זה לא חוכמה קרבחאל פצוע. נתן לו פור
ואי ואי, כמעט 2 בלילה כבר, אל תדליק אותי.
הכל נראה שהולך לאותו כיוון. לרגע נראה שאנחנו נאיבים מידי. לאמין מחפש להטט, פראן אחרי השער מנסה עקבים שמכירים את הפולני הספסל, ראפיניה שכח לשלם למכשפה שלו אחרי פגרת הנבחרות ובכללי נראה שהקו ההתקפי התקשה יוצר מהרגיל. מה כן עבד?
-
פרנקי מנצח במאבקים במרכז המגרש ומאפשר לפדרי ופרמין לצאת קדימה.
-
בבארסה היו מוכנים לתלות הגדולה של אתלטיקו בסחיבת כדור של חולי.
-
כשכלום לא עובד לסימאונה, הוא הולך על הטריק הרגיל עם סורלות’ שלרוב עושה לנו תפירה נורבגית. פליק היה מוכן עם מצ’אפ טוב יותר פיזית מקובארסי. ה1-0 ננעל לא מעט בזכות אראוחו שהוציא את סורלות’ מהמשחק.
-
לא הייתה הרבה עבודה, אבל צ’זני נתן שקט
נקודה לסיום, לא ין מול ריינילדו נתן לי פלאשבק למסי מול אויפאלושי ב 2008.
לפעמים אני שוכח שלאמין עוד לא בן 18 אפילו.
יש לו מסירות של מסי וצ’אבי מבוגרים אחרי 10 שנים בליגה.
אז אנצל את זה בדיוק כדי לחזור על אותם דברים: שער נקי מס’ 10 ב-18 משחקים עם שצ’נסני. פי 2 יותר מפנייה, ששיחק יותר משחקים.
החלטה ענקית של פליק. החלטה של עונה שלמה.
היום ניצחנו בזכות זה שלא ספגנו. אני שמח שאנחנו מצליחים לנצח משחקים גם 1-0, כי מעבר לזה שזה מעיד על אופי - יש ימים כמו היום שהכדור לא נכנס לרשת.
אנחנו נכנסים לחודשיים של מאני טיים. קצת מפחיד, אבל מאוד מרגש.
אתלטיקו כהרגלה באה להרוס, לכסח ובעיקר לעשות הרבה רעש. ברוך שפטרנו מהמפגשים מולם העונה.
המחצית השניה היתה מבולגנת מאוד מבחינתנו ולא הצלחנו לשלוט בקצב, למזלנו אתלטיקו היתה יותר מתלהבת מיעילה וחוץ מההחמצה של סורלות’ לא באמת היו דפיקות לב רציניות. הזוי מבחינתי שעם סגל כזה וכל כך הרבה כישרון סימאונה נופל בכל החזיתות, הרבה בגלל ההתעקשות שלו להמשיך עם הסגנון הרגיל שהוא מכיר מקבוצות פחות איכותיות שהיו לו.
בהקשר של הבלאגן במחצית השניה ובמיוחד ב20 הדקות האחרונות לא כל כך הבנתי את האיטיות בירידה להגנה של ההתקפה שלנו. לא ברור אם זאת היתה הוראה מפליק, כנראה שלא כי שחקני ההגנה שלנו לא הפסיקו לצרוח עליהם שיירדו לעזור. הרגיש לי שהיתה שאננות אצל חלק מהשחקנים שיכלה לעלות לנו בשוויון מול קבוצה יותר קטלנית.
ומצטרף למה שאייל כתב על העייפות - השחקנים גמורים וחייבים להמשיך לנהל רוטציה עם כל הכלים שעוד נשארו לנו. טוב עשה פליק עם שני החילופים המוקדמים, אבל למה לאמין מתחיל להרגיש untouchable? במשחק אינטנסיבי שבו נפגע, להיות מוחלף בדקה ה87 אחרי שהשלים 120 דקות, 90 דקות ו90 דקות בשבוע וחצי האחרונים? שמישהו יסביר לי איך ניהול העומסים הזה הגיוני.
