קופה דל ריי 24/25: ברצלונה מחזיקת הגביע!!! מנצחים 3:2 את ריאל מדריד בגמר (כבשו: פדרי, פראן, קונדה. בישל: לאמין 2X)

אות קלון על הגמר הזה

בושה וחרפה

תזכרו כמה מהר הוא רץ להצביע על פנדל על ויניסיוס. עוד לפני שהייתה עבירה הוא כבר הצביע על הנקודה.

לא יודע מי המשוגע שרוצה משחק כזה בגמר האלופות.
לא נשארו לי עצבים בגוף.

לכו להזדיין אתם והשופטים שלכם. פעם שנייה שהוא רץ לתת לכם פנדל, אחרי חמישה שלא נתן לנו.

אם אתם עושים את השוד של המאה - לפחות אל תשדדו את בנק הזרע :joy::joy::joy::sob::sob::sob::joy::joy::joy:

פלורנטינו, דה בורגוס, אוהדי ריאל, שחקני ריאל, ויניסיוס ושוב פלורנטינו - יש לי רק 2 מילים להגיד לכם:

1000136913

עם כל העזרה שבעולם, עם כל הגועל שבעולם, זה עדיין לא הספיק לכם.

תישרפי ריאל מדריד. סתמנו וניצחנו על המגרש.

תגובה נורמלית מחר. היום לילה כחול אדום.

זה הניצחון הכי מתוק שלנו בקלאסיקו

יותר מהמניטות והטניס. פה לא רק ניצחנו את מדריד אלא גם את אימפרית הרשע של פלורנטינו.

חבל על ההארכה הזאת לפני צ׳מפיונס וחבל על הטעויות שאעשה בעבודה מחר בפגישות קריטיות.
יכלנו לגמור את זה הרבה קודם אם ראפינייה היה בשמינית יכולת אבל זה הרבה יותר מתוק ככה.

וכמובן, שאפו לריאל על מחצית שניה טובה מאוד.
תזכורת חשובה בשבילנו לקראת הקלאסיקו בליגה שאסור להספיד אותם אף פעם.

אין לי כח לשמוח מרוב כעס על השיפוט.
בני זונות, עושים עליכם סרטונים ומקללים אתכם? תחזירו להם, מה אתם מתקפלים ככה?
פנדל ברור על פראן הוא לא בודק. פנדל שגוי על ראפיניה כן.
פעמיים ניסה לתת פנדל לריאל, ולפחות בפעם השניה רואים תיקול נקי של גאבי.
איך ריאל סיימו ב 11 שחקנים אני לא מבין.
עכשיו נראה כמה עונש יקבלו ויניסיוס ורודיגר על הצעקות קללות וזריקת חפצים.

Madrid cabrón saluda al campeón!! :large_blue_circle::red_circle:

איזה קבוצה! ניצחנו את ריאל בגמר ישיר, עם הביזיון של אתמול עם הובלה ומהפך!

תגובה מסודרת מחר אבל יששששששש

ואי אני מלא אוויר בריאות, הבן שלי, בן שלוש וחצי חודשים ישן לידי בסלון, אני מרגיש שאני יכול למלא כדור פרוח אם אני מוציא צעקת יששש.

איזה אושר ככה לנצח אותם בשניה האחרונה שכל העולם נגדנו, אני חושב שההבדל במשחק היה פדרי הוא היה מאוד לא מפוקס היום למרות הגול. לא הסתדר בכלל עם בלינגהם והרבה לאבד כדורים, ראפיניה הרס התקפות מעבר בצורה בזיונית.

ימי פרנקו העליזים…

בפנים שלהם!!!

למה אתה מברך את ריאל? לא מגיע להם שום דבר

להזכירך הסיבה שזה לא נגמר זה בגלל השופטים וקמפיין הטרור של פלורנטינו

ברכות לברצלונה, זוכה ראויה לחלוטין. אהבתי לראות את האנסי פליק נותן צ’אפחה לג’רארד מרטין אחרי הפעולה הראשונה הטובה שלו במשחק. גם ההחלטה לשבץ את איניגו מרטינס כמגן שמאלי בהמשך לדעתי הייתה נכונה. ברצלונה למשך כמה דקות נפלה מהרגליים אבל החזיקה מעמד וגביע לוקחים עם נחישות. פראן טורס עמד בציפיות והריצה שלו לעומק תמיד סיבכה אותנו, לאמין ימאל כל מסירה בינגו. פדרי עם גול כמו במחשב.

