מחזור 26: עוד הפסד והפעם 1:0 בבית לחטאפה| הפער: 4 נק'

השופט חייב להמציא לנו דחוף 2 פנדלים אחרת העונה שלנו נגמרת היום.

אף אחד לא שואל איך שבוע אחרי שבוע השופטים בספרד מאפשרים להם להתנהל ככה?

האם בטוח שבדקו שמסטואנטונו הוא שחקן כדורגל אמיתי לפני ההחתמה ? כי נראה כמו עקיצה כמו מהאגדות האלה שמספרים מדי פעם משנות ה 70 על שחקנים שהתחזו לכדורגלנים ועשו קריירה שלמה

חוץ מהשוער שלהם נראה לי שכל חטאפה עם צהוב כבר, מדהים.

אגב. ארלבואה צריך לעוף היום. זה לא רק היכולת העלובה אלא גם ההרכבים בשני המשחקים האחרונים והחילופים העלובים והמאוחרים. איבד את זה לגמרי.

על מה אתה מדבר? לא ראיתי כשרון כזה מאז שאדן הזאר שיחק אצלינו. :joy:

גונזאלו גרסיה זה חתיכת נגר. הנגיעה ראשונה שלו כל כך גרועה זה פשוט משהו.

שחקנים לא ברמה, סגל קצר, מאמן חסר מעוף ונשיא שקצת איבד את זה לאחרונה.

ההנהלה של הקבוצה הזו חייבת לשים את המפתחות בסיום העונה הזו, הניהול של המועדון בחיים לא היה גרוע יותר, השחקנים שנרכשו,ההחלטה לעמוד ליד ויני, הרכש של האוסן ומסטה ששניהם לא מתאימים להיות מחליפים אפילו בסגל שלנו והמינויים ההזויים של ארבלואה.
לקבוצה הזו לא מגיע לזכות בתואר, לשחקנים האלה לא מגיע אפילו ללבוש את החולצה של המועדון הזה, חצי סגל אמור לעוף מפה לעזאזל.
מי ששלח את אנדריק לליון והשאיר את גרסיה, פשוט ביזיון של מועדון.

כולם שואלים, ואז היריבים קוראים להם בכיינים.
סגנון משחק ייחודי של בורדלאס.

בלתי נסבלים| וגם: עזבו את הליגה| יש עונות שאתה מבין שהן הולכות לשום מקום אבל לפחות שיהיה מאבק, לפחות לא לעשות בושות. זה הכי מעט שראיתי מריאל מדריד למשחק התקפה מאז שאני אוהד את הקבוצה. להפסיד לסלטה ויגו ולחטאפה בבית באותה עונה זה יותר מדי. לא היינו קרובים להבקיע. לא היינו קרובים להגיע ליד הרחבה. כולם חושבים כל כך לאט, לא מצליחים לעצור כדור, אפילו שחקנים שהם טובים בדרך כלל, עד שהם משתחררים לבעיטה. זה היה ויניסיוס ג’וניור נגד כל העולם. שלא נדבר על דריבל או משהו מפתיע. כושלים בפעולות בסיסיות, משחקים בטיפשות, אין להם שום אופי. אסון.

קצת הזוי מבחינתי להעביר ביקורת על הרכב במשחק בית נגד חטאפה שהיא קבוצה פח, אבל אלבארו ארבלואה הגזים. כל-כך..מנותק. לא יודע מה עוד להגיד. יהיר ושחצן, מטומטם, קיבל בלק-אאוט. שום הצדקה לשחק עם שני שחקני התקפה מול האוטובוס הידוע של חטאפה. הוא הגיע מלונדון? הוא לא מכיר את הליגה הספרדית? הוא לא שיחק נגדה? ה-6:2:2 הפתיע אותו? ואיך הוא לא משנה כלום במחצית? בטח כשאנחנו בפיגור! גם 0:0 הייתה תוצאה מזעזעת..

