אני בעיקר מרגיש גאווה. חבורה של גברים.
קיבלתי מה שבאמת רציתי תנו לחטאפה השלישית במדריד להגיע לגמר ולהניף את גביע השוקו.
היה כדורגל טוב נלחמו עשו כל מה שאפשר.
אין לי תלונות. רק חבל על הפציעות
דרך אגב אם הם סימואנה בזכות גביע השוקו יקח שם עוד עונה אני בכלל לא יתלונן…
היה ברור שנעוף על הגול הגנוב מהמשחק הקודם.
ברנאל ממשיך את הקו עליה, מקווה שפליק לא יספסל אותו שפרנקי יחזור, ראפיניה כבר משחק שלישי רצוף שהוא עם הכדור זה ראפיניה של העונה של לפני פליק.
מקווה שפדרי לא נגמר מהמשחק הזה.
- ניצחנו, והודחנו. זו שורה תחתונה אחת. שורה תחתונה אחרת, ויותר חשובה מבחינתי, היא שאני גאה בקבוצה הזו היום. הלחימה, אי הוויתור עד הסוף, ההשקעה גם במחיר פציעה (עוד על זה, בהמשך). אבל גם המשחק הרגוע, השקול (ברוב המשחק) והנסיונות לכבוש בכל סוגי הבעיטות. ברצלונה עשתה הכל נכון במשחק הזה, חוץ מלשים בהרכב חלוץ נורמלי.
ועדיין, אם נשחק בחצי מהלחימה וההשקעה האלו בכל משחק - עזבו חצי, רבע - הקבוצה הזו תגיע רחוק מאוד. - אתלטיקו זו קבוצה מסריחה, שהראתה היום מאיפה בורדלאס למד את שיטת המשחק שלו. אבל אם הייתי אוהד אתלטיקו הייתי מודאג ממשהו אחר - שוב התברר שכשמגיעים למשחק על כל הקופה, הדיפולט של צ’ולו זה בונקר שהיה מציל את חמינאי. באו ביתרון 4:0, חטפו 1, חטפו 2, ולא חשבו לנסות לתקוף כדי לגמור את המשחק? לא רואה איך אפשר לאהוב כדורגל כזה.
- לאמין מעצבן אותי עם הנפילות שלו, ברחבה ולא ברחבה. קום, שחק, תמשיך. עוד לא הרווחת את השריקות האלו. בטח לא כשלא עושים עליך עבירה ואתה סתם נופל.
- כשקונדה יצא - חשבתי שהרווחנו את הניסוי של קאנסלו כמגן ימני. כשבאלדה יצא, זה כבר התחיל להפחיד. לא כי כי האהבל משמאל כזה מרשים (בטח לא במשחק בלי שטחים), אלא כי זה מתחיל להרגיש כמו שידור חוזר של העונה שעברה.
- ברנאל יותר סקורר מהחלוצים שלנו. לא יודע אם זו יותר מחמאה בשבילו או יותר עלבון כלפיהם.
- קובארסי במשחק גדול. איפה זה היה כל העונה?
- גם קרענו את עצמו לדעת, וגם הפסדנו. הדבר היחיד שהיה יותר גרוע מזה זה אם זה היה נגרר להארכה ואז היינו מפסידים. ועדיין הדבר הכי גרוע שקרה זה שפדרי סיים 100 דקות, ונראה מעוך ודרוס לגמרי בסיום. אני ממש ממש מקווה שלא נתחרט על אי החילוף שלו.
- יאללה, מפעל אחד פחות. ברצלונה צריכה לטבול באמבטית קרח מעכשיו ועד לבילבאו בשבת. ואז לחזור לשם מיד אחרי. בגישה של היום? יהיה טוב. במצב הגופני של סוף המשחק? לא יודע.
אין מילה רעה להגיד על בארסה היום. להבקיע שלושה שערים מול אוטובוס כזה של אתלטיקו זה מעל ומעבר למה שציפינו. הכל היה מדוייק, הלחץ היה אדיר ואפקטיבי, ההגנה עמדה טוב, לאמין ופדרי זרחו, ניסינו מהאמצע, מהצדדים, בבעיטות מרחוק, בכל סוג קרן אפשרית. רק בעשר הדקות האחרונות הקבוצה כבר היתה גמורה אז קצת איבדנו את הסבלנות.
