פציעות והשעיות 25/26

נשמע שעשו את זה חכם וקבעו לו טיפול בדיוק לזמן שהוא אמור להצטרף לנבחרת. קצב מעציב שלשם אנחנו מגיעים אבל התנהלות כמו זו של נבחרת ספרד לגמרי הובילה את המועדונים לשם.

המגן הטוב ביקום, זה שכובש כמו לאמין, פצוע, .

המגן השני הכי טוב ביקום לא זומן בכלל.

הבלם הטוב ביקום הוא הנציג היחיד של ריאל בנבחרת. לבארסה נשארו 4 - קוברסי, אולמו, פרמין ופראן. נראה מי מהם יחזור על ארבע.

שם את הביצים שלי על אולמו.

מאוד ווק מצידך.

אם זה הקריטריון, אז קובארסי. שחקני ההגנה בברצלונה חוזרים על 4 כהנחיית עבודה.

לא להיבהל מזה שיש הודעה חדשה פה.

הלנה קונדיס, אמינה בד’’כ, אומרת שגרסיה, ראפיניה ולאמין בוודאות יהיו זמינים מול אתלטיק בילבאו.

היא גם אומרת שפדרי מתקדם יותר טוב ממה שציפו. אמנם בספק מול אתלטיק, אבל אולי יהיה זמין מול צ’לסי 3 ימים אחרי.

כן, אבל בגלל שהמשחק עוד שבועיים יש מספיק זמן כדי שהם ירגישו רגרסיה עד אז.

ראשפורד חולה ובספק מול אתלטיק מחר.

לא התאמן אתמול, הגיע להתאמן היום אבל שוחרר .

חבל מאוד, הוא דווקא לא טחן דקות בנבחרת בניגוד ללבנדובסקי.

פרמין בחוץ לשבועיים.

מקווה שאולמו יחזיק מעמד.

מה יהיה עם השניים האלה.
זה לא ראסלמאניה שמחליפים כיפים, אפשר להיות בסגל ביחד.

הקדמת את MD. אין שם ידיעה כזאת.

מקווה שפייקים עבדו עלייך הפעם.

שיט שיט שיט

1000185014

ארואחו לא התאמן היום ולא אתמול לפי הרמיזות זה יותר בקטע הנפשי מאשר הפיזי, זה לא נראה פציעה.

𝐉𝐔𝐒𝐓 𝐈𝐍: Araújo will miss the Alavés match and be sidelined for a few weeks, which some see as a positive opportunity for him to rest and reset both physically and mentally

אני לא חוזר בי מהביקורת המקצועית עליו. אבל כל שחקן הוא בנאדם. אנחנו לפעמים שוכחים את זה

שינוח ויחזור חזק יותר.

פליק אמר במסיבת העיתונאים שאראוחו חולה.

Stomach problem משהו. הוא לא פצוע.

במארקה מעלים תאוריה שפרמין נפצע בגלל נעליים חדשות. הן לא ממש התאימו למבנה כף הרגל שלו. אולי יעניין את נדב.

פליק אמר שפדרי יקבל דקות מול אלאבס.

פליק אמר במסיבת העיתונאים שהם מקבלים נעליים חדשות כל חודש.

הוא היה נשמע סרקסטי, אבל אני לא בטוח…

(תרגום של בארסמאניה)

לפי הדיווחים אראוחו ממשיך להיעדר מהאימונים כתוצאה ממצבו המנטלי.

סיטואציה מצערת.
חשבנו שבקיץ הוא יוכל לעשות אתחול מחדש ולהיכנס לעניינים מתחילת העונה. זה לא עבד ונראה שיש צורך בעוד אתחול מחדש כשהפעם נראה שהאפסייד יהיה נמוך.

צריך להתחיל לשקול מהלכים לקראת הקיץ.

פתאום אני מבין שסרט הקפטן שהוא עונד זה ממניעים הומניטריים….

אני קצת לא מצליח להתחבר לכל הטררם סביב אראוחו. ברצלונה זה ביזנס, זה מועדון ספורט הישגי ששואף תמיד לנצח ולזכות בכל התארים, וכיוצא מכך השחקנים המועסקים בו צריכים להבין שאם הם לא מספיק טובים הם עפים לעזאזל. וכן, חלק מהעניין זה גם להבין שיהיו המון ביקורות והאשמות וקללות ברשת כי הכדורגל מונע מרגש וזה לא ישתנה.

אנחנו לא איזה בית תמחוי, ואני לא מזלזל בדיכאון של אראוחו, אבל לא מדובר באיזו אגדת מועדון או שחקן דרמטי שפתאום חווה ירידה. אנחנו כבר 3 עונות ברציפות נכווים מהמשחק חסר האחריות וחסר היכולת הבסיסית שלו, וכל זה אחרי עונה אחת טובה שמשום מה קנתה לו מקום של כבוד במועדון? מה הקטע?