פציעות והשעיות 25/26

גאבי ונציגיו הגיעו אתמול לפגישה עם המועדון והצוות הרפואי. לפי הדיווחים הוחלט על דד ליין של שבוע לשיפור במצב הברך לפני שילכו לניתוח, מתוך מחשבה שגאבי יהיה כשיר ב-100% לאחרת פגרת הנבחרות של אוקטובר.

לאמין ימאל לא מתאמן עם הקבוצה היום ובספק למשחק מחר.

מנגד, מארק ברנאל מקבל אור ירוק מהצוות הרפואי ויהיה בסגל.

כוס אמא של דה לה פואנטה הזה. מה הדחף לשחק עם לאמין ימאל 75 דקות בתוצאה 6-0? 3-0 במחצית, תפסיק להרוג את השחקנים.

העסק עם ימאל מתפתח לכיוון שלילי.
פליק מאשר שהוא יחמיץ את המשחק מחר, והכיוון כרגע הוא שימאל גם לא ישחק מול ניוקאסל.

פליק טוען שימאל שיחק בשני המשחקים של הנבחרת עם כאבי גב, ובלי להתאמן בכלל בין המשחקים.

התנהלות מטורללת של נבחרת ספרד.

זאת באמת התנהלות שערורייתית של הנבחרת. בארסה צריכה לעשות מזה סקנדל גדול ולנסות לערב את איגוד השחקנים. לשחק בלי להתאמן אמור להדליק גם אותם.

בנוסף , פליק אמר שפרנקי לא ישחק מול ולנסיה.

לא פרנקי, לא לאמין, לא גאבי. אפילו לא דרו שפצוע גם הוא.

וזה כשאראוחו וראפיניה חזרו לפני דקה וחצי מדרום אמריקה.

אנחנו צריכים להגיד תודה על כל שחקן שלא מקבל זימון לנבחרת, ועל כל שחקן שלא הצליחו למכור בקיץ.

החוק אומר שבכל פעם שמדווח ששחקן ברצלונה קיבל מכה קטנה, זה אומר שהוא ייעדר כמה שבועות.

פוביס זה עצם באגן שלשם מתחברים שרירי המפשעה, יכול להיות לזה קשר לכאבי הגב המדוברים וכמובן שיכול להיות זה קשר לעומס בו הוא היה כפי שקורה אצל כל הכדורגלנים עם פציעות במפשעה. באסה, אם זה גידי זה יהיה לא פשוט לניהול.

אם יש למישהו אצלנו קצת שכל - בשנייה שנגמר המשחק מול סביליה המועדון צריך להוציא הודעה שלאמין סוחב כאבי גב כבר חודש, זכר לרשלנות הרפואית של נבחרת ספרד ולאור המשחקים הרבים בתקופה האחרונה הרופאים של המועדון לא מאשרים לו לשחק בשבועיים הקרובים.

למה לאמין לבד?

כל שחקן ברצלונה שמועמד לנבחרת צריך לגלות שכואב לו פתאום הגב…

לאמין עדיין לא מתאמן וכמעט בטוח לא ישחק גם מול ניוקאסל.
פרנקי לעומת זאת כן התאמן, וצפוי להיות כשיר.

מכה קשה אבל לפליק היה מספיק זמן לדעת את זה ולהתכונן לזה.
אין באמת תחליף ללאמין אבל אפשר להתגבר ולהוציא תוצאה טובה.

אני לא חושב שזו מכה. אסור לבארסה להיות תלויה בשחקן אחד ובטח לא בשחקן בן 18. הזדמנות מצוינת. אתמול כולם היו משוחררים מאוד וזה הרבה בזכות חסרונו. צריך איזון.

עם כל הכבוד לולנסיה, זה לא אותו ענף כמו ניוקאסל בחוץ.
שהכוכב של הקבוצה (תאהב אותו או לא) נעדר ממשחק קריטי, זו מכה.

אם אנחנו במשחק החמישי בעונה וכבר יש שחקן שהוא “הכוכב של הקבוצה” והמשחק הוא כבר “קריטי” אנחנו בבעיה. לשמחתי אני לא חושב כמוך.

הבסיס של בארסה זה הקישור.

אני חושב ששנינו נסכים שניוקאסל בחוץ זה לא משחק קל, בטח לא כמו ולנסיה בבית.

עכשיו בו נחלק את השיח ל2:

1. האם המשחק קריטי?! לא.
    גם שנה שעברה הפסדנו במחזור ראשון בחוץ למונאקו (גם היה יום חמישי) וכולם יודעים איך סיימנו.

2. האם לאמין הוא הכוכב של הקבוצה?! אני חושב שחד משמעית כן. אני מכיר את דעתך אבל זו המציאות כבר מאז עידן צאבי פחות או יותר. הגיל פחות רלוונטי וזה שאנחנו משחק חמישי לא קשור לכוכבות שלו.
    חיסרון שלו זו מכה (וזה היה הדיון).
    האם אין לנו סיכוי בלעדיו?! כנראה שיש. אפשר וצריך להסתדר בלעדיו אבל זה לא סותר את זה שהוא הכוכב וזו מכה שהוא חסר.

העניין פה זה לא חשיבות המשחק אלא איכות היריבה.
מכל היריבות הידועות לנו להמשך העונה ניוקאסל היא כנראה הרביעית-חמישית באיכותה. ככל שהאיכות של היריבה עולה, ככה גם החשיבות של האיכות שלנו.
זה בסדר שלאמין נעד מול ולנסיה, פחות טוב שהוא נעדר מול ניוקאסל. ועוד בחוץ.

אבל כל זה מתחיל מהבסיס של איך כל אחד מסתכל על על איכות השחקן עצמו.

מה שאני טוען זה שתלות בשחקן זה לא דבר בריא. אם בארסה תלויה בהברקות של לאמין סימן שהיא לא משחקת נכון. אם זה המצב עדיף שלאמין לא יהיה לאיזו תקופה כדי שפליק יעשה בדק בית ויתקן את מה שדורש תיקון.

יש לבארסה מה למכור גם אם לאמין נפצע חס וחלילה לחצי שנה.

כמעט כל קבוצה, טובה ככל שתהיה, תלויה בכוכב שלה.
אין הרבה קבוצות שאם הכוכב שלהם יעדר לחצי שנה היא תסתדר בקלות.

תקביל את זה למסי (לא בשנים האחרונות שהיינו ממש תלויים בו), אם הוא היה נעדר תקופה זה היה משמעותי מאוד למרות צ׳אבי, אינייסטה והשאר.

אם יש תלות אתה צודק.
לא נראה לי שזה המצב.