קופה דל ריי 25/26 - חצי גמר - לא מצליחים להפוך ומודחים מהגביע אחרי 3:0 על אתלטיקו בבית [3:4 בסיכום 2 המשחקים] (כבשו: ברנאל 2X, ראפיניה [פ]. בישלו: לאמין, קאנסלו)

גם אי אפשר להתייחס לזה בצורה כל כך קרה ומתמטית: “אם היה 4-1 במשחק הראשון אז בטוח היה 3-0 גם היום". כל אירוע במשחק הראשון היה משנה לגמרי את מהלך האירועים במשחק השני. זה מתחבר לי אגב לטענה המטופשת ש”אם דמבלה היה מבקיע את הרביעי מול ליברפול אז הכל היה נראה אחרת בגומלין”, וממש אי אפשר לחזות מה היה קורה (ספוילר - היינו חוטפים בכל זאת כמה שצריך באותו ערב ארור באנפילד).

סימואנה היה משחק באותה שיטת משחק במשחק השני לכן אני לא חושב שהמשחק היה מתפתח בצורה שונה

הדוגמה שהבאת לא נכונה כי ברצלונה היתה פח זבל בשני. לכן מי שמפיל את ההדחה אז על דמבלה הוא טיפש.

אני לא מוריד מהפקרות של המחצית הראשונה, גם בהודעה המקורית רמזתי לזה. אבל השופט עשה לנו עוול בשניה. וזה השפיע על המשחק השני.

אם צריך לתת הבהרה, אני לא “מנקה” את ברצלונה מהמחצית הראשונה השערורתית שלה, אני מסכים איתכם שאם ברצלונה לא היתה משחקת מופקר היינו עולים למרות השופט בכל מקרה.

אבל לדעתי אם השיפוט היה טוב יותר במשחק הראשון לדעתי היינו עולים ללא קשר למחצית הראשונה הנוראית שלנו.

זה קצת כמו טענה מטומטמת של הקבוצה של צ׳אבי יותר טובה משל פליק בגלל איסוף נקודות.

התמודדת מול קבוצות שונות, מצב פציעות שונה, החלטות שיפוט שונות, דינמיקה אחרת בכל משחק. זה שהפסדת 4-0 או 4-1 זה לא כזה שונה, המשחק יכל להתפתח למקום אחר אם היית מצמק ל4-1.

ועדיין הטענה של משה עומדת בעיניה. עם שופט נורמלי היינו עוברים את צמד המפגשים הזה.

לא צריך להיות יותר צדיקים מהאפיפיור. זה שריאל מתלוננת על זה שיש שיפוט נייטרלי, ומנסה להטות שופטים לטובתה - לא אומר שאנחנו לא צריכים להתלונן כשדופקים אותנו. ועושים את זה הרבה בשנה האחרונה.

ותחסכו ממני את התגובות האוטומטיות של “אם היינו טובים השופט לא היה משנה”. אף קבוצה לא יכולה לעמוד ברף הזה. אפילו הפפ-טיפ לא הייתה מספיק טובה כל הזמן בשביל להתעלות על שיפוט עוין.

דיי נו. לא יכול להיות שהמים המטומטם של EJB נכון. תפסיקו עם השטויות האלה.

עם הגנה נורמלית היינו עוברים את צמד המפגשים הזה. גם עם משחק הגנה נורמלי, עם פדרי וראפיניה, עם חלוץ נורמלי, ועם ריכוז במקום הפקרות הזויה מאחורה.

אבל מסתבר שרק השופט הכריע. הכל היה מושלם עד הגול הפסול של קובארסי.

נראנו כמו חרא גדול. יכולנו גם לספוג שם 6 במחצית עם העליות מהקוו השני של את׳, ואתה נזכר על גול מצמק במצב של 4-0?

השופט פסל גול שכנראה היה חוקי בגלל פאשלה של הואר. אבל לא בגלל זה עפנו.

כן, עם עוד קצת עזרה קטנה מפה או משם אז כן היה סיכוי יותר טוב לבצע קאמבק מוצלח.
מה שהפריע לאיל לדעתי זה התיאור של עפנו ‘‘בעיקר’’ בגלל השיפוט במחצית השנייה.
זה לא העיקר.

