פציעות והשעיות 24/25

ברהים דיאז חי חמש שנים במרוקו? הוא נולד במאלאגה…

לבראהים יש אזרחות מגיל קטן
גם לאינייקי

לאהרון ואנטל אין

לקראת החזרה למגרשים, דה יונג בראיון מקיף על הפציעה ועל השכר.
גוגל טראנסלייט יתרגם לכם במקומי.
בגדול, הוא מתיחס ל 2 נקודות חשובות.

• זה שקר שהמליצו לו לעשות ניתוח והוא לא רצה.
  • זה שקר שהוא מרוויח סכומי עתק שהוזכרו בתקשורת. רחוק מאוד מזה.

הוא אמר שהוא מרוויח הרבה פחות מה-37 מיליון שהוזכר בתקשורת.

אם הוא מרוויח בנטו חצי מה-37 שהוזכרו, אז מדובר ב-18.5 מיליון. ואם נגיד רק שני שליש מזה זה השכר האמיתי שלו ושליש שכר דחוי מתקופת ברתומיאו, אז מדובר בסביבות 12 מיליון. זה מאוד רחוק מ-37, ועדיין יכול להיות שהמועדון מוציא עליו 37 מיליון כל עונה.

כל העניין הוא בעניין של ברוטו מול נטו? לא הגיוני שהתקשורת והוא מדברים במונחים אחרים כי זה יוציא אותו מפגר. לבטח שהוא מבין את ההבדל וזה יראה מגוחך אם יצטרך בעתיד לומר משהו בסגנון של: אכן הרווחתי 37 מיליון אבל זה רק ברוטו, תמיד אמרתי שהרווחתי פחות כי נטו זה פחות"

בארסה מאניה החליטו לכתוב על זה פוסט כמה דקות אחריי.

בקיצור, מחר הוא אמור לקבל אור ירוק וזימון למשחק נגד יאנג בויס

עוד שני משחקים לסחוב, ואחרי המצב שלנו יהיה משופר מאוד עם גאבי ופרנקי.

זה יעלה את פול הקישור ל-4 שחקנים, מה שיאפשר להוריד את אריק לפול הבלמים ואת דומינגז חזרה לבארסה ב’.

רק צריך להתפלל שנשרוד את פגרת הנבחרות בלי פציעות.

לכאורה, בסוף אוקטובר זה יהיה כבר עולם אחר כשגם אולמו ופרמין יחזרו, מה שיבשר את החזרה של טורה ופראן לקצה הספסל.

מתוך בארסה מאניה -

העיתונאי אלכס פינטאנל הרחיב על החזרה של גאבי אחרי פגרת הנבחרות:

״נותר פחות ופחות זמן עד שנראה את גאבי משחק שוב. עבור השחקן, זה הניצחון הראשון של העונה לאחר קריעת הרצועות הצולבות בברך הימנית + פגיעה במיניסקוס שהוא ספג בנובמבר 23. כמעט 12 חודשים אחרי, חזרתו למגרשים הולכת ומתקרבת. השחקן מודע לכך ובשבועות האחרונים הוא הגביר את קצב האימונים.

ב-12 בספטמבר גאבי השתתף באימון הראשון עם הקבוצה, ומאז הוא מגביר את עוצמת האימונים בהדרגה בהתאם להוראות של הצוות המקצועי. למרות כמה מכשולים קטנים במהלך ההחלמה, גאבי מוכן לחזור. לפי מידע שיש ברשותנו, השחקן מרגיש מוכן לחזור להתחרות, אך במועדון לא ממהרים להחזיר אותו למגרשים.

המאמן הנסי פליק לא רוצה לקחת שום סיכונים. “אין לחץ כי יש לו רק 20 שנה, והוא יוכל לשחק אולי עוד 10-15 שנים ללא פציעות, לכן אנחנו צריכים לדאוג לו עכשיו לעתידו,” אמר פליק, שהביע שביעות רצון מהאימונים של גאבי.

למרות הרצון של גאבי לחזור לשחק כבר השבוע, אנשי הצוות המקצועי מעדיפים שהוא לא יצבור עוד עומס באימונים, במיוחד עם ההפסקה הקרובה לנבחרות לאחר המשחקים מול יאנג בויז ואלאהס.

פליק והשחקן לא קבעו תאריך לחזרתו, אך ברור היום שהקשר כבר לא סובל מכאבים או אי נוחות. במקרים מסוימים אפילו נאלצו להאט אותו. כולם יודעים שאם זה היה תלוי בגאבי, הוא כבר היה חוזר לרצף המשחקים.

הסוכן של גאבי, איבן דה לה פניה, שיחק תפקיד מפתח בתהליך ההחלמה. הוא היה אחד האנשים הקרובים ביותר לגאבי וייעץ לו לאורך כל הדרך. דה לה פניה, כישרון מאוד מבטיח שנאלץ בעצמו לפרוש בגלל פציעות, היה מעורב בתהליך השיקום מתחילתו. אף על פי שעדיין לא נקבע מועד מדויק לחזרתו של גאבי, סביר להניח שהוא יחזור למפגש מול סביליה מיד אחרי פגרת הנבחרות״.

