במקרה הכי מקסימלי הוא יהיה בסגל, אבל לא רואה מצב שזה יקרה כבר במשחק הקרוב.
איזה דיכאון שכולם חוזרים שנייה אחרי אינטר. אוף.
מה עם קונדה? לא אמרו בזמנו שהפציעה היא רק עד הגומלין?
לא יחזור כנראה למשחק לשבוע הבא (מקרה הטוב)
https://x.com/BarcaTimes/status/1921156712058253414
באלדה וקסאדו קיבלו אור ירוק.
מופתע ממש לגביי אסאדו, אבל מצוין.
לפי מה שפליק אמר במסיבת עיתונאים באלדה ולבה יפתחו על הספסל . אסאדו נראה לי לא יקבל בכלל דקות. אבל טוב לדעת שהוא עבר את הפציעה.
פראן טורס גמר את העונה לצערנו. שהיה לו בריאות . ניתוח אפינדיציט.
אוי לא מגיע לו…
איזה תיזמון של אפנדיציט. בדיוק כשלבנדובסקי חוזר ופליק התלבט.
ממש הרגע כתבתי על בדיון ההעברות
נובמבר זו הערכה הגיונית, קשה לי לעמוד מאחורי זה בצורה אמפירית, אבל בארסה שומרים מדדים של פרפורמנס בעליית העומסים אז אני בטוח שהם לקחו סוג של אומדן מבחינתם שתורם את ההתקדמות שלו.
הוא לא אמור לחזור לכשירות מלאה אחרי 12 חודשים?
נפצע בספטמבר, אז למה נובמבר?
אחרי שנה מתחילה החזרה למשחק רשמי, אבל גם אז הניהול צריך להיות בהדרגה. חזרה לכדורגל היא מורכבת כי היא מכילה מרכיבים כמו כוח, סיבולת, קבלת החלטות, טכניקה, אמוציונלי רגשי (מאוד רלוונטי בהסתכלות של משחקי אימון מול משחק רשמי) ועוד.
אין הרבה דרכים לשלוט במורכבות בזמן משחק רשמי (הדרגה הגבוהה ביותר בין סוגי העצימויות) מעבר לנסות לנהל את העייפות. פעם היו נותנים טיפים מטופשים כמו " שחק רגוע", " שים לב לרגל" ועוד כשלמעשה עשו את המעשה החמור ביותר ונכנסו לשחקן לראש בזמן משחק. כיום הבינו שאת הדבר היחיד שאפשר לנהל זה את הדקות של השחקן, ואחר מולו בסוף כל משחק בודקים (בעזרת נתונים שזמינים להם וכמובן תשאול השחקן) האם הוא מוכן לעלייה במספר הדקות.
הפציעה של גאבי שחשבו שהיא כלום ושום דבר מתחילה להסתבך.
הפחד הכי גדול שלי זה מקרה פאטי2. כמה לא הוגן בכדורגל אלוהים…
על מה מדובר?
הוא נפצע באימון, חשבו שזה כלום, אבל הברך התנפחה ועכשיו יש חששות שם. אי אפשר לבדוק אותו לגמריי בגלל הנפיחות.
זה באותה הברך של הקרע ברצועה. מה זה כבר יכול להיות?
חלמתי הלילה שאני רואה משחק של בארסה ופרמין מבקיע גול יפה ואז גאבי לא מצטרף לחגיגות ועושה סימן כאילו פרמין הסניף קוקאין
לא נשמע מדהים, אבל יכול להיות כמה דברים. יש לך קישור לידיעה?