1000206929

זה לא משנה מה העיקר. עם הגנה פח אשפה ושופט נורמלי עדיין היינו עוברים.

המימ שלו לא נכון כי היו מספיק משחקים שהפסדנו גם השנה וגם שנים קודומות ולא רק שלא האשמתי את השופט אלא גם, היה גם משחקים מסוימים שהסכמתי לחלוטין שהשופט עזר לנו לנצח בהם.

אני חושב שסיכמתי את הסיפור מבחינתי.

המחצית הראשונה היתה קטסטרופלית אין פה שום חילוקי דעות.

נ.ב בכלל המימ שלו בכלל מטומטם כי כנראה רק אני וטל חושבים כך אז אני חושב שיותר מתמיד המימ שלו מטומטם ולא נכון.

רוב הפורום לא חושב כמוני

זה כמו שתגיד שהסטייק השרוף היה מעולה בגלל שהצ’יפס ליד היה מטוגן לשלמות שלוש פעמים.
או, לחילופין, עם שופט אנטי והגנת על חלל היינו עוברים.

אני יכול לקבל את הביקורת שלכם ולהסכים שכנראה לא התבטאתי נכון.

הייתי צריך לכתוב “להזכיר שהודחנו בעיקר בגלל המחצית הראשונה הקטטרופלית שלנו אבל במידה רבה גם בגלל הטעויות שיפוט במחצית השניה”

אוקי פה אני מקבל את הביקורת.

אבל אני עדיין חושב שהשופט עשה לנו עוול במחצית השניה

סמנטיקה. זה שאתלטיקו לחצה על כל הכפתורים הנכונים במחצית הראשונה וניצחה בצדק לא סותר שהשיפוט היה גרוע ומגמתי (קובארסי, באלדה, לאמין) שהקשה עלינו עוד יותר בגומלין.

זה כמו שאני אגיד שיצאתי מתוסכל מהמסעדה עם הסטייק השרוף כי המלצר נתן לי מכות.

זה שאתם בוחרים להסתכל על הסטייק זה רק מראה שאתם מזוכיסטים.

הודחנו על שער אחד.
מיליון דברים יכלו לשנות את התוצאה הסופית. ההגנה במשחק הראשון, ההתקפה, השופט, יכלנו להבקיע יותר במשחק השני, השופט יכל לשרוק לאחת ההצגות של לאמין, וכו’.
אין פה “בעיקר” , לא הפסדנו בנוקאאוט בראיה של 180 דקות.

זה כמעט כמו טיעון הנקודות של צ’אבי כשחצי עונה בגארבג’ טיים.

זה לא משנה מה הפער הסופי, כי שמת את עצמך מלכתחילה במצב של מינוס 4. יכולת לחזור, כל הכבוד.
זה לא משנה את מה שקרה.

אם אנסה להתמקד בתוכן ולא בדיון המלחמה באיראן, בדיון המלחמה בין המנהלים. אני רוצה לכתוב בכל זאת מה הרווחנו מהמשחק הזה למרות ההשגחה:

1. מרגיש שהרווחנו את ברנאל שהיה מצויין. סיים את כל המשחק, היה מעולה הגנתית, הצליח לפרק את הלחץ, וגם כבש צמד בעלייה בגל שני.
  2. אחרי שפתח רע את הקדנציה השנייה, אולי הרווחנו מחדש את קנסלו שהיה מצויין יחד עם לאמין. זה עוד יותר טוב לנוכח הפציעה של צמד המגנים.
  3. קיבלנו כאפה, ויצאנו עם מורל למרות הכל. הראינו כשאנחנו באמת באים לשחק הכדורגל של פליק עובד, וזה למרות פערי איכות בין הסגלים.

לא נורא, איך אמרו כולם לפניי? מכל הראיות שיכולנו לקבל בשביל להתאפס למאני טיים, זאת אולי מגיעה מהמפעל הכי פחות משמעותי.

שמחה רבה שמחה רבה הגיע מרץ מאני טיים בא