אם זה אכן נכון שטכנית גאבי מוכן כבר עכשיו לחזור למגרש, לפחות לכמה דקות פה ושם, ומחכים איתו עוד 2-3 שבועות (בטח אם גם אחרי זה החזרה שלו תהיה ממוננת) - זה מראה על דרך נכונה, למרות הפאניקה מול מצב הסגל והרצון המובן למלא את השורות כמה שיותר מהר.

אני באמת חושב שטומטום הוא מסוג השחקנים שיפרחו תחת סגנון המשחק של פליק, במיוחד אם האחרון יציב אותו בדאבל פיבוט, ולא מקדימה. אם רק יישאר כשיר.

אני חושב ששניהם אמורים לחזור גם מיד אחרי פגרת הנבחרות, אבל אולי אני טועה.
בכל מקרה, לחזרה של הרביעייה הזו יש אפקט משמעותי נוסף - מתן מנוחה (גם מבחינת להיות על הספסל, וגם מבחינת האחריות כשהוא על המגרש) לפדרי (*). פליק שומר אותו בינתיים בשילוב של קלקר ופצפצים, אבל יש גבול לכמה הוא יכול לתת לו לנוח בהתחשב בתחליפים האחרים.

וגם - זה יזרוק את אריק מהקישור. בתקווה.

(*) - במקרה של אולמו - יאפשר גם רוטציה לשלישייה הקדמית. אם כי גם הוא בסכנת פציעה תמידית.

בול. מעבר לזה שכמובן נוכל להעמיד הרכב הרבה יותר טוב, זה יאפשר רוטאציה נורמלית, ולא נואשת כמו נגד אוסאסונה. להעלות את קסאדו כדי לתת לפדרי/גאבי/פרנקי לנוח זה עולם אחר מול לשים שם את אריק.

אמירה מדהימה.
בדיוק מה שאני מצפה מאיש מקצוע רציני.

image

גאבי - אני לא מרגיש יותר כאבים או אי נוחות.
שחקני היריבות - אנחנו מתחילים להרגיש כאבים ואי נוחות.

בגלל ההתנהלות הזאת, אני לא מודאג מהעובדה שפאטי לא משחק. כשפליק יחשוב שנכון להחזיר, אז זה הזמן הנכון.

מהבודדים שראיתי שהולך by the book ומחזיר את גאבי למשחק רשמי רק אחרי כמעט שנה. כל הכבוד לצוות הרפואי החדש שעמד על שלו ולפליק שלמרות הסיטואציה הקשה נתן להם אורך רוח.

MD מצפה שפראן טורס יהיה כ 8 שבועות בחוץ.
לעומת זאת, אולמו ופרמין צריכים להיות כשרים למשחק מול סביליה בעוד שבועיים, ועכשיו MD אומר שאולי גם גאבי.
אחרי המשחק מול סביליה יש לנו באיירן והקלאסיקו. יהיה נחמד אם הם יתאמו קצת דשא מול סביליה ואולי יקבלו דקות משמעותיות בשני המשחקים החשובים האלה.

בארסה וקבוצת המילואים ערכו משחק אימון של 45 דקות.
גאבי שיחק את כל הדקות(לצד פרנקי), ומתקרב לחזרה לסגל.

אם חשבנו שמשחק הלחץ שלנו היה טוב עד כה…

ועדיין הדיבור הוא שגאבי לא יקבל דקה בקלאסיקו או מול באיירן. אולי כמה דקות מול סביליה.

זה רק מראה עד כמה ההתנהלות עם הפציעות היא מקצועית.

לאמין בסדר???
הוא נפצע??

אלוהים ייקח את דה לה פואנטה.

מהמאניה:

״לאמין עזב את המגרש צולע אבל בתקשורת טוענים שזה עומס שרירי קל.
יעבור בדיקות מחר במדריד במתקן של הנבחרת.
כרגע משערים שלאמין ינוח נגד סרביה.
במארקה מדווחים שהרופאים של הנבחרת אומרים שהבדיקות הן רק בשביל לראות האם הוא בסדר ויוכל לשחק נגד סרביה. הם מבטיחים שלא מדובר בפציעה״.

דלה פואנטה: ״כיסוחים של לאמין? יש לי חבר מאמן נוער שאמר לי פעם לא לצפות שהיריב יתן לך נשיקות. הוא יעשה הכל כדי לעצור אותך במסגרת החוק״.

נ.ב.
הדיבורים על אולמו היו זהים…

אם זה היה הצוות הרפואי של ברצלונה היתי כבר בטוח שלאמין גמר את העונה.

הצעה ידודתית לחברי הפורום בפעם הבאה שאתם כותבים ידיעה תביאו מקור מסוים לאותה ידיעה.

לצורך העניין אם אתם חושבים שלאמין נפצע תביאו מקור… הלב ירד או יורד לי לתחתונים כל פעם שאני רואה את התרד הזה מתעורר לחיים. זה ותרד הנבחרות זה החלקים הכי שנואים עלי בכל הפורום. אפילו יותר מהפורום של הטניס והפוטובול…