אתלטיקו בעוד שבוע זה המשחק האחרון לשנה הזאת, כך שמה שחשבת לא סותר את מה שכתבתי.
כל הדיווחים האחרונים הם שימאל לא יוכל לשחק נגד אתלטיקו.
לאמין ייעדר חודש
הוא יפספס למעשה רק את המשחק של אתלטי והקופה?
טוב אפשר להיפרד מהעונה הזאת ולהתכונן לעונה הבאה, בהצלחה לאת׳ מול קבוצת הפנדלים הבלתי מעורערת.
המשחקים בחודש וקצת הקרובים -
אתלטיקו, ברבאטוב, בילבאו (ואולי גמר הסופר קופה), ואולי חטאפה.
לא נעים, לא אסון. נצטרך ללמוד בדרך הקשה להסתדר בלעדיו, ואולי פליק יתחיל משחק עם האמיתי שלו, ופראן יפתח.
אם כבר להיעדר חודש במהלך העונה, זה החודש. מקסימום 2 משחקי ליגה, אומנם לא פשוטים אבל רק 2. בילבאו זה סופר קופה (ואולי גם הגמר, אם נגיע אליו), והמשחק הרביעי מול קבוצה מליגה זיבי שלאמין גם ככה בטח לא היה פותח בו.
במחצית השניה כשראיתי את ימאל עולה אמרתי שזה ביזיון.
אני בעד לשלוח את בארסה ב’ לגביע.
מיותר.
גם הסופרקאפ מיותר, אבל זה 2 משחקים מקסימום, והרבה כסף.
לגבי אתלטיקו, אפשר לעשות משחק טוב גם בלי ימאל ולא לגמור את העונה הזו. אני לא אוהב את ההיסחפות.
יש לנו כלים.
מצד אחד
מצד שני
ואני אומר - הרבה כסף…
כשראיתי את לאמין לא מסוגל לרוץ במחצית הראשונה, אמרתי שזה בזיון. גם הזכרתי את זה אחרי המשחק. שיחקנו שעה עם שחקן פצוע, וזה שהוא רץ קצת במחצית השניה כנראה החמיר את הפציעה. ביזיון של ממש.
הכסף העיקרי על ההשתתפות. אם חצי גמר לא נגד ריאל, בהחלט הייתי עולה עם מחליפים ולא אכפת לי להפסיד. אבל לא מול ריאל.
6M על ההשתתפות, 1M על העליה לגמר, עוד 1M לזכיה.
מעולה, לעלות עם חצי הרכב מחליפים, להפסיד מכובד ולהמשיך הלאה.
הסיכויים נגד ברבאסטרו קיבלו בוסט רציני.
מצד שני - ככה גם העייפות של מי שלא יהיה שהוא היה אמור לשחק במקומו.
אוייי לאאאא. את הפאלי.
וברצינות, זה הזמן לתת לילדים חדשים הזדמנות. יש כמה מאוד מעניינים.
יפה… גם אוברייטד, גם לא תורם ולא מועיל, גם מפריע לפרמין לצבור דקות וביטחון וגם נפצע.
שתדעו שזה ש"מדובר באחד השרירים המרכזיים בקבוצת שרירי השוק האחורי", זה לא מספיק כדי להבין איפה הפציעה. ולכן הדגישו שמדובר ב"החלק האחורי של השוק".
לא שווה בדל מכל הטררם שעשינו בשבילו. כן, כמה רגעי קסם, אבל דקות ארוכות של היעלמות + רונדלים בשביל לרשום אותו. איזה רכש פופליסטי של לאפורטה, כצפוי.
הבעיה שכל אחד מביא תירוץ.
אתמול בלילה בכלל אמרו שהצוות מונע ממנו לשחק בגלל שיש עומסים על השריר ורוצים למנוע פציעה.
הדיבור על פציעה כתוצאה מסטרס זה בכלל שוס.
עקרונית, אחרי קצת חשיבה, אני מבין את הלוגיקה - באסה/דיכאון/אי פיקוס מנטלי יכולים להשפיע מאוד על ההתנהלות היומיומית של בנאדם, גם אם מדובר בשחקן שמרוויח מיליונים. במקרה שלי התפוקה בעבודה יכולה לרדת, במקרה של ספורטאי איכות האימון יכולה להיפגע וכפועל יוצא - לגרום לפציעות. אחלה.
פשוט -
א. מרגיש לי, כמו שאמרת, שזה סתם עוד תירוץ.
ב. זה לחלוטין על הצוות המקצועי/סקאוטים לנסות לזהות שחקנים כאלו מראש, ואו לנסות להימנע מלהביא אותם למועדון ולסיטואציה הזו, או לא להוציא עליהם סכום שאין לנו ולהיכנס לסיטואציה המלחיצה הזו מראש.
ג. הוא פציע בלי קשר למצב המנטלי שלו בעקבות בלאגן הרישום בברצלונה.