ליגת האלופות 24/25 - הדיון המתגלגל: מודחים בחצי הגמר אחרי 3:4 לאינטר בסן-סירו בתום 120 דקות [6:7 בסיכום] (כבשו: אריק, אולמו, ראפיניה. בישל: מרטין 2X)

אבל תיאום של טר שטגן חזרה זה יותר גרוע, lose lose situation

2 גולים משום מקום, אבל הקבוצה הזאת היא לב ונשמה.
ולאמין ימאל הענק. 200 מיליון עאלק. חחחח.

אגף שמאל שלנו זה בעיה. חור שחור.
אין שום יתרון שמרטין על הדשא היום, מבחינתי חייב לצאת עכשיו.

ראפיניה נתן בישול משמאל, אבל אין מספיק הזדמנויות עבורו בצד הזה לקבל כדור לתנועה.
הוא צריך לשחק יותר בימין של המגרש ולתת את המסירות.

פנייה כבר היה יוצא לכדור עומק בגול הראשון.

מכיר את התחושה הזאת שמעקצצת לך כשריאל בפיגור בברנבאו בגומלין ומגיעה הדקה ה-80? זאת שאומרת לך שאתה הולך להתבאס מאד תכף?

אז לנו הלבנים יש אחת זהה, אבל היא מגיעה מוקדם יותר. בערך חודשיים לפני צ׳מפיונס של בארסה זה ברור כבר לכולם פרט לאוהדיה. קרה עם רייקארד, קרה עם פפ, קרה עם msn. כתבתי שיש לכם טרבל כבר לפני כמה שבועות, זה מכתוב ושום נאחס לא יפרק את זה.

הפרדוקס של מרטין - גם כשהוא מוסר מדויק, זה יוצא עקום.

לא הזכרת את לואיס אנריקה. שביט בדרך.

כן אבל לעקצוץ שלכם אין שום סיבה בתאכלס. מתי עשינו מהפכים מטורפים ולקחנו גביע אירופה? בדיוק, אולי אף פעם. זאת לא עונה שדומה לעונות האלה, אז ראית עליונות מוחלטת. זה לא המקרה.

אם זה מה שאינטר עושה לנו ״בבית״ שלנו, פחד אלוהים מה יקרה בסאן סירו.

בארסה לא יודעת לגנוב. זכיות באליפות אירופה זה רק כשמגיע בבירור. בגלל זה זה גם תמיד מגיע עם אליפות. אבל כשכבר מגיע אתם כמעט אף פעם לא פראיירים. יש כמה יוצאי דופן בטוח (2010, השנה עם המהפך של ליברפול), אבל גם ריאל לא תמיד הופכת בצ׳מפיונס…

גמר צ׳מפיונס לא הפסדתם מאז שהאינטרנט קיים, אגב. אבל זה כבר דיוני נאחס / מכתוב של שבועיים מהיום.

אנחנו פראיירים אחושילינג. אינטר וליברפול היו צריכות להיות שלנו.

אראוחו במקום מרטין. מעניין. הוא עושה מלא פאולים מיותרים ומול אינטר זה פשוט מסוכן.

מחצית מעולה שלנו, ספרתי לפחות 6 מצבים לגול, ורק 2 נכנסו.
אינטר לעומת זאת קיבלה שני חצאי מצבים ועשתה מזה 2 גולים וירטואוזיים. כל הכבוד להם על זה.

אם הייתם אומרים לי שנספוג שתי שערים ונשווה ואחרי זה נחטוף עוד שער והמשחק יסתיים בשיוין היתי קונה את התוצאה.

היינו יותר טובים וצריכים לנצח…

פספוס גדול של ברצלונה.
מחצית שניה היינו שווים יותר שערים וגם במחצית הראשונה היו הזדמנויות.

מקווה רק שלא תהיה הארכה בשלישי הבא ונסיים את זה ב90 דק׳. יהיה קשה אבל אפשרי לגמרי.

אגב,
השופט היה לא רע אבל תוספות זמן הזויות ועוד שרק בכל פעם לפני שהם הסתיימו.

עריכה: שכחתי את קונדה.
יכול להסביר קצת את ההפקרות ההגנתית במחצית ה2.
חומרת הפציעה שלו תשפיע מאוד על המשך העונה בכלל והגומלין בפרט.

תוצאה טובה לגומלין, כי בארסה לא כנועה במשחקי חוץ. חוץ מהגומלין בדורטמונד שהיה בהילוך ראשון, במשחקי החוץ הייתי יותר רגוע העונה והיום הבנתם למה.

עוד מאמץ קטן.

