גביע הליגה 25/26 :: המסע לעבר התואר

אני לא חושב שזו ה-בעיה (אין לי מושג מה הבעיה כאמור), אלא משהו שאפשר לנסות אחרת כי את כל השאר כבר עשו.

אתה צודק אולי שהבעיה הראשית היא לא המאמן והכי קל לנגח אותו. אבל אני חושב שמאמן צריך להראות מינימום על כך שמגיע לו להמשיך בקבוצה. מבחינתי הוא לא הראה, התוצאות איומות, ארסנל הייתה מועדון חולה הרבה שנים ולא הגיעה למקום 15 בטבלה. אני חושב שבדיוק - למשל עם אולה גונאר סולשיאר לפחות בתחילת הדרך הייתה אשליה למרות שתמיד קבוצה במשבר מחברת כמה ניצחונות רצופים, השיא היה נגד פריז סן ז’רמן. אמורים נראה לי אחד שלא יודע מה הוא עושה. אולי לגבי אריק טן האח אני קצת אנטי כי מבחינתי הוא סימן את כריסטיאנו רונאלדו כשעיר לעזאזל. לא ראיתי שצמח דשא כשהוא הלך..

תראה נניח בריאל מדריד אדן הזאר נכשל כישלון חרוץ וגם קאקא. אבל גם בדיעבד אתה לא יכול להגיד שאלו רכישות מיותרות. אם אני מסתכל על שחקנים שבאו למנצ’סטר יונייטד וגם מאמנים..לא יודע.

ברשותך אני קצת מעביר נושא. מבחינת הסגל שהוא בנה, השחקנים שהגיעו בהרבה כסף וכדומה - אתה מרוצה?

אני חושב שכל כך הרבה מאמנים שונים ומשונים שכולם נכשלו אחד אחרי השני וכל אחד כישלון יותר גדול מהשני אז לבוא ולחשוב שאם יפטרו את המאמן הנוכחי וזה הפיתרון זה הזוי בעיני. כאילו כמה מאמנים צריכים לעזוב או להיזרק כדי שנבין שהמאמן ביוניטד הוא לא הבעיה שלה.

הבעיה האחרונה של יוניטד זה עמדת המאמן. האמת, זה באמת כבר בתחום של העל טיבעי כל הסיפור הזה, אין שום הסבר הגיוני למה שעובר על המועדון המפואר הזה מאז הפרישה של פרגי.

אני באמת ובתמים רוצה שתחזרו להיות שוב אותה יוניטד.

למה אתם לא מסתכלים על חצי הכוס המלאה ?
עכשיו שיונייטד עפה מהתחרות היחידה שעוד היתה לה סיכוי כלשהו לזכות בו שארקי יכול להתפנות עכשיו לעבור לאהוד את הקבוצה החדשה שלו כ full time job

מאוד. הקיץ הזה היה הכי טוב של יונייטד מזה הרבה זמן. קוניה ואמבומו שחקנים מעולים מוכחים בשיא הקריירה. עוד שלושה חודשים הם כמובן יככבו בפריוויוים שלי למשחקים כג’סי לינגארד החדשים אבל אני אומר מעכשיו שזה רק כי יונייטד הרסה אותם. בכל נגיעה שלהם בכדור עד כה ראו שיש להם כדורגל.
ששקו גם החתמה מאוד לא טריוויאלית. פוטנציאל גדול ומספיק שערים בליגה סבירה כדי להיחשב החתמה טובה בעיניי, הרבה יותר מהוילנד שהגיע באותו סכום. זו לא סיבה להעיף את הוילנד לדעתי וכאן אני כן מאוכזב מרובן (וגם עם זה שהסתכסך עם כל הווינגריל איכשהו), אבל אולי אלו אילוצים כלכליים.
שנה שעברה הביא את דורגו שנראה גם כשחקן הרבה יותר טוב מכל האלכס טלס והמלאסיות שחירבו לנו את אגף שמאל עד כה וגם מתאים למה שהמאמן רוצה.
מבחינת רכש נכנס - 9/10. ניהול הסגל עצמו כבר בעייתי אבל אני מוכן לחיות עם זה אם הוא נשאר עכשיו בתפקיד לא משנה מה. אחרת - שיחזירו לי את ראשפורד. אם אנחנו גם ככה מדשדשים בתחתית לפחות שיהיה את מי לאהוב.

עד שראשפורד לא פותח שם קבוע בהרכב אני חצי משרה. מה עם איזו פציעה שתיים? ברצלונה הצטיינה בתחום בעבר לא?

מאז שפליק הגיע כמעט אפס פציעות, וכמובן שחלק לא מבוטל מזה קשור לעובדה ש @SantiagoBernabeu שלנו לקח חופשה קצת ארוכה מדי מתפקידיו הרשמיים כאוהד ריאל.
מניח שמעכשיו פדרי לאמין וראפינייה יבלו הרבה יותר על שולחן הטיפולים.

ככה שכחת מהסמים?!
מאכזב.

אבל הדילר סמים שפפ הביא אותו מאיטליה כבר עזב מזמן.

אלא אם ידוע לך משהו שאני לא יודע.

האנסי פליק נכנס לאמן את באיירן ב-2019/20 - עונה שבסופה לקח טראבל, בדיוק באותה עונה יחידה שבה פפ לא זכה בפרמייר ליג עם מנצ’סטר סיטי (עד העונה הנוכחית), בין היתר בעקבות פציעות ממושכות של שני שחקני מפתח - סאנה ולאפורט, וזאת אחרי שתי עונות חפות לגמרי מפציעות משמעותיות.
עונה אחרי זה פליק אמנם זכה שוב בבונדסליגה (הישג בסיס בבאיירן בעשור האחרון), אבל בשאר התחרויות הצליח הרבה פחות, ופוטר בבושת פנים עם סיום העונה בגלל יכולת לא משכנעת. ובמקביל - פפ כבר חזר כמובן לכבוש את הפרמייר ליג ביד רמה.

קופצים 5 שנים קדימה -
פליק מקבל את המושכות בברצלונה השבורה כלכלית ומנטלית, ומוליך אותה לאליפות משכנעת ביותר וכמעט לטראבל, עם אפס פציעות של שחקני מפתח - כולל שחקנים עם היסטוריית פציעות משמעותית.
במקביל - סיטי של פפ נראית זוועה כמו שלא נראתה מעולם אחרי שהשחקן החשוב ביותר שלה נפצע לכל העונה, וסלוט האלמוני זוכה באליפות קלילה על חשבונו.