מבחינתי כל המהלך שלהם והכל הסיפור שנכנסו אליו היה נמנע אם הוא היה מנצח בכדור גובה.
עם כל ההערכה שלי אליו, פליק פיספס פה. לא מעט מהבעיות פה קרו בגלל הכנה לא טובה שלו להתמודדות הזאת. בסוף לא מעט קרה בגלל התעלות אישית של השחקנים שלנו, אבל דווקא הגרמני הוא זה שלא הסתדר עם מה שאינזאגי הכין לו. כמה נקודות:
-
מלכודת הנבדל של פליק באמת עבדה לראשונה רק מהדקה ה-51, כשכל חמשת הפעמים היו נבדלים שגם אם היו מעבירים אותם כקו אחד לא הייתי כועס. מלכודת הנבדל לא תפקדה והפכה כל התקפה של אינטר למסוכנת.
-
היה ברור שהם בעיקר יתקפו מהאגף בקו שני, ועם כמה שאני ממש אוהב את דמפריס לא חשבתי שהוא ירגיש כל כך בנוח פשוט לתפקד בתור ווינגר על מלא. אף אחד אפילו לא הצליח להפריע לו בין אם זה בריצה על הקו, ברחבה במצב נייח, או אפילו נתנו לו הרגשה של לחץ. זה היה משחק בו דמפריס פשוט יכל לדלג על כל מה שבארסה ניסתה לעשות כי זה פשוט עבר לידו. כנראה היחיד שיוכל להפריע לדמפריס זה באלדה וגם אז אני לא בטוח.
-
יש מאמן למצבים נייחים לא? כאילו זה עובד לקבוצות כמו ארסנל ואינטר כל העונה. לנו אין כזה? כל השערים במצבים נייחים נראו טכנית קלים מידי, ואף אחד הן בקו ההגנה והן מעמדת השוער לא הצליחו לעשות כלום כדי למנוע את זה. יותר מזה? אני מוכן לשים כסף שנחטוף עוד אחד ממצב נייח גם בשבוע הבא.
-
למרות שפרנקי היה סביר בעיני במשחק זה לא מספיקף בטח ביום מאוד פרווה של אולמו שניסה לעבור דרך ה"בלוק אנטי פדרי" שהכינו בקישור. אולמו חייב לעזור לפדרי יותר כמו גם פרנקי. בין אם מדובר במשחק הלחץ, או בין אם מדובר לעזור לקדם את הכדור קדימה.
-
אומנם בשום שלב לא הרגשתי שהיה לנו יתרון מספרי עליהם הן בהגנה והן בהתקפה, אבל כשיש שחקן כמו לאמין יאמאל זה פשוט לא משנה. הוא לא מסי, גם מוגזם להתחיל להשוות, הוא יותר חוצפן ויותר מגובש ממסי בגיל הזה. זה לא רק הכישרון, זאת רוח הלחימה שהוא בא איתה, כאילו הוא בטוח שהקאמבק מגיע מהרגליים שלו. אני לא יודע מה התקרת זכוכית שלו, אבל אוהדי ריאל צריכים להתחיל להתפלל שהוא ייפול ברשת של מיה חליפה שתהפוך אותו לסמרטוט אנטי ציוני ושתבריח אותו לסעודיה. זאת כנראה הדרך היחידה לעצור אותו, אפילו לא עבירה.
-
מעבר לזה שמדובר על משחק אובייקטיבית משוגע וכנראה הכי טוב של העונה באלופות, וכל שער היה בצבע, אני דווקא רוצה לדבר על השער השני. וואלה יהיה מה שיהיה, אני בכלל לא בטוח שלבה עושה גול מהמהלך המדהים בגול השני. פראן הראה איזה זריז וחד הוא בתנועה בלי כדור, ובכלל למעט איזה משחק אחד נראה שהוא מצליח להיכנס לנעליים הגדולות של לוונדובסקי.
יאללה שחקני מילואים נגד ויאדוליד, ןלהתחיל לחשוב על פתרונות לכל הבעיות שאינטר הציבו לנו.
