אני בטוח שבתוך תוכו קרלו אנצלוטי מתבייש באמת במה שקורה שם.
אני חושב שחזרה של מוריניו למדריד מעולם לא הייתה מתבקשת יותר מאשר היום.
אותו קרלו שאיים לא להתייצב אם ישחקו שוב אחרי פחות מ72 שעות? אתה בטוח?
אחרי שתי קדנציות הבכיינות נטמעה גם אצלו לדעתי.
כשהם מנצחים הם מלאי קלאס. המחנכים של כולם. כשהם מרגישים קצת לא בראש הם מתחפשים לק״ש.
https://x.com/BarcaTimes/status/1915855586983641310
תראו מופתעים
הם ישחקו בגמר.
הם השיגו את מה שהם רצו.
בכל ליגה שמכבדת את עצמה לא היו עוברים לסדר היום על הביזיון שריאל מדריד עשתה היום.
אני חושב שכולנו פה ידענו מראש שהם “מבלפים” ויעלו בסופו של דבר למשחק. זה בלשון המעטה לא מפתיע. מה שמזעזע שעוד פעם עוברים להם לסדר היום על הביזיון הזה.
התרגיל שהם עשו כל כולו נועד במטרה אחת ויחידה ללחוץ על השופטים. זה ציני כל כך. הם גם השאירו להם “מרחב הכחשה” למרות שכולנו יודעים שהם משקרים פה.
חוסר ספורטיביות מזעזע שאני לא זוכר כמותו. אני כמעט רוצה שנפסיד מחר.
סלטה ויגו מטרילה את ריאל מדריד ומפרסמת את הסגל שלה לגמר הגביע.
יש לי כמה מחשבות על המצב.
האמת שהלחץ שריאל מפעילה על השופטים צריך להדאיג את כל הליגה. כולם צריכים להתאחד ולהעניש אותם. טבאס רק ישמח , אוהד או לא אוהד.
כל אופרת הסבון הזאת היא פלורנטינו פרז בלבד. לא שמעתי שום בכי מאף גורם אחר בריאל.
לצערי, אחת ההשלכות זה מסמר אחרון בארון של הסופרליג. עכשיו אף אחד לא ירצה להשתתף בשום מיזם של פלורנטינו.
פרז הוא ריאל מדריד לטוב ולרע.
הוא לא צריך לחכות לכל הליגה. הוא יכול להתחיל ליזום.
ההתחלה?
להורות להם להפסיק את התעמולה בריאל טי וי נגד השופטים.
במקום זה הוא יצייץ בטויטר ויעשה את עצמו כועס.
הציוץ של קורטואה ירד? או שפרז יגיד לאנצלוטי שהוא לא פותח.
לגבי ההרכב של ריאל, אני חושב שבעקבות הפציעה של באלדה, זה פתר לאנצלוטי את עניין המגן הימני, ואסקס יעלה עם תמיכה של וואלורדה באגף ימין מול ראפיניה, כי ג’רארד מרטין לא פקטור התקפי.
אני באמת מקווה שראפיניה יכנס וישחק כתשע מדומה עם אלמו וטורס ילך לקו ויסורס שם על ידי וואלורדה.
דרך אגב, רק שתבינו את גודל הספין
השופט ואר שהם עושים נגדו קמפיין כאילו הוא איזה אוהד ברצלונה בסתר זה אותו אחד “שפיספס” בושידו על קונדה במשחק מול חטאפה
you cant make this shit up
ואותו אחד שלא ראה את הגול של ימאל בקלאסיקו שנה שעברה.
לא, יש כמה מאות עובדים במועדון.
יש גם את השחקנים, ואם הציוץ של קורטואה היה אמיתי, גם אחרים יכולים להגיד את דעתם. יש גם מנהלים בכירים, צוות האימון וכו’.
כמו שהמנכ’'ל של החברה הוא לא כל החברה.
טבאס לא יכול להורות לריאל מדריד שום דבר מעבר לחוקי הליגה. יש את העניין הזה של חופש הביטוי. לך תוכיח שהסרטונים הם לא חופש הביטוי, כשכל ילד יכול ליצור סרטונים כאלה בטיקטוק ומיליוני צפיות.
מה גם שהשופטים הם באחריות ההתאחדות, לא באחריות הליגה. שלוזאן יזיז את התחת ויעשה עם זה משהו.
התכונתי שפרז הוא זה שמנהל את ריאל מדריד… לא קורוטאה…
כן, אבל עובדים בכירים כמו השחקנים, המאמנים, מנהלים בכירים וכו’ לא חייבים להסכים לכל שטות שלו.
אנשים שמרוויחים מיליונים, ויכולים להרוויח אותם מיליונים גם במקום אחר. הם לא רואים שפרז גורם נזק אדיר למועדון? וויטרו על האימון המסכם, זה לא נזק ספורטיבי?
הייתי מצפה ליותר מהם.
אני בטוח שאצלינו ראפיניה או לבנדובסקי או קונדה או אפילו פליק היו מדברים.
אני מניח שאתה שכיר, בעבודה שלך הבוס שלך מקבל החלטות, אני מניח שאתה לא בעד כל החלטה שלו . אתה בא אליו ואומר לו “אתה מדבר שטויות” ? ועוד בפומבי?
צאבי פוטר בגלל שהוא יצא נגד לאפורטה (וזה היה רק ברמיזה)