ואני לא האמנתי שהם יכולים להפוך את הטורניר הזה ליותר גרוע. אני פשוט צריך להפסיק להאמין שיש גבול לטמטום והגרידיות של אופ"א.
לגבי החלק הראשון, אני עוד הייתי מאמין להם אם לא הייתי יודע שהם הוסיפו משחקים בשלב הראשון. אבל מילא.
הטמטום האמיתי מתחיל בחלק השני. לקבוצות שמסיימות בחלק הראשון של הטרניר יש כבר יתרון גדול בעצם זה שהם גם לא משחקים את שלב הפלייאוף, בנוסף לזה יש להם יתרון בשלב השמינית שהם מארחים את הגומלין. ומעל לכל יש להם יתרון שהם בסיכוי לא קטן יקבלו את הקבוצות היותר חלשות בכל שלב בעצם זה שההצטלבויות באות לקראתם. אז יכול להיות מקרה קיצון כמו שליברפול פגשה את פאריס. אבל לרוב הקבוצות הגדולות לא אמורות להסתבך כל כך בחלק הראשון של הטורניר. אבל הייתי אולי מסכים אם לא הייתי קורא משפט לפני שאופ"א רוצה לבטל את ההארכה מחשש לעומס. ומה זה להוסיף הקלות לקבוצות בחלק העליון של הטבלה אם לא להוסיף עומס?!?, עכשיו גם קבוצות שהבטיחו עלייה ישחקו את המשחק, שתיים האחרונים בשיא הרצינות כי היתרון הופך להיות למשמעותי ביותר.
על החלק השלישי אין לי חשק בכלל לדבר, זה סעיף כל כך מופרך שעלול להפוך את שיטת הדירוגים בחלק הראשון ללא רלוונטים.
וואו איזה גוף מטומטם זה אופ"א. לפעמים נדמה שאופ"א הקימה את פיפ"א רק בשביל להיראות פחות גרוע מהשחיטות של השנייה.
עוד משהו שמגיע מהכדורגל הדרום אמריקאי
מדברים על זה שהכדורגל הדרום אמריקאי משונה אבל הוא מביא משתנים מעולים לכדורגל האירופי והעולמי שוב ושוב.
זה מצויין זה יביא עוד מלחמה בשלב הליגה על מיקומים
תודה אינטר תודות לכם לא אצטרך לאהוד את החראות מפריז בגמר.
עם כמה שאני מתעב את ברסה בכל תא ותא שלי, אני חייב להוריד את הכובע בפני הבכיינים והשחצנים מהמועדון הצבוע בעולם.
מקווה שבעונה הבאה ילמדו את מלכודת הנבדל הפתטית שלהם ולא אצטרך לסבול אותם או את הפרצוף המכוער של הנובריץ’ איניגו מרטינז לאורך כל התחרות.
ושוב, תודה תודה אינטר!!
או…שהם יפגשו קבוצה תחרותית כבר בשמינית הגמר.
והנה קיבלנו יריבה אמיתית ופרקנו אותה.
(כלומר לדעת כולם חוץ ממך).
פירקתם אותה ותצפו בהם משחקים בגמר מהבית.
אני לא כתבתי כלום על המשחק, אלא שפגשתם פעם ראשונה באלופות קבוצה מהטופ ולא עברתם.
איזה הטרלה ?
איפה כתבתי משהו לא נכון…
בנפיקה ו דורטמונד של העונה זה קבוצות אירופה ליג, אינטר קבוצה טובה, איפה הטעות או ההטרלה ? לא כתבתי כלום על המשחק.
נראה לי אינטר היא הכבשה השחוקה ברצלונה, הסאן סירו לא עושה להם טוב.
משחק פשוט מדהים, ברצלונה מדהימה אבל עדיין חסר לה הגרוש ללירה, הניסיון הכריע וחאינטר יש טונות, מקווה שנם ייקחו את נגמר גם, לפאריס אני לא מתחבר.
יאן זומר עם משחק ענק היום הצלות פשוט מדהימות!!!
לאמין ימאל לא מהעולם הזה…
לא להאכיל פה את הטרול אוהדי ברצלונה. תנו לו לנסות לעצבן במקום אחר.
אינטר מאז מוטה ובוסקטס מקבלת מהשופטים מתנות. היה פאול בגול השלישי שלהם.
אפשר בבקשה דירוג של הקבוצות השנואות עליך? איך יוצא שאוהד אתלטי שונא יותר את בארסה מאשר את ריאל?