היחיד שהיה רחוק מהרמה זה ראפינייה. שתי בעיטות מזווית לא משהו מצד אחד אבל שחקן ברמה גבוהה מצליח לבעוט טוב יותר ואולי בכלל לא היה צריך לבעוט, והיה פחות טוב אבל קורה.

Copa Del Ref
כל מילה נוספת מיותרת…
ויסקה בארסה!

אני לא מאשים את השופטים זה לא שחיתות שלהם זה פחדנות. הם יודעים טוב מאוד מי זה פלורנטינו

חושב שנתנו מחצית שניה מעולה בלי שום קשר לשופט.
אנחנו הפסקנו לשחק אחרי הגול.
אסתכן ואומר שגם לא שיחקנו יותר מדי לפניו פשוט פגשנו ריאל נסוגה ומפוחדת והיה נראה שאנחנו שולטים אבל לא הגענו למצבים כמעט ממשחק מסודר.

ברגע שהם הבינו שהשד לא נורא, המשחק התהפך.

כתבתי את זה בעיקר לנו לרדת דחוף לקרקע לפני הקלאסיקו בליגה.

אם זה לא חוקי להחמיא לריאל בפורום, איל/שביט יכולים למחוק.

חחח אתה לוקח את זה רחוק מידי

אני פשוט חושב שאם השופטים היו עושים את העבודה שלהם במחצית הראשונה המשחק היה נגמר.

כמה מילים של אחרי המשחק, אולי מחר עוד -

1. כמה שאנחנו מבכים את חסרונו בזמן האחרון, אנחנו לא מעריכים מספיק את באלדה. כשירות שלו היום, והמשחק היה חד צדדי ונסגר מהר. הוא היה חוגג על ואסקז.
    אבל מעבר לחיסרון שלו לקבוצה, השחקן שהכי מושפע לרעה מהיעדרותו של הטמבלול הוא ראפיניה, שנעזר המון בבאלדה בתמיכה בהתקפה מקדימה, וגם בלחץ הגבוה. הברזילאי במשחק אסון, מעבר להחטאות, אלו היו המסירות שלא קשורות לכלום, ובכללי קבלת החלטות רעה מאוד.
  2. אנחנו עדיין במאני טיים של המאני טיים של עונת 24/25, אבל אי אפשר לצאת לעונת 25/26 עם פרנקי דה יונג כקשר אחורי. פשוט אי אפשר. פדרי היה באחד המשחקים החלשים שלו העונה, אבל כמה הוא כבר יכול לשחק לבד לגמרי בקישור, ועוד מול ריאל מדריד? משחק שלם שההולנדי פשוט שוטט על המגרש, והפסיד מאבקים לכלום. במחצית הראשונה זה עוד לא היה ממש בולט, כי ריאל עשתה קולות של שטיח, אבל בשנייה בלינגהאם חגג על החור שדה-יונג יצר במו רגליו ומוחו באמצע. שימו את קסאדו שם, וזה משחק אחר לגמרי. גם גאבי, שהוא כנראה לא הקשר האחורי הכי טוב בעולם, הוכיח מהרגע שהוא נכנס במקום ההולנדי שאפשר לראות את ההבדל בין בולדוג לרכיכה מקילומטרים.
  3. מסריח, מגעיל, מלוכלך, אבל פלורנטינו גאון. כל הדיון הוסט מזה שהקבוצה שלו מסריחה ואלימה, וכל האש הופנתה לדה בורגוס שרעדו לו הרגליים בכל שריקה לטובת ברצלונה, והיה הכי החלטי שהאנושות ראתה בהחלטות לטובת ריאל מדריד. עוד כמה דקות, ומינוס קונדה, וזה היה עובד לו. מסריח, מכוער, ולא קשור למה שקורה על הדשא, אבל כמעט עבד.
  4. קשה קשה בלי לבנדובסקי.
  5. כולי תקווה שאינטר תשחק מחר.

אבל -

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!

עם כל התלונות, והבכי, והפולניות, עם כל המוכנות שלי לוותר על הגביע הזה לפני כמה חודשים בשביל מנוחה - ניצחון, על ריאל מדריד, בגמר??? לא חלמתי שנגיע לזה.

רק עוד 7-8 גמרים. זה הכל. שטויות.