קשה לשחק בלי חלוץ וזה ימשיך להיות האישיו שלנו עד סוף העונה, לטעמי אפילו יותר מההגנה. פראן סתם עומד שם, וכשהוא כן איכשהו מגיע להזדמנויות הוא מחרב אותן. לחשוב שעשינו פה 3-0 בעשרה שחקנים + פראן זה כבר הישג בפני עצמו.
ובנימה זו של חלוצים - המיקום של ברנאל ברחבה הוא פשוט וואו. הבנאדם מריח שערים. איזה חידוש מרענן למצבת הקישור שלנו.
באיזשהו מקום אני רגוע מההפסד ושזה לא נגרר להארכה. השחקנים היו כבר תשושים לגמרי, איבדנו גם את קונדה וגם את באלדה, פדרי סירב להתחלף אחרי כמות הדקות שנקבעה לו - אז קלאסי שבהארכה היינו חוטפים איזו פציעה של פדרי/לאמין/ראפינייה שהיתה גומרת לנו גם את שאר העונה.
איבוד הגביע ממש לא נורא. הרבה יותר חשוב שהחזרנו את הכבוד האבוד והעלנו את הציפיות והמוטיבציה לקראת שני התארים הבאמת חשובים.
ומילה על אתלטיקו - מבחילים, מביכים, נגרים, חבל שהשכלנו להפסיד להם 4-0 כי לא מגיע להם כלום. קבוצה כל כך מפוצצת כישרון שסימאונה הופך אותה שנה אחרי שנה לעוד חטאפה. מת שנפגוש אותם ברבע גמר הצ’מפיונס ונבעט לסימאונה בתחת.
מאוהב בקבוצה הזאת, היום יותר מתמיד. ויסקה בארסה!!!
הם הדיחו אותנו פעמיים רצוף בנוקאוט באמת שלא בא לי לראות אותם יותר.
בקטנה ממש (כי לא יודע מה קרה אחר כך, שופט רק על פי השידור) -
לא אהבתי שלאמין ירד ישר לחדר ההלבשה בסיום המשחק ולא נשאר על המגרש להודות לקהל שעודד הפעם בצורה מטורפת. מבין את התסכול והאכזבה אבל זה הדברים הקטנים שמוכיחים לנו שהוא עדיין ילד שקשה לו עם הפסדים ולא הכי יודע להתמודד איתם.
אחלה משחק ונהניתי ויש לנו קבוצה סופר מרגשת, אבל זה לחלוטין לא שווה את מחיר האנרגיה המטורפת והפציעות ששילמנו לפני לו״ז כל כך קריטי.
הגיע הזמן שבארסה תפסיק להתייחס לגביע המלך כמו לליגת האלופות.
אם כבר להפסיד, אז ככה.
החבר’ה אשכרה האמינו שאפשר לחזור מ 4-0, וכמעט עשו את זה.
אינטנסיביות מטורפת, לא נתנו לאתלטיקו לנשום. אם הם מסוגלים לשחק ככה מול קבוצה שהיא לא אוסף של נגרים, העתיד ורוד. וזה עם 2 פציעות, ושינוי מערך תוך כדי משחק.
נהניתי מכל שניה, חוץ מכמה דקות במקלט. משחק מטורף
קוברסי עם משחק ענק, וגם קאנסלו. אלה השניים שהפתיעו אותי לטובה הכי הרבה.
כיף לדעת שהמשחק הקודם לא משקף את הרמה של הקבוצה הזו כשהיא:
- משחקת עם קישור שלוחץ, סוגר ועושה הגנה.
- משחקת עם סגנון הגנתי שהוא לא התאבדותי.
- כשהיא מגיעה בפוקוס ולא שאננה או שבעה.
קרה לנו כמה פעמים העונה, אבל זה בסדר. העיקר זה להתאושש מהכאפות שוטפים, ולהראות שהכאפות הן נקודתיות. היום קיבלנו את זה ויותר.