כש’אוהד אתלטי’ הוא למעשה אוהד ריאל בארון, פתאום הכול מסתדר
אני כופר בהאשמות! זו שמועה זדונית שהתחיל אותה @asafbarca בגלל שהוא בטוח שיש לי יכולת מסטית כמעט כמו הברנבאו באלופות! אסביר:
מה שקרה זה שבשלושת (או יותר) הזכיות האחרונות של ריאל באלופות, כל פעם, אבל ממש ממש כל פעם, שריאל הייתה בפיגור כתבתי “אוי, הנה ריאל סוף סוף מפסידה”. בזמן רנדומלי כזה.
וממש תוך כמה שניות אחרי שכתבתי את זה, ריאל כבשה. וזה קרה כל פעם. נשבע.
זה קרה כל כך הרבה פעמים שאפילו מלך הרציונליות @Uriah הצטרף להאשמות ההזויות שיש לי כוח מיסטי ושליטה על תוצאות ריאל ושאני מעז ברוב חוצפתי להשתמש בו.
ניסיתי להגן על עצמי בזה שהרחבתי את הניסוי לליגה. רציתי להראות שאני מדבר וזה לא משנה שום דבר. אז שוב כתבתי שריאל תפסיד כל פעם שריאל הייתה בפיגור. ושוב, כל פעם שכתבתי את זה ריאל הבקיעה תוך שניות ממש.
על זה אסף כבר לא סלח לי. הוא השתכנע לחלוטין שאני מודע לכוחות שלי ושאני משתמש בהם בלי בושה כי אני אוהד ריאל בארון.
שימו לב שהוא כתב הרבה מילים כדי לא לענות על השאלה של יוני…
ההצלות של יאן סומר אתמול באמת מעולם אחר, הזכיר לי בכדור הרוחב שם את איקר קסיאס מול דייגו פרוטי ולאחר מכן מול מנאו דל מוראל. וברור שיש שוערים עם התעלות מדהימה-מדהימה-מדהימה. גם ירז’י דודק היה כזה בגמר 2005. אבל ברור שסומר הוא לא דודק. בעצם: למה זה לא עבד בכלל בבאיירן מינכן? אולי באינטר סגנון המשחק קצת שונה (אגב, כבשו שבעה שערים נגד ברצלונה בחצי גמר: קבוצה הגנתית היא לא. מאוזנת אולי, לא מחפשת לשלוט בכדור)? ובעיקר כי בבאיירן היה ברור שהוא זמני וכשמנואל נוייר בריא הוא חוזר לספסל סומר?
אם נחזור לדבר אשכרה על המפעל, אז המשחק אתמול הוכיח לי שוב עד כמה שלב הליגה החדש הוא שלב ביזיוני. ברצלונה השקיעה כל כך הרבה בשלב הזה, סיימה שנייה - ועדיין האיטלקים הם אלה שקיבלו את הגומלין אצלם בבית, שזה יתרון עצום שכולנו כבר מודעים אליו. ומילא זה היה רק 90 דקות, במצב של 6-6 בשני המשחקים קיבלנו שליש משחק נוסף. באיזה עולם משחקים את הדקות המכריעות אצל הקבוצה הפחות טובה כי הגרלה? זה פשוט גועל נפש.
תארו לכם שבמצב של 3-3 בסדרת הגמר ב-NBA ימשיכו לשחק אצל הקבוצה שסיימה במקום 4 ולא יחזרו למשחק אחרון אצל הקבוצה שסיימה מקום 2. הרבה ביקורת יש על הספורט האמריקאי - לפחות הוא ספורטיבי. אופא זה פאקינג בדיחה מסריחה, עלובה, מושחתת ואנטי ספורט.
ולכן כולנו צריכים לעודד את פריז, שייקחו ליגת אלופות היישר ממעמקי המקום ה-15 בשלב הבתים, ויביכו את אופ"א
לא שאני נגד, רק כי אני רוצה להבין-
הכוונה שלך היא שבכל שלב הקבוצה שסיימה גבוה יותר תארח את הגומלין?
אילוסטרציה של אופ"א מרגישים מובכים אחרי שאל-ח’ליפי מעביר להם מענקי זכייה -
כן, כמו שקורה בפלייאוף בכדורסל.
אופ"א הודיעו שהם ישנו את זה שנה הבאה לא?