פציעות והשעיות 25/26

כמו שאמרתי, הבעיה בקאדר התקפה קצר מדי.

רוצה את פראן כחלוץ פותח במקום לבה? אהלן וסהלן, אני חי עם זה בכיף. אבל לאבד חילוף אפשרי זה משהו שיקשה עלינו כשנצטרך שינוי.

שוב, אני לא בא לסתור את הביקורת על לבה, רק אומר שקיצור הסגל דופק אותנו.

אגב, תסתכל מהצד השני של המערך, כמה החסרון של באלדה משפיע עלינו.

גם עליו יש ביקורת מוצדקת לא מעט, אבל בסוף היום החיסרון שלו פוגע באיזון של המערך שפליק בנה.

ואגב, פאו ויקטור בסגל הבכיר במקום לבה? ברצינות?..

למה? ראית את ויקטור משחק? מה גורם לך להבין שויקטור יותר טוב מפראן בכושר הנוכחי

יש לנו דעה קדומה נגד פראן ואני מצטער השנה הוא פשוט גורם לנו לאכול את הכובע. כן הוא צריך להיות שחקן רוטציה, אבל אין לויקטור שום דבר שיוכיח שמגיע לו לפתוח על חשבון פראן…

וזה לא אמור להיות דל"פ

ב40 משחקים יש לו 17 שערים וארבעה בישולים. תבדקו את הדקות שלו וזה היה יותר מרשים.

ואם תכנסו לרזולוציה יותר מדויקת תגלו שלא מעט משערים שהוא כבש נכבש נגד קבוצות חזקות ובמשחקים קשים (דורטמונד אתלטי סלטה ועוד)

צריך לשפוט שחקן על סמך היכולת שלו ולא על התדמית שלו ועל מה שאנחנו חושבים עליו.

כרגע הוא צריך להחליף את לבה.

זו אשליית השחקן שלא שיחק. תמיד שזה לא היה במגרש הוא זה שחסר.
אחרי כמה משחקים של ויקטור, אנשים ימכרו איברים מהגוף כדי להחזיר את פראן.

בשלב הזה, כל פציעה היא בגדר מכה אנושה.
שחקן של 40 שערים בעונה זה לא צחוק לאבד ברגעים הקריטיים, אם פראן יצליח לגרום לנו לא להרגיש בחסרונו זה יהיה הישג עצום עבורו. וכמו שאמרו, מה יקרה כשתצטרך להחליף את פראן או לתת מנוחה לשחקן התקפה אחר?

זה לא אנטי ויקטור. אני חושב שהוא היה צריך לשחק יותר. פשוט נראה לי שזה באופנה לרדת על פראן ולהתעלם מזה שהשנה בתור שחקן מחליף יש לו עונה אדירה.

אני לא יודע אם שנה הבאה השכר שלו יתאים לשחקן רוטציה ודווקא אותו הייתי מחפש למכור (הוא יכול להכניס לנו כסף איך שהוא גומר את העונה) , אבל מה פתאום לתת לויקטור עדיפות עליו?

כשויקטור (בקושי) שיחק הוא היה מצוין.
לא זכור לי שהוא קיבל דקות ואכזב.
אני מסכים שאין לו מספיק דקות בשביל להחליט את זה ולכן אמרתי שהייתי פותח עם פראן במקומו.

אין לי מושג כי ויקטור לא קיבל דקות. בצדק או לא בצדק (לא בצדק לדעתי)

אני רק יודע שפראן כרגע זה המחליף הראשון בהתקפה. הרויח את זה ביושר.

פליק עושה הרבה טוב, אבל לדעתי הוא טועה בניהול הסגל מבחינת הדקות לויקטור פונט וגם לפאטי.

אני מסתכל לסיטואציה במבט קצת אחר…

פליק - למרות כל מה שיצהיר - לא חשב שיש לו חומר שיכול לרוץ בכל המסגרות, אז הוא הריץ אץ הרעיונות שלו ואת האידיאליים שלו לראות איזו אונסה מוציאה את המיטב מהם. בחלום הכי ורוד הוא לא חשב על סיטואציה כמו היום ולכן סרגל המאמצים לא נוהל כראוי. עכשיו, כשכבר הכל מונח על הכף הוא ממעט לעשות רוטציות מפחד אפקט הדומיניו והוא חוטף את זה עם פציעות.

עם או בלי קשר, הסגל שלנו באמת קצר, באמת לא קצה של אירופה למרות שאנחנו מתקרבים לשם, והוא בטח לא עמוק. עם תוספת המשחקים בגלל פורמט הצ’מפיונס החדש ראוי היה לתת יותר שימת לב לעומק הסגל.

