פציעות והשעיות 24/25

https://x.com/ReshadFCB/status/1845589222474076249

גאבי קיבל את הok הרפואי אולמו ופרמין אמורים לקבל את זה היום.

נשאר להתפלל שלאמין איכשהוא היה בסדר וסוף סוף לפליק יהיה הרכב כמעט מלא (באופן יחסי כמובן).

למעשה אם אני זוכר נכון רשימת הפצועים

ארוחאו- מדברים על חזרה לקראת התחלת דצמבר

כריסטנסאן- אין לי מושג

טר שטגן- אולי סוף עונה במקרה הטוב

1 בינואר

שכחת את ברנאל

גם צ’אבי…

סליחה, כוחו של הרגל.

התיחסתי לשחקנים שיחזרו השנה… לצערנו אני חושב שאפשר להוציא את ברנאל מהרשימה. :disappointed_relieved:

אז עכשיו הדיווחים נעים בין יהיה בספסל או יהיה מחוץ לסגל.

אפשר להמר שהוא חודש בחוץ בתור התחלה?

העיתונאי צ׳אבי קמפוס: ״הבדיקות שנערכו היום בברצלונה ללאמין מאשרות שאין פציעה. לקראת סוף השבוע יחליטו בנוגע לשיתוף שלו מול סביליה״.

נראה שאכן מדובר בעומס, מקווה שיתנו לו לנוח מול סביליה גם במקרה של איבוד נקודות פוטנציאלי.

בנושא אחר, אאא"פ וגאבי התאמנו היום עם הקבוצה אימון מלא ואמורים לקבל דקות כבר נגד סביליה.

תרשה לי להיות כרגיל הפולני של הפורום (אוהדי ריאל מוזמנים לצחוק) ולהזכיר לך שאת זה בדיוק אמרו שאולמו חזר מהפגרה עד שנאלצו להודות בפציעה שלו.

מילה במילה.

אני מוכן ששבוע הבא תצחק עלי אבל שמור על ציפיות בהתאם.

לא נורמלי

מעניין מאוד, ויש הרבה סטטיסטיקות בפנים.

בינתיים בעיתונים אומרים שלאמין עם מתיחה קלה ואמור להיות זמין למשחק מול סביליה.

אגב, אתמול לבנדובסקי כמעט גמר את הקריירה במשחק של פולין. אפילו שנכנס כמחליף, איכשהוא השוער של קרואטיה הצליח להיכנס בו בצורה מאוד קשה שלמזלנו (או שלא, תלוי מי שואלים) נגמרה בטוב.

תגידו, מה נסגר עם כריסטיאנסן?
חשבתי ששיקרנו לגבי הפציעה שלו, אבל נראה שלא חח

@Aimarito

הפציעה שלו זה משהו בגיד אכילס לא? זה היה כזה חמור?

פוטנציאלית, דלקת בגיד אכילס לפי מחקרים יכולה להיות עד שנה אפילו (כמו דולב חזיזה), אבל מראש היה נראה לי מוזר שאמרו שיקח לו ארבעה חודשים לחזור. בפועל, לדעתי הסיפור האמיתי הוא הרישום שלו, בגלל שויתרו עליו בשביל להכניס את אולמו.

יש לו גירוי בגיד אכילס

ולפי ההערכות אמור לחזור בראשון בינואר

אתה חושב שהוא כבר החלים? אבל הוא אפילו לא מתאמן עדיין.

קשה להגיד, כי כל הסיפור היה קצת הזוי. הכרזה על דלקת בגיד אכילס כפציעה של ארבעה חודשים היא לא הגיונית. ברוב המקרים מכריזים מספר שבועות רואים מתרגול לתרגולמה קורה ואיך הוא מתמודד עם עלייה בעומסים.

להבנתי הוא כרגע מתאמן בנפרד מהיתר, ומכינים אותו לחזרה לחצי השני של העונה.

קוברסקי יצא עם עשרה תפרים אבל נראה שיהיה בסדר…

https://x.com/BarcaTimes/status/1854288274367365328/photo/1

רק בריאות.

מזכיר לי את עצמי בתור ילד משחק כדורגל ברחוב בסנט פיטרסבורג

אמא בתגובה - עשית שיעורים?

ב MD מספרים שקוברסי בסדר ובעקרון יכול לשחק מול סוסיידד.
בבארסה מחפשים מסכה שתגן על הפנים שלו ותמנע מהתפרים להיפתח. זה סיפור לא פשוט מסתבר, זה לא כמו מסיכות נגד שבר שפויול ואחרים לבשו.

דה לה פואנטה אמר שהוא נופה מהנבחרת בגלל התפרים. יהיה מצחיק אם ישחק עבור בארסה למרות זאת.

בקיצור עשו לדה לא פואנטה “אמבפה”

חבל שרק איתו…