יכול לעשות מלא כסף.
תהיה בטוח שאני שם על זה.
אגב, זה אומר מה הקהל מרגיש כי לפי ההימורים היחסים משתנים, וזה אומר שמעורב פה המון סימפטיה והערכת יתר לברצלונה. (מתוך סך השיקולים אחרי הניתוחים של הסטטיסטיקאים)
לפי מה שקראתי לא, בספק גדול לחצי גמר הראשון.
צריך להיות כשיר לגומלין
אולי אם אני במקום פליק אני עולה עם 3 בלמים בהגנה וזורק את גאבי בצד אחד ופרמין בצד שירוצו באגפים ויעשו הגנה.
יש מצב שזה יותר טוב ממרטין מול תןראם/דרמיאן לבד.
למעשה משווה את המערך של אינטר 2-5-3 ועושה אותו אחד לאחד שלנו
מגיב לך גם פה בשביל הדיון -
שמע…להחליף מערך בסוף אפריל פעם ראשונה, במיוחד בהגנה בה הכל צריך להיות מתואם על המילימטר והשנייה, זה לא משהו פשוט.
נכון
ומנגד לבוא מול אינטר כשבבירור היא באה לשחוט אותך באגפים ולשים שם את מרטין לבד. מקווה שהילד יעמוד בזה
מרטין הוא בעיה בגלל האיכות שלו באופן כללי, אבל אינטר דווקא לא מציבה איום ספציפי כנגדו. אין לה שחקני כנף סטייל דורטמונד או באיירן, היא משחקת עם מגנים שעושים עבודת הצטרפות.
היא תוקפת את האגפים על ידי כך שהיא מושכת את היריבה והמגנים החוצה.
החיסרון שלנו עם מרטין לדעתי הוא יותר באפשרויות שהוא לא נותן לנו בהתקפה.
המשחק היום לדעתי מוכיח שאנחנו חייבים שינוי מערך אחרת יהיה קשוח