קצת קשה לי לכעוס עליו. למרות שהם שיחקו היום מאוד מלוכלך, זה לא הרגיש ככה משחקים קודמים. ובסך הכל הם באמת הביאו לנו פייט יפה השנה.
חדשות טובות וחדשות רעות ב 2 משפטים קצרים.
טוב הבנתי את החדשות הרעות? איפה הטובות?
החל מהשנה הבאה תקבל אותו רק ב VAR.
יהיו לו משמעותית פחות הזדמנויות להציק, אבל אלו שהוא כן יוכל להציק בהן יהיו היותר משמעותיות
סמוך עליו שהוא תמיד ימצא דרכים לתפור אותנו…
אני לא חושב שפניה היה גרוע(וגם לא חושב שהפוטנציאל שלו כזה גבוה שצריך להילחם עליו), אבל אני מסכים.
על הנייר הוא הלך נגד הלך הרוח באותו רגע וסמך על זה ששצ’סני יוריד את החלודה ונראה שוער גדול.
מודה שלא יצא לי לעקוב אחריו ברוב הקריירה, אבל הוא בהחלט עומד בסטטוס שלו בתור אחד השוערים הבכירים בשנים האחרונות.
יש לו נוכחות מדהימה. פיזית ומנטלית.
עוד חדשות טובות וחדשות רעות בהקשר הזה.
בשבילך, @mos56 , אני אפרט
החדשות הטובות : סוטו גראדו לא ישפוט את הגמר אלא בורגוס בנגואצ’אה
החדשות הרעות : סוטו גראדו לא קיבל את הגמר כי הוא החליט להמשיך עוד עונה.
עדין מחכה לחדשות הטובות…
החדשות הרעות יותר - פוארטס היה בוואר בתפיסה הממש ממש עדינה על קונדה ברחבה, במשחק נגד חטאפה.
המאני טיים מגיע לשיאו הראשון, הפעם, עם גמר גביע המלך שעושה בונדינג עם הקלאסיקו השלישי (והלפני אחרון) לעונת 24/25. ברצלונה תעלה מחר ללה-קרטוחה בסביליה עם רצון לזכות בתואר השני לעונה, גם אם שניהם פחות חשובים ביחס ל-2 האחרים שהיא מתמודדת עליהם, ואם זה לא מספיק בשביל מוטיבציה - מהצד השני תחכה לה הנמסיס בלבן.
ריאל מדריד תגיע למשחק הזה אחרי שהתבשרה שקמאבינגה סיים את העונה, ועם כשירות מוטלת בספק של אמבפה, אלאבה ומנדי. מצד שני, היא מגיעה אחרי 2 נצחונות רצופים במשחקים קשים מול בילבאו והקצבים מחטאפה, ועם לא מעט מוטיבציה גם היא. גם כי זה קלאסיקו, גם כי זה גמר גביע, וגם כרצון לנקמה על 2 המפגשים הקודמים בין הקבוצות.
(בתמונה: האם פליק סוף סוף אוהב אותו פרמין?)
בברצלונה ייעדרו, בנוסף לרגילים (מינוס אחד עם שיער מושתל), באלדה ולבנדובסקי שחשובים מאוד במשחקים כאלו. כן, באלדה חשוב. צירוף מילים שלא חשבנו שהולך ביחד לפני כמה חודשים. הדהירות שלו באגף שמאל יחסרו למשחק ההתקפה של ברצלונה וליכולת ההשתחררות מלחץ, וחוסר היכולת שלו לסגור אלכסונית יישכח לחלוטין וייראה כאילו הוא דווקא סבבה לגמרי בתחום כי מי שמחליף אותו הוא…אמממ…מרטין. כיף.
בשאר הקישור, ההגנה וההתקפה - קונדה, קובארסי, פרנקי, ראפיניה, וקצת קצת לאמין ופדרי (ביחס אליהם) קיבלו מנוחה כלשהי במשחק נגד מאיורקה בשלישי. השאלה הגדולה לגביי ההרכב קשורה לשותף השלישי לקישור - האם אולמו יכול לשחק משחק שני רצוף, כשבהמשך השבוע מחכה אינטר? האם טומטום ישחק כדי לנשוך, להרביץ, ובכללי להכניס הרבה רעל ואנרגיות בעמדה שלא מתאימה לו? או האם אאא"פ יקבל הזדמנות להוכיח את עצמו מול ריאל מדריד?