זה לא משנה שאף שחקן התקפה לא באמת בכושר, עצם הנוכחות שלהם, היכולת אולי לספק הברקה גם אם רודריגו כנראה הסתנוור מהניסיון העלוב שלו לבלונד. למה ברהים דיאס עולה רק בדקה ה-85? יש לנו סגל כמו ב-2017 ולא הודיעו לי? קיליאן אמבפה וג’וד בלינגהאם בפנים?

הניסיון לתת לילד צעיר לערוך בכורה בהרכב ולקדם אותו הוא ניסיון טוב, שלא נדע לעולם אם היה באמת מתרחש מכל הלב כלומר גם אם אדוארדו קמאבינגה כשיר, אבל זה לא משנה. לא בדרך הזו, כלומר לא במערך בונקריסטי כזה. וקשה היה להתרשם. הרבה מוטיבציה וניידות אבל לא מעבר.

ויניסיוס קצת איכזב אותי עם ההחמצה בפתיחת המשחק כי אם זה היה נכנס הכל נראה אחרת, אבל הוא לא סקורר גדול ועבד יפה מאוד לאחרונה.

אורליאן טשואמני היה פנטסטי נגד בנפיקה והיום גרוע מאוד הן בהגנה והן בהתקפה עם חצאי מצבים, גם פדה ואלוורדה איכזב, טרנט אלכסנדר-ארנולד. ארדה גולר עם המהלך הכי יפה שלנו עם הרולטה אבל זהו-זה, גם הוא מאוד איטי וחלש. הרף של ההתקפה שלנו כל כך נמוך.

אני אתן את מנצ’סטר יונייטד כדוגמא בעידן אריק טן האח ואפילו רובן אמורים ועצם המחשבה מעליבה - עכשיו אנחנו הרבה יותר משעממים מהם. אנחנו הקבוצת “טופ” הכי גרועה באירופה. ויונייטד ההיא הייתה כל פעם משיגה ניצחון בקשקש כשהמאמן היה עם רגל וחצי בחוץ. לכן אולי יש סיכוי שנשרוד את הבלאידוס הזועם של סלטה ויגו, אבל אוי ואבוי מה יקרה נגד מנצ’סטר סיטי..

יש לי אפס טענות לחטאפה. כבשו שער גדול, הגיעו למצבים פרט לכך בעיקר בעשר הדקות הראשונות. כמובן שאחרי שש דקות היו להם חמש עבירות ואיזה ארבע מהן על ויניסיוס אבל בהמשך זה לא היה אלימות, אנחנו פשוט בלי כדורגל ונפלנו בפח שלהם. כל הכבוד להם על הניצחון.

דין האוסן עלה לשחק ואתה אומר לעצמך אולי הוא התבלבל וחשב שהוא משחק בקבוצה השנייה כי לשם היכולת שלו יותר מתאימה? כאילו יש מצב שהוא באמת כל-כך גרוע? מה כבר הוא היה צריך לעשות במשחק הזה, כמה פעמים חטאפה עברה את החצי? הצליח למסור להם יותר כדורים ממאורו אראמברי. איזה בלם פח הוא. אני גם הייתי בלם בילדים, בושה שהוא הגיע כל-כך רחוק ואני כותב לכם פה בפורום.

לא שהייתי טס למשחק כזה מלכתחילה, עזבו רגע את המלחמה בארץ, אבל אני חושב שגם אם כן, ואני מאלה שלא היו בהרבה משחקים - הייתי נוטש גם כן בדקה ה-85 בעצבים כמו הכמה חבר’ה האלה שהראו. יש הרבה מאוד שחקנים שאיבדתי בהם אמון. כאלה שלא נמצאים כאן הרבה זמן אבל כל-כך גרועים וכאלה שכאן יותר מדי זמן ומעולם לא היו ברמה של ריאל מדריד.

ובמקום שהליצנים האלה יצטרכו לעמוד מול התקשורת ולתת הסברים - לקהל, לא יודע למי - אחרי כל משחק שריאל מדריד לא מנצחת בליגה בוחרים בדרך הקלה ומסתתרים כמו פחדנים. אף שחקן לא מדבר עם התקשורת. כל הכבוד. אולי גם ניתן להם מחר יום חופש.