רק מזכיר שאפילו את אולמו וויקטור בקושי הצלחנו לרשום.

וגם זה לא בגלל שבית הדין חשב שיש לנו קייס, אלא יותר בגלל שבית הדין חשב שלשחקנים יש קייס ולא ראוי לפגוע ביכולת שלהם לשחק.

רוצה לומר, זה שהיו חושבים על עומק הסגל לא היה משנה הרבה בסיטואציה הכלכלית שבה אנחנו מצליחים לרשום בקושי שחקן או שניים בחלון.

זה מה יש, ועם זה פליק עושה ניסים :tada:

עומק הסגל לא חייב להיות בהחתמות בקיץ.
יש מספיק שחקנים מיובשים שיכלו לקבל יותר דקות, פאו ויקטור, שהיה שחקן לגיטימי בליגה בשנה שעברה, פבלו טורה, פורט ואפילו פאטי (לנסות שוב להכניס אותו לקצב).

אני מקווה שהסגל יצליח לסחוב עד סוף העונה, לא חושב שהפציעה של לבה קשורה לעומס.

אני חושב שזה כן קשור להחתמות.

על כל השמות שציינת, אני אתן דוגמא נגדית - אולמו. זה שחקן שנתן לנו עומק, גם כמשנה משחק וגם לרוטציות.

כן, אתה צודק, הוא מדי פציע ולכן לא תרם משמעותית לעומק הסגל. עם זאת, כשחקן אתה יכול להרכיב אותו מבלי לחשוש שתחרב את המשחק.

פאטי? זה שחזר עם הזנב בין הרגליים מקבוצה שבה המאמן האמין בו ורצה אותו?

נראה לי שהשמות שציינת הם בעיקר משאלת לב. הם לא היו תורמים עומק גם אם היית מריץ אותם יותר. הכי הרבה שהיית משיג זה אובדן נקודות.

ואגב, שים לב. פליק מאמן שמאמין ברוטציות ומאמין בחילופים.

אנחנו בסוף העונה ועדיין הוא משתמש בלא מעט חילופים בכל משחק. בין היתר בשביל לתת מנוחה לשחקני מפתח ועל הדרך לתת דקות לשחקני המשנה.

לא רואה איך אפשר היה להוציא מהסגל הזה יותר. לדעתי אם היה אפשר, פליק היה משתמש בהם.

לפי פבריציו, מאטס קיבל את האישור הרפואי -

עכשיו נשאר לראות מה יהיה איתו, ועם שצ’זני, עד סיום העונה.

נוהל פאטי עד לעונה הבאה.

אם נבטיח אליפות (טפו חמסה) שיפתח במשחקי הליגה הנותרים להוריד חלודה.

בינתיים אני מקבל את הרושם שפליק לא עושה חשבון לשחקנים ומרכיב את מי שלדעתו יהיה הכי טוב בשביל הקבוצה והתוצאות.

אני מאמין שמאטס לא הולך לראות דשא עד שלא נבטיח או נאבד את כל התארים האפשריים.

בדיוק, לא חושב שמישהו במועדון רוצה למהר איתו כולל טר שטגן עצמו שממש לא ירצה לחזור בבום למשחקים אינטנסיביים ומכריעים. חושב שהפטור הרפואי וההכללה בסגל היא בעיקר להעלאת המוראל (בכל זאת הקפטן שלנו…) והבעת אמון בטר שטגן לשנה הבאה.

איניאקי פניה

בארסה מאניה:
ברדיו סר טוענים שהפציעה של קונדה לא חמורה אבל הוא יחמיץ בוודאות את הגומלין.

חאבי מיגל: ״באלדה יהיה כשיר, לבנדובסקי עשוי להפתיע. קונדה מחוץ לגומלין ב 99%.״

לא קצת מוזר שעברו כל-כך הרבה שעות ואין שום עדכון על קונדה מלבד הערכות של כתבים?

עריכה:
המועדון הודיע רשמית על הפציעה של קונדה. מדברים על שבועיים בחוץ והחמצה של הגומלין והקלאסיקו בוודאות. מקווים שיחזור לויאריאל.

באלדה בחוץ נגד אינטר…

https://x.com/BarcaTimes/status/1918922586915823939

בלי קונדה ובלי באלדה…

אני מקוה שיחזור לקלאסיקו…

גם לפי סרג’י סולה מ MD, באלדה בחוץ.
אבל לבנדובסקי צפוי לקבל אור ירוק, אם כי לא יפתח.

MD אומר שבאלדה השלים היום אימון מלא שני ברציפות וצפוי להיות זמין לקלאסיקו.
קסאדו עדיין בספק אבל גם הוא קרוב מאוד.