נדע מחר.
הסגל של ברצלונה -
תראו מי חזר!
מארק אנדרה טר שטגן חזר לסגל, לראשונה מאז פתיחת העונה.
הנעדרים -
ברנאל, קסאדו, באלדה, לבנדובסקי.
הסגל של ריאל מדריד -
ייעדרו -
קרבאחל, קמאבינגה, מיליטאו.
ישפוט:
ריקרדו דה בורגוס.
קצת על ריאל מדריד למרות שאני בטוח שאתם בקיאים:
-ההיעדרות של אדוארדו קמאבינגה ‘תוקעת’ את קרלו אנצ’לוטי עם פראן גארסיה כמגן שמאלי, הוא לא מאמין בו ועל כן לא שיחק נגד ארסנל. פרלאן מנדי כן ייכלל בסגל אבל לא שיחק מאז ההפסד לאתלטיקו מדריד בליגת האלופות, עבר חודש וחצי. דויד אלאבה אמור להיות כשיר.
-בנוסף לאור היכולת המזעזעת של לוקאס ואסקס, הרעיון לשים את פדה ואלוורדה כמגן ימני בניגוד לשני הקלאסיקוס הקודמים. ועל כן ריאל מאבדת גם אותו במרכז השדה. סיכוי טוב שנעלה עם ארבעה קשרים ורודריגו יוקרב. לוקה מודריץ’ לא שיחק נגד חטאפה אז…נניח הוא, אורליאן טשואמני, ג’וד בלינגהאם ואולי דני סבאיוס.
-דיווחי סרק שדי הושתקו לאחרונה כלומר לא היה להם המשך - שקרלו אנצ’לוטי עלול להיות מפוטר כביכול אם יפסיד בגמר הגביע.
בגדול פערי הרמות ברורים, אני פשוט טועה כמה אנחנו יכולים להתבזות ואם אפשר להפסיד לכם את כל המשחקים בעונה אחת.
המשחק בשבת הוא ממש קטע בעיניי. לא הייתה לי הרגשה כזאת בערך מאז הצבא. הראש מוכוון לקראת המשחק הזה, מטופלים וקולגות מדברים לקראת המשחק שואלים מה יהיה. יש אשכרה אווירה אמיתית סביב המשחק הזה.
רק בשביל זה יהיה מה שיהיה פליק חייב להמשיך. אנחנו אומנם לפני שבועיים גורליים שמתחילים רשמית בשבת. אני מין הסתם ושב שהעונה הזאת מזכה את ברצלונה לכל הפחות בתואר אחד, אבל יהיה מה שיהיה, גם אם הכל ילך לפח בשבועיים הללו, באמת שכולם עשו את המקסימום בשביל שהכל יעבוד כמו שצריך.
In Flick I trust
אני מסכים, אבל אני חושב שזה פשוט משימת קודש של ברצלונה לא לתת לגועל נפש הזה ממדריד לזכות השנה באליפות. כן מן הסתם אני לא אוביקטיבי, אבל שהם זכו באלופות ידעתי לפרגן להם. הפעם פשוט לא. זה היה פשע איום ונורא אם הם יזכו השנה באליפות.
אני מסכים לחלוטין איתך, שלא ישתמע משהו אחר.
הצדק היה אם הם יסימו את העונה בלי תארים.
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Real Madrid have demanded a change of referees for tomorrow’s CdR final. They believe the refs appointed are not “neutral”.
כאלו חצופים. השופט התראיין וסיפר על איך השידור ב rmtv פוגע בו והמשפחה שלו שהוא חנוק מדמעות. התגובה? לא התנצלות רשמית המועדון על פעולה פסולה, אלא דרישה להחלפת שופט מזעזע.