פרמייר ליג 24/25 :: בוקסינג דיי!

אם ישתנה ברגע שזובימנדי יחתום אז זה לא כי רודרי כזה גדול זה בגלל שפפ לא מצליח להעלות מחליף ראוי למרות סגל הטרליון וחצי יורו שלו

אבל להגנתו של פפ הפעם הוא סבל מהמון פציעות שהפציעה של רודרי הצטרפה אליהן, גם דה ברויינה שנפצע וחזר בנתיים נראה צל של עצמו.

וואו מה זה השערים האלה שסיטי ספגה?
כל אחד יותר בדיחה מהשני.

הביטחון בריצפה וכשזה המצב הכל הולך נגדך, גם המזל.

ואם כל זה לא מספיק אז יום ראשון באנפילד על להישאר חיים בליגה וכל זה ואנחנו רק מחזור 13.

טיטי מה ההימור שלך למשחק בראשון?

קשה לי עדיין להמר מה יהיה עם סלוט למרות כל מה שעשה עד עכשיו, הכדורגל שלו פחות עוצמתי, פחות דורסני אבל יותר מגוון וגמיש, איתו גם במשחקים פחות טובים מוצאים דרכים לנצח, אם היה קלופ אז במצב כזה הייתי יודע שהוא היה בא לטחון ולגמור את סיטי והייתי מהמר על ניצחון משכנע למרות שזאת סיטי של פפ, ליברפול של סלוט לא תבוא ככה עם אש בעיניים ותתנפל מההתחלה על סיטי כאילו הייתה חיה פצועה.
לכן בגלל שזה עדיין פפ וזאת עדיין סיטי מהמר שיהיה תיקו שישרת את שתי הקבוצות, ליברפול תשמור על ההפרש הגדול וסיטי תעצור את ההידרדרות(למרות שזה תיקו יראו בזה כהישג).

אם אני סלוט אז מוותר לגמרי על המשחק הלילה בצ’מפיונס ומתכונן למשחק בראשון כאילו היה משחק על האליפות, אבל כבר כתבתי בפורום של ריאל שזה לא אפשרי רק בגלל היריבות שהתפתחה מול הלבנים.

המצב של פפ חמור משחשבנו -

המלצת הרופא - לקנות בלם ב-100 מיליון ולהפוך אותו להיות קיצוני שמאלי

זה מה שקורה כשמאמן בכיר לא מעשן?
Wtf.

לא אופתע אם גם אחרי שיעצור את ההידרדרות, פפ יביט על כמות הסטרס והכוחות הנפשיים שזה גזל ממנו וייקח הפסקה מאימון בשנה הבאה. זה משהו שלא קרה לו בקריירה מעולם, הלחץ עליו פשוט פסיכי.

בגלל שהוא פסיכי גם התגובה ההפוכה הגיונית.
יפצח את הנוסחא, יחזור לנצח ואז יגיד איך הוא ‘‘אוהב את זה’’.

זה בכל מקרה סוף הקריירה שלו גם ככה, לפחות במועדונים.

למה יש עליו לחץ פסיכי?

באמת על איזה לחץ?

היה צריך לעזוב בסוף שנה שעברה.

שיחזור לברצלונה. מחכים לו בבית. (במקום דקו)

עם סגל כזה, עם קבוצה שעד לפני רגע שיחקה כדורגל היסטורי, עם הרקורד והמוניטין שצבר, ובמיוחד עם כל התקשורת, המבקרים והשמחים לאיד שרק מחפשים את הרעש סביבו? מה פתאום, אין שום לחץ בכלל.

אין שם יותר לחץ מאשר מועדונים אחרים במצב הזה.

אתה חושב שבריאל יש פחות לחץ? בבאירן פחות? ברצלונה פחות?

הוא בעצמו אמר שבכל מועדון אחר היו מפטרים אותו (אחרי העונה הראשונה)

גם אין יחסית הרבה אוהדים שכועסים עליו עכשיו בסיטי…

הכל זה יחסי. אם אני ישים עשר מועדנים עם הכי הרבה לחץ על המאמן בעולם אני בספק אם סיטי שם.

אני מסכים עם משה, ובעיניי הלחץ שיש על פפ הוא בעיקר לחץ שהוא שם על עצמו. זה הבנאדם, לטוב ולרע - פרפציוניסט הישגי מטורף, שמצד אחד זה מה שעזר לו להגיע לרמות ולהישגים המדהימים אליהם הגיע בקריירה שלו, אבל מצד שני שמה עליו לחצים מטורפים ולא פרופורציונאליים, גם כשאובייקטיבית הלחצים החיצוניים לא כאלו גדולים. מהבחינה הזאת קצת מזכיר - ומתנצל מראש בפני מי שההשוואה הזאת עושה לו טריגרים - דווקא את כריסטיאנו.

