פרה טמפורדה 25/26: טיול אחרי אליפות למזרח

טוב, אז הגיע הזמן, היום והרגע להתחיל את קדם העונה, ומתחילים עם הבדיקות הרפואיות -

כריסטנסן הגיע ראשון, כי הבדיקות שלו יימשכו משהו כמו חודש-חודשיים -

גם בארדג’י, ילד הצומי ויום ההולדת - לאמין, ז’ופרה, פדרו פרננדס, חואן הרננדס, האיש והאגדה - ג’רארד מרטין, ובעצם כל השאר השחקנים הגיעו לבדיקות הרפואיות לקראת קדם העונה.

מחר האימון הראשון.
ב-27/7 - משחק ההכנה הראשון, מול ויסל קובה.

#התחלנו.

ז’אן וירג’ילי לא הגיע?

יצטרף אחרי הצהרון.

אבל זה לא ההוא שמשמאל פה?

(עריכה - מימין לשמאל: גייה פרננדס, דני רודריגז והכתף הבריאה, טוני פרננדס, יאן וירג’ילי)

עוד כמה תמונות מהיום הראשון בגן -

10 שחקנים צעירים שעברו בדיקות ויצטרפו לקבוצה הראשונה בטיול למזרח:
"They are Landry Farré, Toni Fernández, Guillermo Fernández, Jan Virgili, Juan Hernández, Ibrahim Diarra, Jofre Torrents, Pedro Fernández Dro, Dani Rodríguez, and the Swede Roony Bardghji, "

נראה לי כל מי ששמענו עליו בתור פוטנציאל נמצא בפנים.

קים חוניינט ואמאן קאספו לא.
בבארסה מאניה כתבו שהראשון לא יצא והשני בכלל עוזב…

מימין לשמאל: פדרו פרננדס דרו, איברהים דיארה, חואן הרננדס, ז’ופרה טורנטס, לאנדרי פארה.

הם עדיין מתעקשים שדיארה הזה בן 18?
אם זאת הדרך לעקוף את הפייר פליי, אז גם בסדר.

כן כי לימני בטח קוראים פדרו פרננדס…

רמז - אמא פיליפינית, אבא ספרדי.

זו גם פעם ראשונה שאני נתקל בפדרו שמתקצר ל-‘דרו’.

הדביל שעונה לשם ‘‘הקטור פורט’’ הצליח לאחר ליום הראשון של העונה.
זה מהלך כל-כך מטומטם שאני לא אתפלא אם יהיו לכך השלכות משמעותיות מאוד להמשך דרכו.

כריסטנסן עם ראש הצב הראשון לעונת 25/26 -

קצת שמועות ודיווחים על השבוע האחרון, ביחס לשבוע הבא -

הרשימה לטיול השנתי מתגבשת.

ככה זה בדרך כלל? מה הסיבה בעצם לא לקחת כמה שיותר צעירים ולבחון אותם במסע הזה? הרי זה לא שיש לנו הרכב חדש מלא בשחקני רכש שאנחנו צריכים להריץ ביחד לפני תחילת העונה.

יכול להיות שהוא רוצה קבוצה מלוכדת של אלו שאשכרה יהיו בקבוצה הראשונה בעונה הקרובה, או לפחות כאלו שיש סיכוי שיהיו שם. ולכן כל מיני שחקנים כמו פנייה, פאו ויקטור, מאטס ורומאו (ואם מישהו נוסף - זה יהיה רמז דק לגביי מיקומו בעונה הבאה) - בטח יישארו בספרד.

ספרתי 20-22 שחקני קבוצה ראשונה שבטוח יטוסו, בטח בתוספת איזה בארדג’י. אין טעם להביא עוד 20 ילדים סתם בשביל הקטע. כמה כסף לכרטיסי טיסה אתה חושב שיש במועדון?

שנה שעברה לקח 31 שחקנים לארה’'ב.
The full list is Ter Stegen, Balde, I. Martinez, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Christensen, Romeu, Vitor Roque, Gündoğan, Kounde, Julián Araujo, Lenglet, Pablo Torre, M. Casadó, H. Fort, A. Valle, Pau Víctor, Astralaga, Kochen, Unai, Mika Faye, Marc Bernal, Gerard Martín, Noah Darvich, Guille Fernández, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Sergi Domínguez, Quim Junyent and Alexis Olmedo.

זה עוד בלי גאבי, פרנקי ואראוחו שהיו פצועים, ובלי לאמין וקוברסי ופרמין ופראן שהיו עם הנבחרת, בלי אולמו דעוד לא נרכש, ובטח שכחתי מישהו.

לא מבין למה פחות השנה.

זה צ’ופר גדול לשחקן צעיר להשתתף אפילו אם הוא לא בתכניות.
אחד שעזב סיפר שעצם אי הזימון שלו גרם לו לעזוב.
לא כל כך ברור לי העניין

גרסיה, שצ’זני, קוצ’ן (לפי הציוץ), קובארסי, אראוחו, אריק, כריסטנסן (?), איניגו, קונדה, באלדה, פורט, מרטין (אולי לא, בגלל הפציעה), קסאדו, ברנאל, פדרי, גאבי, פרמין, פרנקי, אולמו, ראפיניה, לבנדובסקי, לאמין, פראן.

אלו הבטוחים, לדעתי. אפשר להוסיף לדעתי את בארדג’י, טורנטס, ועוד איזה 2-3 (בטח שחקני התקפה כמו וירג’ילי).

אני מעריך שאם המידע הזה נכון זה בגלל שאין מספיק מקום בסגל. רוצה לומר, אין ממש צורך לבחון כי גם ככה הם לא יקבלו דקות.
יותר חשוב לו לעבוד עם מה שיש מאשר עם מה שפוטנציאלית יכול להיות ולבזבז על זה זמן ואנרגיה.
בסוף יש גם קדם עונה לאתלטיק ולנוער, וחלק מהשחקנים בכלל יצאו להשאלה.

הכי סביר שפליק יקח שחקנים שיש להם צ’אנס להיכנס לסגל כמו: טורנטס(מגן שמאלי), וירג’ילי(כנף) וברדג’י(כנף).

מעלה השערה שאולי שנה שעברה היו יותר שחקנים כי פליק לא הכיר אף אחד אז רצה לבחון בעצמו את כל מי שרק אפשר. עכשיו פליק יודע עם מי יש לו עסק אז במחשבה שלו הוא צריך רק כמה שיפורים נקודתיים לסגל.

מה הוא מפסיד מזה שהיה לוקח הרבה שחקנים?
ערכתי את ההודעה הקודמת, בנוסף ל 31 שהוא לקח היו עוד כמה מהסגל הראשון שלא נסעו. הוא לקח המון צעירים שנה שעברה.
אין מה להפסיד, אז אני לא מבין.