אני היחידי שמפחד מהמשחק בויאדוליד, שהם באים נינוחים, ואנחנו נעלה עם הרכב חילופים?
קצת סטטיסטיקה שמצאתי שהיא מעניינת.
ב XG, התוצאה 1.39-0.91 . רק מראה איזה שערים נדירים נכבשו במשחק הזה.
בעיטות לשער 19-7, מתוכם למסגרת 10-3. נראה כמו מטווח שלנו, ולאינטר כל בעיטה למסגרת נכנסה.
שליטה בכדור 66-34, לי זה הרגיש כמו 80%.
מסירות ל"איזורי מפתח" 85-10, לתוך הרחבה 16-9.
בארסה ניסתה 23 קרוסים, רק 2 היו מדויקים. זה משהו שפליק צריך לנתח.
שביט עזב/ה את הקבוצה.
צריך להיות כנים,
הגולים והבישולים זה מקסים אבל במשחק כמו אתמול (שבעיני הוא היה לא טוב) נרשם לו גול ובישול, ב5-4 המטורף מול בנפיקה הוא היה חלש אבל פגע בו כדור מטעות שוער ונכנס לשער ועוד גול על הבאזר.
אני רוצה לומר שסטט׳ זה יפה, השאלה אם היא הכל.
לאמין שחקן טוב יותר ממנו כבר היום והמספרים של לאמין לא קרובים לראפיניה. הסטטיסטיקה היא לא חזות הכל.
ולאמין עושה את זה עם דאבל טים עליו, כשראפיניה לא מצליח לעבור בלמים בינוניים.
חייב לשאול שאלה ראית את הגול הראשון של פדרי בקלאיסקו?
אולמו ופרנקי יחד זה רך מידיי. זה לא מייצר אינטנסיביות. זה לא מייצר שליטה. זה לא מייצר תנועה. פליק טועה בהם כבר המון זמן. אחד מהם עוד אפשר לספוג אבל שניהם יחד זה לא זה. אין שם תקשורת.
בארסה נמדדת רק על דבר אחד תמיד: קישור. לצערי מאז שברנאל וקסאדו נפצעו פדרי עונה בבלעדיות לשם קישור. מגיע לו יותר.
39 גולים ובישולים זה לא קרוב לראפיניה?
מה יהיה עם הדיון הטיפשי הזה כבר.
תהנו ממה שאתם רואים, במקום לחלום על מה שאין.
אני כבר צועק מתחילת העונה שראפיניה שקרן. אתם לא מקשיבים לי. מביאים פה גרפים של התקדמות-זה אותו שחקן של צ׳אבי רק בקבוצה יותר טובה. הוא לא לרמות האלה, וגם אתמול הוא סיים עם בישול ושער שקרני, ו0 פעולות לבד.
המלכודת נבדל שלנו נכשלה בצורה מטורפת אתמול, נתפסנו עם המכנסיים למטה מול קבוצה שמאומנת במערך שמקדש כל שני מאחורה מאחורה. לא התמודדנו העונה מול קבוצה במערך הזה ברמה של אינטר ופשוט כשלנו. תמיד בדקות הפתיחה אנחנו שאננים אבל הפעם אינטר הראתה לנו שהיא לא איזה בטיס או ויאריאל, היא תעניש. במזל לא הפסדנו את במשחק עם נבדל מפגר שלדעתי היה צריך לאשר את השער. זה מגוחך.
-
אנחנו מקבלים את העונש שלנו מהקארמה על פנייה. הילד שחלם להיות אצלנו בשער, חזר וקיבל הזדמנות והיה טוב, ירד לספסל בשביל אחלה גבר פולני מעשן והכל בגלל שהוא איחר פעם או פעמיים למשחק או לאימון. פליק שבר לו את הלב ועכשיו שצ׳סני מתחיל לקפוא בשער. בגול הראשון הוא היה צריך לצאת לדעתי בכדור עומק, וגם מבחינת ההצלה הוא יכל יותר.
