מצד אחד, זה בהחלט חצוף מצידם. מצד שני, ברגע שקראתי את הראיון שלו שמחתי (“הם העליבו אותו והוא נפגע, יופי, הוא יבוא לזיין אותם בחזרה”), אז… מבין אותם.
רוצה לומר, הבעיה היא לא זה שביקשו להחליף אותו אחרי הראיון שלו, הבעיה זה שהם תקפו את השיפוט כמו שעשו מלכתחילה. וכל העונה למעשה, זה באמת אפס קלאס ברמות הגבוהות ביותר שיש.
(אבל כמובן, יש סימטריה בין המועדונים בקלאס, וחוסר סימטריה בין העיתונים המקומיים בקלאס, כשבאופן מדהים ברצלונה היא זו שיש לה פחות קלאס. ברור.)
תעזבו שנייה את הקטע של המועדון( שגם אני לא מבין את
ההגיון בזה) אבל למה אי אפשר לבקר שופט? למה אפשר לבקר את אנצלוטי כשהוא טועה ואת השחקנים ואת השופט לא?
אם בחרת במקצוע מסויים ואתה לא עומד בביקורת אל תמשיך את זה…
הבעיה היא שככה לא יישארו שופטים לשפוט משחקים בספרד😂
לפי מארקה, השופט הראשי דה בורגוס בנגואצ’אה היה על סף דמעות כמו שכתבו פה, אבל מי שהחזיר מלחמה היה שופט הואר גונזלס פוארטס.
הוא זה שרמז שמה rmtv עושים הוא פסול, ושהשופטים צריכים לצאת בפומבי נגד דברים כאלה ממוסדים.
למיטב הבנתי ריאל התנגדה לו מהרגע שמונה, יש להם איזה ביף איתו. למרות שדפק אותנו לא מעט גם. הטענה שלהם שהוא לא מספיק בכיר בשביל אירוע גדול כמו הקלאסיקו וגמר הגביע.
אין להם בעיה עם השופט הראשי.
במארקה אומרים שמנדי יפתח מול לאמין. לאמין הסתדר איתו גם כשלא היה פצוע, אז אני בונה על החגיגה שלו באגף.
פרלאן מנדי נחשב לסלע הגנתי אבל הוא בעונה איומה, זה מעבר למה שתמיד הלחיץ אותנו גם בעונות היותר טובות - התמזמזות יתר עם הכדור, ליקוי בסיסי של טכניקה. והוא גם נוטה להירדם. הוא זה ששבר את הנבדל בגול הראשון של רוברט לבנדובסקי בקלאסיקו בליגה, עד אז היה משחק שקול לטעמי. בסופרקופה הוא לא עשה את הדבר המתבקש - למרות שזה קשה מאוד - לסגור את החיתוך לאמצע של לאמין ימאל. כל אוהד ריאל ובכלל ידע שזה יהיה גול ברגע שלאמין קיבל את הכדור.
לגבי מה שאמרת על מסיבת העיתונאים - אמת, מר בחור שיהיה ב-VAR היה יותר ‘תקיף’. דה בורגוס ניסה ‘לגעת’ ברגש של אנשים.
אם אני כבר נכנסתי לדיון פה - מישהו היה רוצה לראות את דני אולמו פותח ולא את פראן טורס? מי צריך להחליף את רוברט לבנדובסקי? רונאלד אראוחו אגב הציע את עצמו כמגן שמאלי. אולי זה לא כזה גרוע?
לגביי אראוחו - לא חושב שהוא הציע את עצמו כמגן שמאלי. לפי התרגום במאניה, הוא נשאל האם יהיה מוכן לשחק שם במידה ופליק ידרוש (שאלה מאוד חכמה, אגב), והוא ענה שהוא ישחק איפה שיגידו לו.
ערכתי את התגובה לגבי לאמין, אני הלכתי עם המארקה ורואים שהספרדית שלי לא משהו ולעתים מתפספס ההקשר.
לפחות מה שאביב אומר בפודקאסט הוא חרד לגבי האפשרות שג’רארד מרטין ישחק כמגן שמאלי ואמר שאין לו מקום בליגת העל. כמובן שאביב מגזים. לכן אני תהיתי, גם על סמך השאלה שהופנתה לאראוחו עצמו - האם זה יהיה פיתרון לא רע. גם אם זה לא אראוחו של 2023. רודריגו כרגע חיוור אם ישחק שם בצד ימין למשל. אראוחו כן מהיר יחסית, חזק פיזית, אגרסיבי, מנוסה.
הפתרון של אראוחו כמגן שמאלי יכול להיות מעניין ואולי נכון, אם היה מתורגל לפני קלאסיקו בגמר הגביע. לא רואה את זה קורה בפעם הראשונה במעמד הזה, אבל פליק כבר הוכיח שהוא לא מקשיב להימורים בנוגע להרכבים.
תלוי מי מעביר ואיך. זאת לא ביקורת כשאתה מציג את הטעויות שלו כביכול בערוץ טלויזיה שלך ובונה נרטיב שזה שופט שרק דופק את ריאל מדריד. הרי כולנו יודעים שהשופטים בספרד לא משהו. מה שריאל עושה זה השתלחות בשופטים שהיא לא מרוצה מהשיבוץ שלהם, והסתה וניסיון לשבור אותם שלא ישפטו, ואם הם כן ישפטו את ריאל הם יפחדו לשרוק לרעתה בשביל לא להופיע בטלויזיה שלהם שוב פעם.
מועדון פתאטי ובכיין. אין פה שום ביקורת, יש פה ניסיון להטות את הכף לטובתם.
חחח יאללה שלא יופיעו למשחק.
גם ניקח את התואר.
גם ננוח לקראת אינטר.
גם כל העולם יצחק עליהם הבכיינים.
גם מלחמה עם גופי שידור בכל העולם שיפסידו כסף . יכולה להיות מכה אדירה לריאל.
אם היה יושב ראש התאחדות נורמלי בספרד (לא טבאס הפעם) הוא היה מודיע לריאל מדריד שאם הם לא מחזירים תשובה שהם יעלו לשחק כרגיל ומתנצלים על הדרמה ותוך בתוך חצי שעה הוא מודיע לריאל סוידאד שהם יעלו לשחק מחר.
ולהעיף את ריאל מדריד מהתחרות לכמה שנים הבאות עם קנס כספי חסר תקדים.
הדרמה היא לא נגד השופט הספציפי הזה לדעתי.
הם מנסים ללחוץ על השופט בעזרת קונספירציה סביבו. או לחלופין ללחוץ את מדינה קנטאלחו שמציב את השופטים.
אני בטוח שגם אם סוטו גראדו או חיל מנזאנו היו נבחרים, גם אז היו יוצאים נגדם ומפיקים סרטונים.
הם איבדו את זה לגמרי.
אני אשמח מאוד אם יעשו תעד דרמטי כמו אי ההופעה למשחק. זה יעשה להם נזק אדיר.