כן אני מסכים איתכם, הנקודה שלי היא שדווקא כי הוא הציב רף כל כך גבוה לעצמו, הציפיות ממנו בהתאם וככה גם הלחץ. אני לא מתכוון ללחץ רגיל על מאמן שעוד רגע יפוטר, לכולם ברור שזה לא המקרה. מבחינת מה שפפ רגיל אליו קריסה כזאת (אפילו מבלי שאיבד אף תואר) מזמנת אליו את כל הלחץ מהמערכת.

אין על פפ שום לחץ, אין לו שום קוף להוריד(חוץ מלקחת את נאפולי ל5 צ’מפיונס רצוף) ומקומו ב HOF של מאמני הכדורגל מובטח.

פפ בנה (עם הרבה מזל!) את הקבוצה הטובה בהיסטוריה בבארסה, פפ שיחק משחקי מערכים בבאיירן, ופפ לקח את סיטי עם כל הכסף שלה לרמות מטורפות ולהישגים היסטוריים בליגה האנגלית. הוא אפילו לקח איתם צ’ מפיונס והוריד איזה קוף בשביל המלעיגים.

לא חסר לו כלום, אם זה לוקח לו כל כך את הנשמה - זמן להוריד את הרגל מהגז.

פפ לא צריך להוכיח, זה לא אומר שלאמן מועדון כדורגל שמתיימר להיות הטוב בעולם זה לא דבר מלחיץ. במיוחד אם אתה מצפה מעצמך לטוב ביותר.

בדרך-כלל זה גם עובד הפוך, אלה שלא מרגישים את הלחץ מורידים את הרגל מהגז.

+1

עכשיו קשה לדמיין, אבל מבית היוצר של “צ’אבי ואינייסטה לא יכולים לשחק ביחד” ו-“נראה אותם עושים את זה בלילה גשום בסטוק”, כאשר פפ הגיע לסיטי אמרו שאי אפשר להצליח עם הכדורגל שלו באנגליה.

התוצאה - האליפות עם הכי הרבה נקודות והכי הרבה שערים בהיסטוריה של הפרמייר ליג.

ואז אמרו, בסדר, אבל הוא תמיד עושה פדיחות בליגת האלופות בלי מסי, אפילו בבאיירן הוא “נכשל” באלופות.

התוצאה - זכייה בליגת האלופות בסטייל, עם טרבל אנגלי היסטורי, משהו שרק פרגי הצליח לעשות בעבר.

הוא כבר הוריד את כל הקופים מהגב בקיץ שעבר. ואז עשה את הבלתי ייאמן ולקח אליפות אנגליה רביעית ברציפות, מה שלא נעשה מעולם לפניו, “בליגה התחרותית בעולם”.

המשבר הנוכחי (שמתגלם, נכון לכרגע, במקום 2 בליגה והעפלה לנוק אאוט בליגת האלופות), בין אם נובע מירידת מתח או מפציעות - הוא הדבר ההגיוני. 6 האליפויות ב-7 השנים האחרונות, הן החריגות.

הוא היה יכול לסיים בסיטי בסוף העונה הזו וזה היה הכי סביר בעולם. בלי קלופ ובלי צ’יקי ואחרי שזכה בהכל ואפילו אחרי השתתפות במונדיאליטו המחורטט, שנה מנוחה ואז לקחת את נבחרת אנגליה או ברזיל לקראת מונדיאל 2030.
הוא בחר להאריך את החוזה שוב. נראה שהוא עדיין רעב. וסיטי שלו תחזור במהרה.

אגב, זה כל-כך טבעי לנו לחשוב שהוא פשוט גירד את המצח כי אנחנו רואים אותו עושה תנועות כאלה לאורך שנים, אבל אי אפשר לפסול שקרה משהו בחדר ההלבשה.

ליברפול מנצחת בקלות את סיטי ופותחת פער 11 נקודות עליה ופער 9 נקודות מארסנל שבמקום השני.

סיטי נראתה מפורקת לגמרי וליברפול הייתה הרבה יותר טובה, זה היה יכול להיגמר בניצחון בהפרש היסטורי אם לא ההחמצות הרבות של גקפו, סלאח וואן-דייק.

המשחק מול ריאל גבה פציעות קשות לקונאטה ובראדלי המגן, גם אליסון מזמן לא משחק ועדיין ליברפול מצויינת בהגנה, אבל עכשיו אסור שיהיו פציעות כי לא נשארו שחקני הגנה בסגל.