רמונטדה אחת העונה בליגה, נגד מאיורקה איי שם במחזור השלישי. ואז היה חודש אוגוסט, שמש בחוץ והציפורים מצייצות, בלי מלחמה, עם צ’אבי אלונסו על הקווים, “זה יתחבר” ואנחנו בדרך לעידן חדש ומוצלח. אז לא. בא לי להקיא, בשביל המצב-רוח שלי אני שוקל להחרים את המשחק נגד סלטה ויגו. לכו לעזאזל. אפסים.

למי אכפת מהיריבים?

ברצינות, בהיסטוריה של הכדורגל היו המון שחקנים שיצא להם מוניטין של מתחזים וכתוצאה מכך המון פעמים לא היו שורקים להם עבירות שבאמת עשו עליהם.

יש פה קבוצה, ש200 מצלמות בכל משחק מראות את כל הפאולים וכל ההתחזויות שלהם נגד כל קבוצה בליגה. איך זה לא גורר יחס כלשהו?

השופטים בספרד לא צופים במשחקים? בהילוכים חוזרים?

עזוב ריאל ובארסה, זה נפיץ אני מבין, אבל מה עם כל שאר הקבוצות?

הרבה קבוצות משחקות סגנון זבל כזה, פשוט חטאפה לקחו את זה לקיצון.

השחקנים שלכם פשוט מטומטמים. מתווכחים עם השופט כשהם בפיגור ומבזבזים זמן לעצמם.

מי יפטר את פרז ? זאת השאלה המתבקשת.

חובה לראות חדשות בשביל קצת אסקפיזם אחרי 90 הדקות האלו.

כולם כולל כולם במשחק חרא, מהשחקנים עם כמות איבודים מוטרפת ועד ארבלואה עם ההתעקשות המוזרה על המערך הזה.

וכמובן חטאפה, כל פעם מפתיעה מחדש. איכס

ברכות לבארסה, כל עוד לא יהיה להם עוד משבר מפואר כמו עונה שעברה הם אלופים בק טו בק.

לא ברור כמה רע אפשר להיראות, אני חושב שזאת ברמה היסטורית. המשחק יכל להיות משוחק יומיים קדימה ולא היינו מבקיעים. נדרש חריש עמוק בכל הדרגים.

מזל שיש סיטי בינונית עוד רגע. זה יספיק כדי לקבל חמישייה ואולי בעונה הבאה נוכל לקוות שוב. אין לי מילים.

ריאל לא דוגמה לכלום, היא לא משחקת כדורגל (לא רק היום)

אבל בכללי, קבוצה ששבוע אחרי שבוע מגיעה, משחקת אגרסיבי מדי, מתחזה על כל מגע פיזי, איך שופטים, אחרי כל כך הרבה משחקים מצולמים כאלה, עדיין מאפשרים להם?

אם תגיד לי שזה משחק בגדר החוקי, רק סתם אגרסיבי, אז למה כל הקבוצות לא עושות את זה?

אם ריאל או בארסה היו משחקות ככה, היה מורחק להם שחקן בכל משחק, מסכים איתי? אז מה שונה? השם?

לגמרי. כישלון עצום של האיש. מילא בפתיחת העונה. העובדה שהוא מתעקש גם בחורף (לא שיש יותר מדי מציאות אבל עדיין) לא לחזק את הסגל היא לבדה מצדיקה פיטורים.

אני די בטוח שאם מודדים את ה iq של כל הקבוצה הזו ביחד לא עוברים את ה 100.
קבוצה של שחקנים מטומטמים ואני לא מעליב או עצבני, פשוט לאף אחד בקבוצה הזו אין ראיית משחק, הם לא משחקים כדורגל עם הראש הם משחקים רק עם הרגליים.

ארבלואה בראיון אחרי המשחק:

”אני לוקח את האשמה עליי”
”היה חסר לנו מזל”
”עשינו כמה דברים טובים”
”הגישה שלנו הייתה נכונה”
”יש לנו עוד מה לשפר”
”אנחנו מתרכזים כבר במשחק הבא”
”יש עוד הרבה משחקים עד לסוף העונה”

:joy: