אז… גם כריסטיאנסן פצוע?
זה רק חום בנתיים
כנראה שזה ידרדר לפציעה שרירית שתשבית אותו לשלושה חודשים…
ב MD כתוב קלקול קיבה.
בארסה הגישה ערעור על האדום של פליק להתאחדות והוא נדחה.
בארסה תגיש עוד ערעור ל CAS. אני פסימי מאוד.
ראפיניה ערך אימון עם הקבוצה היום וצפוי להיות כשיר לקלאסיקו. לא יודע באיזה כושר הוא יהיה.
פראן כבר היה בסגל לאולימפיאקוס, אז הוא כבר כשיר רשמית.
עכשיו גם דה יונג עם גסטרו משהו, כמו כריסטנסן.
בקצב הזה לא יהיו אסלות פנויות בקרוב.
בינתיים לא מדברים על הסכנה לקלאסיקו, אבל שניהם לא התאמנו היום.
“סכנה”… בוא
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Everything points to Raphinha missing out for ANOTHER MONTH
ניסו להחזיר אותו מקודם מידי עכשיו עוד חודש בחוץ…
JUST IN: If a relapse is confirmed, Raphinha would then be out for another month
מועדון של ליצנים
משה זו השערה שלך או שזה חלק מהדיווחים?
במועדונים זה עובד ככה שאתה מנסה לכוון לחזרה למשחק ספציפי. קלאסיקו הוא לחלוטין משחק שמכוונים אליו בברצלונה.
לראפיניה יש פציעת המסטרינגס, זמן החזרה דיי דינאמי כי זה תלות גם ביכולת שלו להתמודד עם ספרינטים, בלימות ושינוי כיוון. כנראה ניסו להכשיר אותו למשחק, והתחילו להעלות לו את האינטנסיביות לקראת המשחק וכנראה הוא לא הצליח.
קשה מאוד לנהל פציעות כאלו, ובסוף זה היה תחום מאוד אפור בזמן החזרה שלו. הם כנראה באמת חשבו שהוא במצב טוב עד כה, וברגע שזה נמדד באינטנסיביות גבוהה ה relapse הגיע. באסה, אבל קורה לא מעט.
מקווה שלפחות נצא מהמשחק בלי עוד פציעות, בשאיפה שחקני הסגל יצליחו להתרפס אחרי הפגרה ולייצר מומנטים טוב עד חג המולד.
MD גם אומר שראפיניה בספק גדול לקלאסיקו.
באתר הרשמי יש ןידאו מהאימון אתמול, הוא היה נראה לי בסדר גמור.
עוד ב MD : כריסטנסן ודה יונג יצאו מהשירותים ואמורים להיות כשירים.
קונדה חטף צכה, לא התאמן יומיים, אבל צפוי להיות כשיר.
כריסטנסן יוצא מהשירותים רק כדי למלא את המצברים לפני החזרה לשירותים. לא הייתי בונה על זה יותר מדי.
הוא נראה לי חלוץ יותר טוב מאראוחו. אולי יקבל דקות
טוב, גם העירעור השני על האדום של פליק נדחה, והוא יצפה בקלאסיקו מהיציע.
ראפיניה סופית בחוץ.
גם ויקטור ברברה מבארסה ב’ שכבש 6 שערים ב 7 משחקים נפצע לתקופה לא קטנה.
תהיתי למה כריסטנסן לא נכנס לסגל בקלאסיקו, למרות שהתאמן אחרי השלשולים, כמו פרנקי.
אז הנה
According to RAC1, Andreas Christensen is suffering from a soleus injury in his right leg, which is why he did not participate in the Clásico at the Santiago Bernabéu.
לבנדובסקי התאמן היום רגיל, כנראה יהיה כשיר מול אלצ’ה ביום ראשון.
לא ברור מה עם ראפיניה. אחד אומר חודש נוסף בחוץ, השני אומר שהוא לא היה בסגל רק בגלל זהירות. הוא בהחלט היה כשיר לקחת חלק בדחיפות אחרי המשחק.
אז הייתה טעות בתרגום המקורי. כולם דיברו על גסטרו (קיבה), אבל בתכלס דיברו על gastrocnemius (תאומים). הסולאוס הוא לא חלק מהתאומים עצמם, אבל הוא חלק מקבוצת ה calf muscles. סתם לכלכנו על בעיות בקיבה שלו
חחחח
אבל ברצינות, הוא התאמן עם כולם ביום רביעי או חמישי. אז מה קרה?
לא, זה פיפי.
#סליחהעלבדיחתהשירותים
בקיצור כמה חודשים בחוץ?
אני חייב לציין שזה בושה גדולה של לאמין ופליק. אפילו על מסי בשיאו היו ויכוחים האם ראוי שישחק פצוע, או לא. לאמין לא קרוב לשם.
הוא צריך לשבת בחוץ כמה זמן שצריך עד להחלמה מלאה. גם ככה רוני ממתין לדקות.