1. אני חושב שהרבה הרבה מאוד זמן לא ראיתי שוער כל כך רע ואיטי ביציאות. במזל של מילימטרים זה לא עלה לנו בהפסד. שצ’זני הוא באמת פתרון קסם די מכלום לעונה הזו, אבל האשלייה שלו כשוער ראשון לטווח ארוך חייבת להיפסק.
  2. 3 שערים על הפקרות בהגנה, במשחק שהיה בשליטה מוחלטת שלנו. לא יודע אם להתעודד מזה או לא. זה לא שחקן כזה או אחר ספציפית, זו פשוט קריסה הגנתית, 3 פעמים, באותו משחק, באותה צורה.
  3. כן, אגיד את זה שוב - כמה שבאלדה חסר. מרטין הוא לא שחקן לרמות האלו, והפתרון של איניגו בשמאל לא בהכרח תופס מול קבוצה שאשכרה מנסה לתקוף מצד שמאל עם מהירות. חייבים חייבים חייבים שם מחליף לאלחנדרו. לפחות הוא יחזור לגומלין.
    אממה? עכשיו גם קונדה נפצע.
  4. ראפיניה בעוד מקרה קלאסי של חרא משחק שנגמר בגול (בערך) ובישול. עזר לו סטטיסטית - פראן “19 שערים בעונה לשחקן מחליף” טורס.
  5. בערך באיזור הדקה ה-80, פרנקי רץ להגנה וניצח מאבק פיזי ליד קו האורך. שאפו. עכשיו אם הוא רק יוכל לעשות את זה קצת יותר מפעם בעונה, ובדקות מוקדמות יותר, ולא ייעלם בכל פעם שהיריבה מתחילה להגביר לחץ, אינטנסיביות ואגרסיביות באמצע, זה יהיה נחמד. יש גבול לכמה פדרי יכול לשחק לבד, ומול מי. בטח כשגם אולמו לא עוזר בנושא יותר מדי.
  6. האם תיקו במשחק הראשון יעזור באי הקריסה בגומלין? נגלה עוד שבוע.
  7. זה היה לאמין נגד אינטר. ובגיל 17, רק גיל 17, זה כמעט הספיק. לאן זה עוד יכול להגיע?

לקראת משחק מלא רוטציות (שאסור אסור לאבד בו נקודות) מול ואידוליד, ואז - הר הגעש במילאנו. כן, וקלאסיקו על עונה שלמה. אין מנוחה לקטלאנים.

נ.ב. איזה מזל שכבר אין את הקטע הזה של שערי חוץ.

אמרתי אמרתי אחרי דורטמונד שאני מעדיף שאת המשחק הראשון נסיים בתיקו, כדי לא לקבל פייק רגליים שוב.
התוצאה כל כך לא משקפת את מה שהיה על המגרש, אנחנו רמה מעל. הקרנות האלה זה הזייה ואני חושב שהשוער צריך להיות טר שטגן אחרי המשחק הזה.

הם שחקו מצוין על הקו נבדל שלנו במיוחד שעברנו ל4 בלמים, מקווה שבאלדה יחזור בשלישי.

ימאל היה במסי מוד, שחקן מפלצתי.

אני מרוצה מאוד מהיכולת ומאוכזב מהתוצאה.
בונקר מארץ הבונקרים של אינטר, ועדיין פיצחנו אותו מלא פעמים. 3 גולים, 2 משקופים, ועוד כמה מצבים מסוכנים מאוד.
הם עשו שמירות כפולות על לאמין וזה לא עזר להם. הוא פשוט מדהים.
פרנקי שירדתי על הרכות שלו לפני המשחק היה מצוין, בכלל לא רך. ניהל את המשחק מאחורה כמו שצרך ועשה הגנה כמו שצריך.
פדרי היה כרגיל פדרי, הכל עובר דרכו. אינטר לא הצליחו למנוע ממנו את הניווט.
לאינטר היה הרבה מזל שיצאו רק עם שלישיה וכבשו 3 שערים. זה יכל גם להסתיים בתבוסה.

אני מניח שכמעט כל השחקנים החשובים ינוחו בשבת, ולאינטר אין את הלוקסוס הזה. אני עדיין מאמין שנעבור אותם.

תראה את הגול הראשון, כדור גובה, והוא לא עולה משם הם הגיעו לרחבה.

אני מוכן לחיות עם זה. זאת לא רכות , זאת טעות קטנה במרכז המגרש.
מול ריאל הוא הפסיד מאבקים, עברו אותו כמו מים. היום זה לא קרה.

כל הפציעות שלנו ועדיין נושכים בחזרה.

פליק טים.

אנחנו 5 שנים חיים עם הרכות הזאת ותמיד בגללו מקבלים גול במשחק גדול, כמה אפשר לסבול מזה. חבל שקאסדו לא כשיר כדי לשחק במקומו.

רגע, פרנקי אשם בגול הראשון? הבנתי נכון?