פציעות והשעיות 25/26

ארוחאו לא נראה שיחזור לשחק בקרוב וזה בלשון המעטה

המועדון סופג ובצדק הרבה ביקורת על יחס לשחקנים ומאמנים, אבל פה צריך לתת קרדיט למועדון, המועדון נותן לו את הזמן ותומך בו.

@dmitrys קראתי את הסעיף שהבאת בצ’אט.
עושה רושם שאם השחקן מקדים את החזרה שלו בחודש אז אין אם זה בעיה.
כמו שחשבתי, אתה לא יכול למנוע משחקן להתאושש מהר יותר.

כן, גם אני הבנתי ככה, שחודש פחות ממה שקבעו בהתחלה זה בסדר.

אבל יותר מחודש זה קנס. לך תבין.

בכל מקרה, סתם נלחצתי.

מעריך שזה קיים רק כדי שתהיה מניעה כלשהיא לתרגילים על הפיירפליי. במיוחד מהסוג שלאפורטה אוהב לנצל.

השאלה מה זה משנה אם יותר חודש או פחות חודש, למה עכשיו זה אפשרי לרשום את שניהם ולפני הפציעה לא?

טר שטגן כבר רשום.
גארסיה בתור רכש חדש היה זקוק לכמות מסוימת של פייר פלי. נעזרו בפציעה של טר שטגן כדי לבצע את זה.
לא השתנה כלום בגלל שטר שטגן חזר.

אולי אני לא מבין נכון אבל אנסה שוב להסביר את השאלה:

יש POOL של תקציב שעומד בפייר פליי.

לא היה מקום לרשום את גארסיה ואז טר שטגן נפצע לתקופה ארוכה (אי אפשר לעשות את זה בכל מצב אלא רק אם יש פציעה לX זמן) והוא כביכול ‘הוקפא’ מסגל הקבוצה בגלל הפציעה ולכן התאפשר לרשום את גארסיה על הסכום שהתפנה.

להבנתי ברגע שטר שטגן חזר, הוא שוב חלק מהפול ולכן חסר כסף לעמוד בפייר פליי כמו שלפני שהוא נפצע לא יכלו לרשום אותו ואת גארסיה ביחד.

איפה אני טועה?

הפציעה של טר שטגן מאפשרת לך עוד ‘‘פיירפליי’’, לא מבטלת/גורעת את הרישום שלו. הוא לא ‘‘הוקפא’’.

לא לגמרי נכון.

כששחקן נפצע הוא עדיין תחת חוזה ואתה עדיין משלם את השכר שלו. הוא לא מוקפא והוא לא יורד מהפול, אבל הליגה מקלה עליך את מגבלת הפייר-פליי.

זה דומה לפציעה של שחקן שמשביתה אותו לעונה שלמה ומאפשרת לך לעשות רכש מחוץ לחלון ההעברות. החוקים מתכופפים בשביל לא לפגוע בספורטיביות והתחרותיות. כמו שבמקרה הרכש חלון ההעברות לא השתנה והפך לארוך יותר, אלא רק ״דילגנו״ מעל מגבלת התזמון שלו, ככה בפציעה הזו כסף לא הופיע משום מקום אבל כן ״דילגנו״ מעל הבעיה שבמחסור שלו.

בגלל שאנחנו משלמים את השכר של מאטס כך או כך, ברגע שקיבלנו אישור לשלם גם לגרסיה אז החזרה של טר-שטגן לא שינתה כלום מבחינה פיננסית. קיבלנו הקלה בחוקים והיא עדיין תקפה.

– כך אני מבין את הדברים.

לפי הדברים שלכם יכלנו תיאורתית לרשום גם גאבי?

תיאורטית כן, אבל אז השאלה מה החוקים(והאפשרויות בשוק) כשזה מתרחש מחוץ לחלון ההעברות.

אראוחו

יהיה באורוגוואי בחג המולד. יחזור להתאמן יחד עם כולם ב 29.12 וצפוי להיכלל בסגל ב 3.1 נגד אספניול.

אומרים שהביקור בישראל עשה לו טוב. נו, מסתבר שיש אנשים כאלה.

פדרי לא יהיה בסגל מחר.
:sad_but_relieved_face:

למה? על הפנים לקראת ויאריאל

לפי פליק יש לו ‘‘בעיות’’ בירך האחורי.
הוא כשיר אבל רוצים לשמור עליו.

על הפנים, ויאריאל צפוי להיות מוקש רציני.

ויאריאל עם 7 פצועים, עוד אחד בספק, ו 2 שחקנים באליפות אפריקה.

לנו יש 4 פצועים כולל פדרי, אז מצבינו לא רע.

פדרי שהיה כשיר מחליף אותו שכולם יהיו כשירים שם…

החלטה נכונה מן הסתם, צריך לתת לו מנוחה גם מול אספניול.

לפי MD, הוא צפוי להיות כשיר לאספניול. זה עוד שבועיים.

גם עכשיו הוא בעקרון כשיר, אבל פליק בוחר להיות זהיר כי יש לו אופציות אחרות.

לפי מאניה כריסטנסן מחוץ לסגל בגלל פציעה.

וואו איך לא ראינו את זה בא..