פציעות והשעיות 24/25

אם המצב של טר שטגן הוא כזה שהוא הולך להיעדר קרוב לשנה, בגיל 32, צריך להתחיל לשקול את האפשרות שהוא כבר לא יחזור לתפקד ככדורגלן ברמות הגבוהות.
בבארסה צריכים לעשות הערכת מצב רצינית לקראת ינואר ואז לקראת הקיץ שוב כדי לראות מה האפשרויות הכי טובות שלנו. הגרמני עדיין יושב על חוזה כבד וארוך טווח, ואנחנו לא רוצים להגיע למצב שאנחנו משקיעים כסף מיותר על שוער בינוני ואז להשקיע שוב בקיץ ואולי לגמור עם 3 שוערים בסגל.

יש פה גם אפשרות שהפציעה של טר שטגן תוביל לעזיבה שלו מוקדם מן הצפוי.

לא בהכרח שנה. המינימום יהיה 4 חודשים ואז זה תלוי היכולת שלו להתמודד עם עומסים על המגרש. אין מספיק מחקר על זה, אבל בניגוד לצולבת זה לא בהכרח יסיים לו את העונה. הרבה גם תלוי בחומרת הקרע.

בלי קשר, מדובר על לא מעט זמן ללא הגרמני, וזה משמעותי. נראה מה יחליטו בבארסה.

אגב, רק לי זה היה נראה שטר שטגן עלה באובר מוטיבציה אחרי המשחק מול מונאקו והביקורות, ובגלל המוטיבציה הזו גם עלה בטירוף לכדור הגובה שבגללו נפצע?

אני דווקא הרגשתי ממנו מצב רוח ירוד, הססנות וחוסר ביטחון בפעולות (גם הקלוז אפים על הפנים שלו לפני הפציעה שידרו עצבנות). מצב מנטלי פגיע יכול לגמרי להיות גורם תורם לפציעות.

ואני בכלל חשבתי שזה בגלל עומס המשחקים :man_shrugging:
בינתיים גם רודרי של סיטי הספיק ככל הנראה לגמור את העונה אתמול

מדברים עכשיו על 7-8 חודשים לטר שטאגן.
יכול אפילו לשחק עוד העונה.

נראה לי בשביל להביא שוער חדש “ישפצו” את לעוד כמה חודשים למעלה.

חיבים שוער. גם אם באופן תיאורטי מארק יחזור בסוף עונה. אתה גם לא יכול להיות בטוח בדברים האלו.

בשביל להביא שחקן על השכר של טר שטאגן, מספיק שהוא פצוע ל 4 חודשים.

בשנה שעברה אינייאקי פנייה סבל גם מהגנה מבולבלת, כאוס, סדום ועמורה, אני חושב שכעת גם על גלי ההתלהבות וברצלונה החדשה - הוא יהיה טוב יותר, אבל כמובן שצריך רכש, ובכל מקרה עונה כל כך ארוכה ואינייאקי יוכל לקבל הזדמנות להוכיח את עצמו שוב אבל לא כמספר1.

יש כמה מועמדים, אני לא קראתי כאן בדיון אבל רוצה לתת את הזווית שלי על קיילור נאבאס. זה יכאב לי כאוהד ריאל מדריד לראות אותו מגיע אליכם אבל כמובן שאני לא יכול להאשים אותו. כמובן שמדובר כאן בסתימת חור. אבל, בואו נדבר מקצועית - שם בצד את סיפור הקריירה והמחוות וכדומה. אני חושב שהוא אחלה שוער, בעונה הראשונה שלנו כשחקן הרכב היה נהדר. משחק רגל לא משהו ובטח שתי דרגות מתחת למארק אנדרה טר שטגן (עצוב מאוד לראות פציעות כאלה), אבל הרפלקסים טובים, מקצוען אדיר ובפריז סן ז’רמן עשו לו עוול. לא משוכנע שג’יאנלואיג’י דונארומה שאוהב לבארטז - עדיף עליו. פ.ס.ז’ הרסה לו איזה שנתיים מהקריירה ומדובר בשנתיים שהן לקראת הסוף.

לפי המאניה, השוער אהרון יעקבשווילי מתאמן עם הקבוצה הראשונה.

(אם כי לא בפעם הראשונה)

כתבה שכתבתי בעבר על האחים יעקובישווילי

לצער כולם אין עוד התקדמות בנוגע לייצוג ישראל, בגלל שפיפ"א לא מכירה בחוק השבות.

מה הכוונה?
פיפא צריכה לשאול שאלה פשוטה - האם יש לך אזרחות במדינה.
היא לא צריכה לשאול למה יש לך אזרחות (חוק השבות).
לא?

לפי התאחדות הכדורגל העולמית צריכות לעבור חמש שנים לפחות בהן הם מתגוררים במדינה.

אוקיי איזה הזוי

ברהים דיאז חי חמש שנים במרוקו? הוא נולד במאלאגה…

לבראהים יש אזרחות מגיל קטן
גם לאינייקי

לאהרון ואנטל אין

לקראת החזרה למגרשים, דה יונג בראיון מקיף על הפציעה ועל השכר.
גוגל טראנסלייט יתרגם לכם במקומי.
בגדול, הוא מתיחס ל 2 נקודות חשובות.

• זה שקר שהמליצו לו לעשות ניתוח והוא לא רצה.
  • זה שקר שהוא מרוויח סכומי עתק שהוזכרו בתקשורת. רחוק מאוד מזה.

הוא אמר שהוא מרוויח הרבה פחות מה-37 מיליון שהוזכר בתקשורת.

אם הוא מרוויח בנטו חצי מה-37 שהוזכרו, אז מדובר ב-18.5 מיליון. ואם נגיד רק שני שליש מזה זה השכר האמיתי שלו ושליש שכר דחוי מתקופת ברתומיאו, אז מדובר בסביבות 12 מיליון. זה מאוד רחוק מ-37, ועדיין יכול להיות שהמועדון מוציא עליו 37 מיליון כל עונה.

כל העניין הוא בעניין של ברוטו מול נטו? לא הגיוני שהתקשורת והוא מדברים במונחים אחרים כי זה יוציא אותו מפגר. לבטח שהוא מבין את ההבדל וזה יראה מגוחך אם יצטרך בעתיד לומר משהו בסגנון של: אכן הרווחתי 37 מיליון אבל זה רק ברוטו, תמיד אמרתי שהרווחתי פחות כי נטו זה פחות"

בארסה מאניה החליטו לכתוב על זה פוסט כמה דקות אחריי.

בקיצור, מחר הוא אמור לקבל אור ירוק וזימון למשחק נגד יאנג בויס

עוד שני משחקים לסחוב, ואחרי המצב שלנו יהיה משופר מאוד עם גאבי ופרנקי.

זה יעלה את פול הקישור ל-4 שחקנים, מה שיאפשר להוריד את אריק לפול הבלמים ואת דומינגז חזרה לבארסה ב’.

רק צריך להתפלל שנשרוד את פגרת הנבחרות בלי פציעות.

לכאורה, בסוף אוקטובר זה יהיה כבר עולם אחר כשגם אולמו ופרמין יחזרו, מה שיבשר את החזרה של טורה ופראן לקצה הספסל.