פציעות והשעיות 25/26

רק לי זה מרגיש כמו קמפיין להצדיק את היכולת העלובה שלו במשחק?

בינגו

במיוחד שאני רואה מי העמוד שתירגם את זה

זה מזכיר לי שפעם אחרי כל הפסד אז הדליפו שברצלונה רוצה לקנות איזה גלאקטיקוס אחר

כן, כי אתה מוטה נגדו. אם היית שופט אותו בצורה אובייקטיבית - היית רואה שהוא לא כשיר בזמן אמת. אפילו אבי נימני הצליח לקלוט את זה.

כלל אצבע: אם אבי נימני קולט משהו לפנייך - אתה צריך לעשות חשבון נפש.

זה לא להיות מוטה נגדו, אם הוא לא כשיר הוא לא צריך לשחק. ואם הוא משחק אז הוא כשיר.

אם הוא שיחק שהוא יודע שהוא לא כשיר זה שערוריה.

אני לא מוטה נגדו. לפני המשחק נהגתי והבת שלי הקריאה לי את ההרכבים. אמרתי לה שבהרכב כזה רק קסם של לאמין ימאל יציל אותנו

בארסהמניה לא המציאו את הכתבה. הם ציטטו את ספורט, אבל אותו הדבר כתוב גם ב MD וגם במארקה.

זה לא אומר שזה אמת, מישהו במועדון יכול להדליף לכולם או להאכיל את כולם בשקרים.

אני אמרתי עוד במהלך המשחק שמשהו לא בסדר איתו, כי הוא לא ניסה לדרבל כל המחצית הראשונה. ניסה קצת רק לקראת הסוף.

לא הבנתי למה הידיעה הזו נחשבת הצדקה… זה רק מגחיך אותנו יותר שהבאנו לשחקן פצוע לפתוח, לשתק את אגף ימין של ההתקפה ועוד לסיים 90 דקות. זה גם לא מצדיק את לאמין - אם הוא לא עושה שום דבר בשביל השיקום שלו ועוד מעז לטעון שהוא כשיר ולהתעקש על הרכב, כשבסוף לא מצליח לזוז משחק שלם, זה די מביך.

זה מצטרף לדברים האלו -

מבארסה מאניה:

3 חודשים חלפו מאז שטר שטגן עבר את הניתוח, הכריז שהוא יחלים תוך 3 חודשים ועורר סערה פנימית שאחר כך נפתרה.

הוא לא קרוב לחזרה.

וכעת לקראת ינואר בתקשורת בגרמניה מספרים שהוא כן מעוניין לצאת מבארסה לקבל דקות לקראת המונדיאל.

אני חושב שאת התחושה של אולמו כנראה יהיה אפשר לסכם ב"אייייייי!".

מי שעדיין לא מעודכן, פדרי נפצע גם.

כרגע גם MD וגם מארקה צופים שיחזור אחרי הפגרה.

באופן הזוי ומקרי לגמרי, נוצר מצב של אחד לטריליארד של קשר ישיר בין לקרוע שחקן ולא לתת לו לנוח, לבין פציעה.

קטע.

הסטנדרד זה קונדה, איזה 100 משחקים ברצף, מתוכם פתח ב 97 כי ב 3 אחרים איחר למסדר.

עברנו מהר מאוד, יותר מדי מהר, מ"יש לנו יותר מדי שחקני קישור, אפשר בכיף למכור 1-2 מהם", ל"אז נשארנו עם פרנקי, קסאדו ופרמין, וכל מיני תינוקות. וגם זה נכון ל-16:12:42 ב-29/10/25".

אותנו זה אולי ילמד לקח להבא. מניח שאת הצוות המקצועי של הקבוצה ושל הנבחרות זה לא ישכנע.

אני זה שרציתי למכור שחקן קישור אחד בקיץ.

כבר לפני חודש התנצלתי ,השגתי מסקנות ועמדתי בפינה.

זו לא הייתה ביקורת כלפייך, או אפילו כלפיי משתמשים בכללי פה בפורום (נפלתי בזה גם בעצמי, ועוד אפול בעתיד). נטו על ההבדלים בתפיסה לפעמים של אוהדים לגביי מצב הסגל בקיץ כשכולם בנופש ובריאים, ביחס למה שקורה במהלך העונה בפועל.

וכמובן בעיקר על ניהול הסגל והעומס בקבוצה, שזה בכלל לא עלינו.

מקווה שברנאל יתחיל לחזור לדינאמיקה בקרוב. מתגעגע אליו.

יש דיווחים על המצב שלו?

השמועות מספרות שפעם הייתה בברצלונה פציעה שלא הכפילה או שילשה את הזמן שלה.

עכשיו מדברים על חודשיים בחוץ לפדרי… הרגשה שהלכה העונה