בין כל הקבוצות הגדולות אנחנו הקבוצה הכי לא מאומנת ובפער. הכל מקרי ובנוי בעיקר על יכולת אישית. על הקישור שלנו אין מה להגיד בכלל. קישור של אמצע טבלה.
והנה אני מדבר ואנחנו סופגים גול מקבוצה שמבקיעה אחת לשלושה משחקים.
בין כל הקבוצות הגדולות אנחנו הקבוצה הכי לא מאומנת ובפער. הכל מקרי ובנוי בעיקר על יכולת אישית. על הקישור שלנו אין מה להגיד בכלל. קישור של אמצע טבלה.
והנה אני מדבר ואנחנו סופגים גול מקבוצה שמבקיעה אחת לשלושה משחקים.
קשר אחורי בגובה סביב 1.9 והבנאדם פשוט לא יודע לנגוח כדור, 3 פעמים במהלך שקדם לשער צואמני היה אמור לנגוח כדור קל אבל הוא פשוט לא יודע איך עושים את זה, אפילו כשהוא לבד ברחבה הוא לא יודע לשים את הראש.
נמאס לי מארבלואה, הבנאדם לא יודע מה הוא עושה, תעזבו את ההרכבים והמערכים ההזויים, הדבר הכי מעצבן הוא שאין לנו שום תוכנית משחק, אין התקדמות ואין טביעת אצבע של מאמן, המינוי שלו בפני עצמו הוא ביזיון אחד גדול.
אני ממש מפחד מהמשחק מול סיטי, פפ הולך לפרק אותנו לגורמים.
וזה מפתיע?
זה ה-MO שלהם שנים.
ההבלחות כדורגל בין המכות זו ההפתעה.
חטאפה נגד חטאפה. חטאפה אחת יותר טובה וכבשה שער.
העיקר פיטרנו את אחד המאמנים הכי מבריקים של אירופה כי השחקנים האלה לא היו מרוצים ממנו.
ארבלואה עם וויבים של סולארי.
ברור שנספוג, מי עולה בהרכב כזה התקפי ומופקר? 2 שחקני התקפה שלמים? מי בדיוק אמור לעשות הגנה?
אם אלאבה לא עושה פזצטא, יכל לעצור את השער.
אבל שער יפה בכל מקרה.
מניח שאתה צודק, אבל הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה משחק כזה מכוער. מזכיר את הליגה האיטלקית של שנות ה90.
אם אני זה שחייב להחליט במחצית אז רודריגו ו מסטנטואנו במקום ויניסיוס וגולר כבר בתחילת המחצית השנייה.
ביום שבו אלונסו יגיע עם ליברפול או וואטאבר לתת לנו בראש - אני אשמח.
מסכים, רק שאני הייתי מכניס את בראהים במקום חרבסטואנו, הוא יותר פיזי וזריז בשטחים קטנים. וחטאפה משחקת עם 5 בהגנה.
גם הולך, אבל לצד ימין לא למרכז המגרש
אבל ברור מי יצא, פיטארץ שהיה היחיד שהיה איכפת לו ממה שקורה לקבוצה.
היה חלש מאוד בעיני. סוג של דני סבאיוס לעניים. זה לא מה שאתה צריך מול חטאפה.
לא היה משהו בכלל, אבל הוא לפחות רץ, נלחם, לחץ וניסה לעשות משהו.
אשכרה הוא ממשיך עם אותו הרכב. מאמן הזיה.
ארבלואה אשכרה עלה עם אותו הרכב למחצית השנייה כי הוא באמת ובתמים האמין שיראה משהו שונה מה 11 האלו, ועכשיו הנה תוך 10 דקות החליף 3 שחקנים
הרגל השמאלית של גולר זה כמו הימנית של חמאס, וגם זה מחמאה עבורו, אלוהים איזה למלמ.
אם לא יקרה נס, הלכה העונה היום.
הרבה זמן זה מאז שראית משחק קודם של חטאפה?
ככה הם משחקים תמיד, ותגיד תודה אם לא יפצעו אף אחד
מי הקבוצה הבאה שלא ניצחה בברנבאו מאז שנות ה30?
זאת העונה להגיע לאפס רשומות.
אני יודע שזה מפתיע אבל אני לא עוקב אחרי מועדון ה”פאר” הזה ![]()