הוא לא חלוץ מוביל ולא היה. ל
החלוץ שאמור להיות במקומו צריך היה להיות כישרון צעיר עם שכר נמוך ובעלות נמוכה יותר (בהנחה שלבה ישאר)
זה גם שאלה של רצון שלו להמשיך להיות שחקן ספסל שנה הבאה…
הוא לא חלוץ מוביל ולא היה. ל
החלוץ שאמור להיות במקומו צריך היה להיות כישרון צעיר עם שכר נמוך ובעלות נמוכה יותר (בהנחה שלבה ישאר)
זה גם שאלה של רצון שלו להמשיך להיות שחקן ספסל שנה הבאה…
אני פחות מסכים עם זה.
כישרון צעיר צריך להיות במקום שבו הוא משחק או שיש לו צ’אנס לשחק.
אידיאלית החלוץ המחליף צריך להיות מישהו שלא צריך להשתפשף. שחקן לא מספיק טוב לפתוח בטופ, אבל טופ מדי עבור דרג ב’-ג’, או מישהו ותיק שלא יתלונן על מעמדו ויכול לעלות מדי פעם.
לא הייתי רוצה להיתקע בסיטואציה הנוכחית שלבנדובסקי פצוע בשיא העונה והמחליף שלו זה איזה ‘‘כישרון’’.
אתה צודק , צריך שחקן שיוכל לתת לחלוץ הבכיר לנוח.
זה יכול להיות כישרון צעיר או שחקן ותיק שיתן מספרים (לארסון בתקופת ריקראד)
פראן הוא לא זה ולא זה.
אם הוא נגיד יסכים להאריך חוזה בשכר קטן יותר או להיות שחקן ספסל אולי אפשר לזרום עם זה.
אם האוכל בא התאבון. הוא כבר 22 שערים ובישלים השנה. הוא ירצה לשחק יותר
גם לטעמי פראן הוא מושלם כחלוץ שני בהיררכיה.
שים לב, לא חלוץ מחליף אלא שני בהיררכיה.
אני רוצה אותו פותח כשלבה פצוע, צריך מנוחה או בכושר נמוך.
בתפקיד הזה הוא עושה העונה את המיטב יש לומר.
בנוסף אני רוצה שינסה להשתפר ולתפוס את עמדת החלוץ הפותח. אני לא חושב שהוא יצליח אבל אני רוצה שינסה ויתן ללבה תחרות. זה לא פחות חשוב.
אני שמח שבשלב הזה של העונה כשלבה לא יכול לשחק במשחקים הכל כך מכריעים, התחליף שלנו זה פראן ולא פאו ויקטור. בכנות, עם יד על הלב, אתה לא יותר רגוע גם כן שזה המצב? אם התחליף שלנו ללבה היה ויקטור לא היית מרגיש שאנחנו זורקים את העונה לפח?
אני מצדיע לפראן על העונה הנוכחית וגם על הקודמות. לא תשמע אותו מתלונן, לא תשמע אותו מקטר, לא תשמע אותו מתבכיין. התשובה שלו למיעוט דקות זה להתאמן יותר קשה ולקחת בשתי ידיים כל הזדמנות שהוא מקבל. לא מבין מה יש פה להתלונן.
נראה לי אתם מפנטזים דברים תמוהים לגבי השכר שלו.
סתם בשביל הקטע, כמה הוא מקבל? כמה היית רוצה שהוא יקבל? יש לך מספרים או שאתה סתם משנן מנטרה שתופסת פה לאחרונה על כלום?
ממה שאני זוכר הוא הגיע בזמנים של מצוקה קשה ולא קיבל שכר מוגזם. אולי לא נוער, אבל בטח לא שכר מנופח.
ואגב לא נוער, הוא באמת לא נוער. לא רואה ממטר את עבדה בזמנו, כנראה שגם לא את ויקטור וז׳וטגלה שאנחנו תופסים מהם כישרונות ונראה לי שלא מנפקים את המספרים של פראן, בטח לפי מיצוע של דקות (נדמה לי שבחלוקה לדקות יש לו מספרים גם טובים משל לבה).
מה?? מה הוא נראה לך עכשיו? שמעת אותו אי-פעם מתלונן שיש לו את לבה על הראש? שמעת אותו מאיים שילך לקבוצה אחרת שבה הוא יהיה החלוץ הבכיר? ראית אותו עושה פרצופים על הספסל או בחילופים?