כמו שאמרתי לפני המשחק, זה מבאס אותי שרמת האינטנסיביות שנצטרך להוציא תוביל לעייפות ופציעות, אבל עכשיו שזה מאחורינו כן אפשר להיות סופר גאים בקבוצה הנהדרת הזו.
אני אמשיך ואומר את זה: אפשר כל הזמן להסתכל לבחוץ אבל את ההתקדמות הכי גדולה שלנו נעשה בזכות השחקנים הצעירים הנהדרים שכבר בסגל. רק להוסיף טיפה פה ושם, זהו.
אפשר לציין כל מיני שחקנים, אני רוצה לתת את הקרדיט הכי גדול לקאנסלו, דווקא בגלל הזלזול שנתנו להחתמה שלו. כישרון התקפי ברמה הכי גבוהה שיש.
מגן מחליף שהוא לוקסוס עצום.
גם דני אלבש לא היה מגן גדול, בסדר. קאנסלו בהתקפה נותן תרומה שאף מגן לא נותן.
היום היה גם חייתי בלחץ.
בתור מחליף/רוטציה הלוואי וישאר מעבר לקיץ.
יאללה מפה רק לרוץ עם אותו רעב לסיום העונה.
הליגה היא בגדר חובה, בליגת האלופות המטרה צריכה להיות חצי, ובעיקר נקמה מול אתלטיקו אם יתאפשר.
רק להזכיר שהודחנו לא רק בגלל אתלטי והמחצית הראשונה אלא יותר בגלל השערוריה של המחצית השניה במשחק הקודם
אני רק יכול לדמיין מה היה קורה אם זה היה הפוך… אתלטי היו הצלסי החדשים ונגרירה היה שוב נזעק בפורום פה
אותי פשוט מעצבן הצביעות
היה גם את העניין הקטן הזה של לחטוף רביעייה במחצית אחת. אומנם פחות השפיע מההחלטה על הגול של קובארסי, אבל עדיין.
נכון לכן כתבתי
לא סותר.
אתלטי ב10 שחקנים ו4-1 לדעתי היינו עוברים
החזרנו את הכבוד האבוד מההתבזות במפגש הקודם, ואולי קיבלנו בוסט מנטלי חשוב לקראת רבע גמר אלופות פוטנציאלי. לא רע, לא רע בכלל.
לא, כתבת -
כלומר הסיבה העיקרית להדחה היא מה שקרה במחצית השנייה, ולא זה שספגת 4 שערים במחצית אחת, שכולה הפקרות הגנתית, זריקת זין מאחורה, ואי יכולת לתפקד בלי פדרי וראפיניה.
צודק. זה בהחלט סדר החשיבות הנכון של הסיבות להדחה.
כי בסופו של דבר עם כל ההפקרות. ואין ספק שהיתה הפקרות. עדיין עם כל זה יכולנו לעלות בסיכום שתי משחקים אם היה שיפוט טוב במשחק הראשון.
בעיני זה לא סותר אחד את השני.
א. עדיין כבשת אתמול רק 3. אז גם אם היית מפסיד 4:1 במשחק הראשון זה עדיין לא מעבר אוטומטי לגמר, זה הארכה.
ב. אל תתעלם ממה שאמרת - כתבת במפורש שהחלטת השיפוט הייתה יותר מכריעה בהדחה מספיגת 4 השערים.
אין סתירה בין הדברים? בהחלט. להפיל את עיקר ההדחה על השיפוט? זה כבר חוסר חיבור למציאות.
במחצית הראשונה היתה הפקרות מוחלטת שלנו. במחצית השניה השופט התערב לטובתם
ברור שאם לא היתה הפקרות המצב היה שונה. אני לא מוריד מהפקרות שלנו.
אין לי מה להוסיף פה יותר.
בעיני המשחק אתמול נתן לי מה שרציתי.
הבנתי, אז אתה כותב משהו ואז משנה את הטיעון ברגע שהותקלת לגביו.
אחלה דיון.
לא משנה כלום אני פשוט לא חושב שזה סותר
האם שיחקנו מופקר במחצית הראשונה? כן אין ספק שערוריה. האם נעשה לנו עוול במחצית השניה כן.
אין לי מה להוסיף על זה. אתה חושב אחרת אני ימשיך לחשוב כך. אני לא משנה כלום