קופה דל ריי 24/25: ברצלונה מחזיקת הגביע!!! מנצחים 3:2 את ריאל מדריד בגמר (כבשו: פדרי, פראן, קונדה. בישל: לאמין 2X)

פלורנטינו הפך את עצמו לשרצקי של אירופה :joy:

בדיוק מה שאני תוהה לגביו

“זקנתו מביישת את נעוריו” - המשפט הזה נכון לגבי הרבה אנשים, ביניהם לאפורטה לדעתי, אבל וואלה, גם פלורנטינו, עם רצף של התבזויות PR אחת אחרי השנייה, מהסופר ליג, דרך כדור הזהב ועד האירוע המתהווה עכשיו.

אפשר לחשוב על מה הם גם בוכים ברמה הזאת, כמו כל עונה גם השנה מקבלים הכי הרבה פנדלים.

חסרי מודעות ומנותקים.

עזוב בכל ליגה נורמלית אחרת הגוף שעושה רגלוציה היה מזמן מעמיד אותם במקום. עכשיו? זה כבר שבר כל שיא.

אני רוצה לראות אותם עושים את זה בליגת האלופות…

אם להיות הוגן, אני דיי בטוח שהם לא מתכננים להתייצב גם לחצי גמר ליגת האלופות בשבוע הבא…

ההצהרה של מדריד:

״מועדון הכדורגל ריאל מדריד רואה בהצהרות הפומביות שניתנו היום על ידי השופטים המיועדים לנהל את גמר גביע המלך, שאמור להתקיים מחר, 26 באפריל 2025, כהצהרות שאינן מקובלות.

מחאות אלו, שהתמקדו באופן מפתיע בסרטונים שפורסמו על ידי גוף תקשורת הנהנה מחופש הביטוי, כדוגמת Real Madrid TV, ואשר בוצעו בכוונה תחילה 24 שעות לפני משחק הגמר נגד אחד מהמשתתפים בו, ממחישות פעם נוספת את העוינות והאיבה הברורות והמפורשות של אותם שופטים כלפי ריאל מדריד.

הצהרות מפתיעות עוד יותר, שנאמרו בטון מאיים, רמזו על אחדות השופטים והכריזו על אמצעים או פעולות אפשריות, אשר רחוקים מאוד מהעקרונות של הוגנות, אובייקטיביות ואי-משוא פנים, עקרונות שאמורים להנחות את ההתנהלות מספר שעות לפני אירוע כדורגל בעל עניין עולמי בקרב מאות מיליוני צופים.

נוכח חומרת האירועים, ריאל מדריד מצפה שמקבלי ההחלטות בהתאחדות הספרדית לכדורגל (RFEF) ובמערכת השיפוט יפעלו בהתאם, וינקטו את הצעדים הנדרשים להגנה על היוקרה של המוסדות אותם הם מייצגים״.

גם מנסים לגרום לשופטים לפחד לשרוק נגדם, שופט אחרי שופט, וגם מציירים את עצמם כקורבן :joy:

ASI, ASI….

זהו הם ירדו מהעץ…

גם לקורטואה נשבר הזין מזה… חחח

התקשורת במדריד מדווחת שהמחלקה המשפטית של המועדון עובדת על הצהרה שתדרוש התנצלות מהשופטים. עוד מדווח כי במועדון שוקלים לחזור חזרה למדריד ולא לשחק בגמר.

סגן נשיא ההתאחדות לרדיו סר: ״בריאל מדריד החליקו על השכל. אין סיבה לשנות את השיפוט בגלל וידוי אמיתי וכן של ריקרדו דה בורגוס מול מכונת הרעל ממדריד״.

אוי לא, סגן הנשיא של ההתאחדות גם הולך לקבל סרט אצלם ולקבל מכתב רישמי. חבל עליו.

1. טקס כדור הזהב.
  2. 72 שעות בין משחקים.
  3. שיבוץ השופטים בגמר הגביע.

מה משותף ל-3 המקרים? האקט מהשכונה של “אם לא בוחרים בי, אני לוקח את הכדור והולך הביתה”. חבורה של בכיינים שכבר הפסידו. ללא שום קשר לתוצאה על המגרש מחר.

מה שמדהים שכל קבוצה אחרת בספרד שהיתה עושה את התעלול הזה היתה חוטפת כל כך חזק על זה שגם בעוד 1000 שנה הם לא היו חוזרים על התעלול הזה. והם עדיין מנסים לשחק אותה בתור הקורבן…

ברצלונה צריכה להודיע שהמשחק לאט לאט מאבד מערך הספורטיבי שלו ואם זה ימשך כך אין טעם לערוך אותו.