אני באמת מנסה להבין מאיפה המשפט הזה מגיע. אתה רוצה שהוא יסכים להיות משהו שהוא כבר מסכים להיות ואומר שזה תנאי בשביל שתסכים שהוא ימשיך בקבוצה? יש לך את זה ביותר מנותק או משהו?
(סליחה, יצא לי קצת תוקפני, אני מקווה שאתה מבין שהכל ברוח טובה )
כמו שכתבתי, הוא לשנה הבאה יגיע בסטטוס שונה. לא רכש כושל. אם האוכל בא התאבון. הוא יתחיל לקבל הצעות.
הוא השנה שחקן ספסל. שנה הבאה אולי הוא ירצה יותר, אולי תגיע לו הצעה ששנה שעברה לא הגיעה לו.
לא אמרתי שאני מציב לו תנאים. מאיפה הבאת את זה? השנה הוא שחקן ספסל אם הוא יקבל את זה גם בשנה הבאה סבבה. אבל הוא שחקן ששילמת עליו הרבה כסף בזמנו.
בהנחה שגם בקיץ הקרוב אנחנו נעבר שוב 90 מדורי גהנום עד שנצליח לרשום מנת פלאפל לסגל צריך היה שוב למכור שחקנים.
הוא כרגע מניה חמה. מי אתה רוצה למכור במקומו? פאטי? פאבלו טורה?
סליחה. אז לא הבנתי אותך ככה ואני מתנצל.
אני חושב אחרת, לדעתי הוא כן יקבל את הסטטוס הזה גם בשנה הבאה.
כמו שאני רואה את ההתנהלות שלו, הוא לא פרימדונה. הוא מאוד מודע לעצמו וליכולות שלו, ויודע שבשביל להיות חלוץ פותח בברצלונה הוא צריך לתת ערך מאוד גבוה. אני לא חושב שהוא ממורמר ולא חושב שהוא יחפש בחוץ לשדרג את המעמד שלו, אבל זה אני. ילד תמים שכזה אני לפעמים…
לא יודע…
אני שומע על זה כל קיץ אבל בסופו של דבר לאפורטה והצוות שלו עושים את הלא יאומן ומצליחים לרשום את השחקנים הנדרשים מבלי להפטר מהשחקנים החשובים שלנו.
הוא שחקן חשוב.
כמו שהייתי נגד מכירה של ראפי אני גם נגד מכירה של הכריש. מניה חמה זה לא הסיבה היחידה לפעול בשוק ההעברות.
לי הוא נותן סוג של שקט בעמדה, בורסאטילייות, ביכולת, בחדר ההלבשה ובאמון של המאמן.
ואגב, שים לב. שני שחקנים שאנחנו מדברים עליהם העונה שהם בשיפור עצום, שהם מניה חמה ואם תגיע הצעה אז כדאי להקשיב לה ובלה בלה בלה, ראפי ופראן. יודע מה אני חושב שמשותף לשניהם? פליק…
אל תתנצל תקנה לי בירה
הולך.
מתי מפגש, איפה ומי מגיע?
אני יגיע למפגש הבא.
אני חייב לשביט בירה
אתה רוצה כל שנה מלחמות בבית משפט? טבאס נגד לאפורטה הסיבוב ה200000000000000
פראן האכיל את כל הפורום כובע, אני חושב שבשלב הזה אפשר להודות בזה. הוא לא איזה למלמ אבל הוא גם לא לבנדבוסקי.
אין לי בעיה שימשיך. רק שלא נקבל אותו בתור החלוץ הבכיר שלנו…
מדהים איך הסטטוס שלו השתנה. @RDT עדיין בשוק מזה.
לא מת על זה, אבל זה הרע במיעוטו.
ביחס לירושה של הנחש ולמה שקורה לשאר הקבוצות בליגה, אני מוכן לבלוע את הצפרדע.
ואגב, זה טבאס נגד כל הליגה. לאפורטה ובארסה לא מיוחדים. וגם קבוצות שלא קיבלו ירושה מהנחש אוכלות ממנו הרבה קש ומתקשות לרשום / לשמר שחקנים.