ממה שקראתי מדובר על אורתוסקופיה לא ברור אם זה באמת יהיה רק חיתוך (חודשיים בחוץ) או תפירה ( חצי שנה).
הקרע הוא קרע רדיאלי בשולי המיניסקוס המדיאלי, אז אמורה להיות אספקת דם טובה, במצב זה לרוב תופרים ספורטאים צעירים. הבעיה? זאת הברך המנותחת, לכן אולי לא רוצים שם עוד פעולה כירורגית כבדה.
מקווה שאני טועה, כי אני אוהב מאוד את פרמין ושחקנים כמו פרמין, בנזונה של שחקן, לדעתי הכי מתאים מבין כל הקשרים של ברצלונה לשחק במשולש שבין פדרי, ימאל ולבנדובסקי, מאמין שאם ישחק קבוע יספק מספרים דומים לזה של ראפינייה.
אני לוקח בחזרה את הטענה שלי בקיץ שאפשר למכור את אחד הקשרים. היה נראה לי ש 7 ורסטילים על 3 עמדות זה הרבה.
אז שניים פצועים, השלישי עוד לא שיחק דקה, ועוד אחד כבר נפצע וחזר.
נפלא.
העיקר העיתונים לפני יומיים שללו את הניתוח של גאבי.
חאבי מיגל: ״ההשערה הראשונית אכן דיברה על גג חודש וחצי, אבל שהמנתח פתח את הברך, הוא גילה קרעים גם ברצועה ובמיניסקוס, בגלל זה זמן ההחלמה ארוך יותר משמעותית. הקטע החשוב כעת הוא לחזק את השחקן מבחינה מנטלית״.
מדמיין רופא פותח ברך מחטט ומחרטט
מועדון שבור רופאים שבורים
ככלל, גם ש mri זו הבדיקה הכי טובה, יש דברים שרואים רק כשנכנסים לניתוח. אורתוסקופיה והטריית מניסקוס (חיתוך איזור נגוע) זה חזרה למגרש לאחר חודש וחצי או חודשיים, אבל הנזק לרצועה מאלץ אותם לתת לו עוד זמן בחוץ. הרצועה המושתלת תמיד חלשה יותר המקורית בגלל זה עובדים קשה והדרגתי בשיקום לפני חזרה למגרש.
מה יהיה בעתיד? לא יודע, ככלל לעבור מספר פרוצדורות על אותו איזור זה לא מדהים, ובאמת לא מעט פרישות קורות בעיקר ברמה המנטאליצ והחשש המתמיד שמשהו יקרה שוב. נראה איך יצא מהניתוח.
האם לדעתך יש שינוי במצב הרפואי של השחקנים ב-3-5 שנים האחרונות? זה מרגיש ששחקנים לא יכולים כמעט להמנע מפציעות והעדרויות.
זה מתחיל להרגיש שאנחנו בדרך לשינוי באיך שבונים את הסגלים בעתיד.