הלחץ של ריאל על השופטים הוא פשוט בלתי אפשרי. איך שופט יכול מחר לנהל משחק בצורה כזו?

ברסה צריכה לסתום את הפה ולנצח מחר על המגרש.

חאבייר טבאס תוקף את פלורנטינו כפי שלא עשה מעולם:

״זה לא כדורגל, מדובר בשליטה בכוח

:x: הוא לא אוהב את טבאס כי הוא לא עושה מה שהוא רוצה.

:x: הוא לא אוהב את צ’פרין כי הוא לא עושה מה שהוא רוצה.

:x: הוא לא אוהב את לוזאן כי הוא לא עושה מה שהוא רוצה.

:x: הוא לא אוהב את פרשני הטלוויזיה כי הם לא אומרים מה שהוא רוצה.

:x: הוא לא רוצה שהרפורמה בשיפוט תתקדם כי זו לא הרפורמה שהוא רוצה.

ועכשיו, בעקבות ההצהרות של השופטים - שמאסו בהטרדה המתמדת מערוץ הטלוויזיה של ריאל מדריד - הוא מגיב כפי שהוא יודע:
:no_entry_sign: מבטל את מסיבת העיתונאים.
:no_entry_sign: מדלג על האימון בלה קרטוחה.
:no_entry_sign: מבזה את האירועים הרשמיים של גמר הגביע.
:no_entry_sign: מדליף שהוא לא יופיע בגמר הגביע.
איזה עור דק.

הוא לא מוחה, הוא לוחץ.

הוא לא מתלונן, הוא מאיים.

הוא לא חולק על דעה, הוא מעניש.

הוא לא רוצה לשפר את הכדורגל, הוא רוצה את הכדורגל שלו.
והדבר החמור ביותר הוא לא שהוא מנסה.

החמור הוא שרבים מאפשרים לו, משלימים עם זה ומסייעים לו".

בדקתי זה אמיתי מחשבון הטוויטר שלו
נשיא הלה ליגה :flushed:

סרטים, סרטים על כולם!!! מכתבים לכולם!!!

Y nada mas!!!

מדוייק. מקווה שכל הסאגה הזו רק תתן לשחקנים שלנו מוטיבציה להציג את הגרסה הטובה ביותר שלנו מחר.

זה אירוע כל כך ביזארי ונדיר, שכל ניסיון (שלא למטרות נאחס) להעריך איך זה ישפיע על השחקנים - של מי מהקבוצות - הוא ספקולטיבי לחלוטין.

אבל זה הרבה מעבר לספורטיבי, ריאל מדריד (או במילים מפורשת יותר - פלורנטינו פרס) פשוט נפלה על הראש (או “החליקה על השכל”, תיאור מדויק מאוד). זה מועמד ודאי לאחד מאירועי הספורט החמורים ביותר מזה עשורים.

נשיא ההתאחדות לוזאן: ״מינו צוות שיפוט למשחק הזה וזה הצוות שישפוט. יהיה גמר טוב, בואו נהנה מהלילה הזה״.

יו״ר איגוד השופטים מדינה קאנטלחו: ״צוות השיפוט ישאר וישפוט את הגמר״.

זה מפגן בכיינות ולוזריות בקנה מידה הזוי שאני לא זוכר שראיתי. זה לא מאמן שמתלונן על שיפוט אחרי משחק, זו לא תקשורת עירונית שמחפשת לתפוס שופטים על טעויות. זה מועדון שלם שכמדיניות מחליט שאם לא הדרך שלו ורק שלו, אז שיישרף העולם.

המועדון הגדול בעולם? זה בעבר. כרגע מדובר בבכיין ובלוזר ביותר. גם 10 אליפויות וצ’מפיונס ברצף לא ישנו את זה.

אני מבין את הטענה שאנחנו צריכים לסתום. אבל ריאל מדריד פשוט שמה את זה במצב של על סף הבלתי אפשרי.
כל החלטה שהשופט יחליט זה כמו ביקור אצל רופא שינים…

אני בספק אם מחר אפשר יהיה אפשר להנות מהמשחק.

אם ננצח זה יהיה מתוק שבעתיים
אם נפסיד תחושת גועל נפש מטורפת