בגול השלישי בכלל זה שער שלו. הוא יצא סתם ואם היה נשאר על קוו השער זה לא גול בחיים. פשוט דפק אותנו פעמיים. לדעתי עם פנייה בשער היינו מנצחים את המשחק הזה. -
גם אני צרחתי על דה יונג בגול הראשון. ההפסדים האלה בכדורי גובה פשוט מתורגמים לגולים אצל קבוצות כאלה כמו אינטר. הם יקחו כל מה שתיתן להם, אסור לתת מתנות חינם, אסור למות יפה. תעלה לראש!
-
אני חייב לציין שלא הבנתי את האובר אוננות על לאמין ימאל אתמול. הוא כבש שער אחד יפהפיה, מחצית ראשונה היה מסוכן, ומחצית שניה לא באמת עשה משהו. קצת נסחפו שם, הם מריעים מוקדם מדי למלך החדש. זה לא היה אתמול מה שמנסים לספר לנו, סורי.
השער הראשון שלו אגב הגיע מהמצב הראשון שבו לא היה עליו דאבל שמירה. פעם ראשונה שהוא לא היה מול המגן והקשר, הוא הצליח במאבק מול תוראם לשמור על הכדור דבר ששם אותו קצת במרכז רק מול מחטיריאן, וזה הוביל לגול כי מול שחקן אחד אין מישהו בעולם שיעצור אותו, אבל מול 2 אינטר עצרה אותו כל פעם. -
דני אולמו אתמול בגדר נעלם. פראמין היה צריך להיכנס כבר במחצית.
-
השלישיה הקידמית הייתה צריכה לקבל חילוף, שוב, עד כדי כך פאטי לא יכול לתת 10 דקות? מה פראן טורס עשה במחצית השניה? הייתה פעולה אחת טובה שלו? זה הכלי שיש לך, תשתמש בו! כמעט השתגעתי שראיתי שם את כריסטינאסן עולה מהספסל . מה הפאקינג קשר?
מישהו יודע מה חומרת הפציעה של קונדה?
עוד אין משהו רשמי, אבל הדיבור כרגע הוא על היעדרות מהגומלין, ובספק גדול לקלאסיקו.
בחיי אם לא הייתי אוהד בארסה הייתי חושב שהקבוצה הזאת נלחמת על מקום 4 בליגה עם כמות הביקורת שנשפכת פה על הקבוצה, המאמן והשחקנים.
אנחנו באחת העונות הטובות שלנו אי פעם.
קבוצה מדהימה שמשחקת כדורגל מצוין.
2 גביעים בכיס, מרחק נגיעה מעוד 2 תארים(היחידים שעוד יש).
זה לא טוב, ההוא לא טוב, זה שקרן, זה רך, זה לא עבד, המאמן טעה.
ניצחנו 3 פעמים את ריאל מדריד, 2 פעמיים את אתלטיקו מדריד, ניצחנו את באיירן, את דורטמונד(פעמיים). כבשנו אתמול 3 שערים במשחק אחד מול קבוצה שבעבר היינו מקיאים דם כדי לכבוש שער בודד.
יכול להיות שהמצב לא כזה גרוע?
יש עוד קבוצה על המגרש. זה לא רק בארסה שמשחקת.
גם הם קבוצה מצוינת. גם הם ימצאו דרכים להפעיל את השחקנים שלהם ואת התכנית המשחק שלהם. ככה זה ברמות האלה.
מה ציפיתם לבוא מול אינטר ולשתק אותם? זו קבוצה שכמעט זכתה בגביע הזה לפני שנתיים.
קחו את הדברים בפרופורציות הנכונות. קצת חיוביות על הקבוצה הזו. גם ב-2-0 אתמול שיחקנו הרבה יותר טוב מהם והיינו שווים ניצחון. להיות תחרותי זה כל מה שאפשר לבקש.
שואל אותי? אם כן, אז כן. ראיתי תקציר אבל לא בלייב.
חשבתי הרבה פחות. מעניין למה הוא לא בדיון לכדור הזהב עם מספרים כאלו. יש לו גם מספרים קרובים לראפיניה וגם הוא מוביל וסטאר בהתהוות.
הדיון לא טיפשי, מותר לנו לתת ביקורות קטנות ונקודתיות וגם להנות. זה לא סותר אחד את השני. פרנקי רך כי הוא רך. יש לו מעלות אחרות, והוא יכול להיות יותר קשוח אבל הוא לא רוצה מספיק.
וזה סבבה.
ויש לנו עונה מדהימה שגם אם תגמר ככה תהיה גרף שיפור מטורף ועונה מרעננת עם עתיד בניגוד ל10 השנים האחרונות.
הדיון על ראפיניה הוא טיפשי לחלוטין.
אם שחקן מגיע למספרים האלה סימן שהוא עושה משהו טוב. ואם יש לו משחק חלש והוא עדיין מביא בישולים ושערים זה עדות לאיכות שלו, לא ההיפך.
הרי אם זה היה שחקן אחר, נניח מישהו שאוהבים פה, אז היו אומרים עליו בדיוק את זה. ‘‘אם המשחק חלש הוא כובש ומבשל, אז מצבו טוב’’ ושטויות כאלה.
במקום להתרכז בדברים הטובים, או לתת ביקורות עם ניואנס(כמה פעמים אפשר לחזור על זה שהוא לא שחקן כנף, ושאין לו דריבל, ולכן אין טעם לחשוב שהוא יהיה טוב בסיטואציות האלה), מחפשים לגמור אותו. 50 גולים/בישולים מכלום. פארש. בלי שום ניתוח אמיתי של מה לא טוב או כן טוב.
ב-3-2, הבן אדם הכניס את כל הגוף והנשמה לבעיטה שנכנסה לשער שהיה כה חשוב. צריך להריע לו על זה.
אחרי זה הוא עשה את זה שוב וכמעט הפך את התוצאה.
צריך לשאול איך שמים אותו ביותר מצבים כאלה, ולא לקבור אותו בגלל שהוא לא עובר שחקנים על הקו. לא למדנו כלום?
קצת אוף טופיק לשאר ההודעה שלך אבל האמת היא שדי שיתקנו אותם אתמול למרות 3 השערים שלהם.
לגבי לאמין לא מסכים בכלל. הוא הסיבה שהצלחנו לייצר יתרון כלשהו בגלל האחד על אחד שלו שלקח את די מרקו המון פעמים וגם את השומר שאיתו. לא היה לנו מה להציע אם לאמין לא היה מייצר את היתרון מספרי לעצמו.
הבנתי שקונדה עם פציעת המסטרינגס בדרגה נמוכה. זה לא טירוף אבל יהיה לכיוון השלושה שבועות בחוץ. זה לא סוף העולם רק חבל שזה שלושת השבועות הללו.
בוודאי שהוא בדיון לכדור הזהב, אבל בשביל זה צריך לקחת צ’מפיונס.
אם זה יקרה, לאמין, פדרי וראפיניה יהיו המועמדים הבכירים.
ב bet365, לאמין כרגע המועמד המוביל לפני ראפיניה ודמבלה.
זה לא מספיק העובדה שאתה מושך 2 שחקנים, כאשר בבירור אין לנו כלים (ראפיניה) לנצל את זה. ציפיתי שיכנס לאמצע, שיצליח יותר בפעולות אחד על אחד, שייצר יותר. מחצית שניה הוא פשוט לא עשה כלום.
לפי אתר ההימורים bet365, אחרי המשחק הראשון, אנחנו עדיין פייבוריטים ברורים לעלות לגמר.
ארסנל מבחינתם כמעט בלי סיכוי. אני לא מבין מדוע, אבל לא משנה.
לפני המשחק הראשון היינו גם המובילים בסיכוי לזכות , אבל עכשיו פאריז עקפה אותנו.
כל הפסימיסטים - לכו תשימו כסף על אינטר.
אני מאמין שביכולת שהצגנו אנחנו צריכים לנצח. היה לאינטר הרבה מזל בגולים, לנו גם אבל פחות. קונדה בחוץ, אבל גם לאוטרו. באלדה זאת תוספת גדולה לנו. פבארד שיחזור לאינטר פחות, כי המחליף שלו שיחק מצוין.