השחקן של מודריץ’ נוגח חופשי לשער וזה צ’ואמני אשם ?
מודריץ׳ איבד את השחקן שלו ועמד שם בהלם.
בלי קשר, טשואמני רע. היום ובכלל.
אלאבה גורם ללחץ דם שלי לעלות, כמה פאניקה הוא משדר, צריך להיות עליו יחס של 1.7 לגרימת פנדל היום.
כן, זאת הבעיה הקבועה עם צ’ואמני. הוא מראש לא נכנס למקומות שעלולים לטעות/להתלכלך בהם, ככה שהוא לכאורה “יוצא טוב”. מודריץ’, בגיל 40 ועם רקורד שטשואמני יכול רק לחלום עליו - לפחות מנסה ומתלכלך.
ועם כל הכבוד, גם בשיאו הציפייה שלי לא הייתה שמודריץ’ ייקח שחקן בקרן שגבוהה ממנו בשלושה ראשים. בשביל זה הבאנו את כל השחקנים ה"אתלטיים" שלנו.
לא יודע בקשר לבכלל, היום הוא יחד עם מנדי ורודיגר הם 3 השחקנים היחידים בהרכב שיכולים לעשות הגנה, אני יותר מרחם על השלישייה הזאת מאשר מבקר אותם.
שניהם לא שחקנים שאמורים להיות בהרכב שלנו, מודריץ בגלל הגיל והצרפתי בגלל שהוא פשוט מינוס שחקן במגרש, הוא אחד הפלופים הכי גדולים שיש ברמות האלה.
טיטי אתה חי בסרט, טשאומני לא יודע לעשות הגנה, מתי הייתה הפעם האירונה שהוא ירד לגליץ? לתיקול? עשה משהו מועיל?
חבורה של עצלנים. שמו שער חשבו המשחק נגמר. מעולם לא ראיתי קבוצה כל כך שחצנית ולא מחוברת. יודעים רק לריב עם השופטים. ממש צאן בלי רועה.
אתה מאמין שהוא באנקר בהרכב נבחרת צרפת המשופעת בקשרים מצויינים וסתם עלה 80 מיליון יורו וסתם כל העולם נלחם עליו ?
אנחנו בעונה החמישית של אנצ’לוטי לא יודעים להשתחרר מלחץ גבוה ולא יודעים ללחוץ.
שחקנים כמו צ’ואמני צריכים תבנית משחק, צריכים לדעת מה לעשות ולאן לרוץ ולאן לשחרר את הכדור, בתוהו ובוהו שיש אצלנו הוא לא מתאים, צריך שחקן ש’‘ינהל’’ כי המאמן לא מאמן, צריכים שחקנים כמו פדה שירוצו כמו משוגע כי אין משחק הגנה.
ועדיין בגלל שיש לנו אמבפה ננצח גם היום בסוף.
מה נסגר עם איסקו, זוכר אותו מדדה עם כרס לפני 5 שנים פתאום נראה כמו ב2018.
שחקנים כמו טשאומני צריכים ללמוד דבר או שניים משחקנים כמו קאסמירו, לרדת, להתלכלך ולדעת לשים גוף.
הוא נמצא אצלנו 5 שנים ולא התקדם בשיט, הוא עדיין אותו למלם שהגיע אלינו.
שחקן נבחרת צרפת עאלק, דשאן יותר פרוגריסיבי מאנצלוטי, למה אתה מצפה?
אם אתה חושב שקסמירו היה נראה יותר טוב העונה מצ’ומה אתה טועה, הוא שיחק תחת וזידאן בקבוצה סופר מאומנת וטקטית, העונה היה הולך לאיבוד כפי שעשה ביונייטד.
מסכים שקאסמירו היה מתקשה במצב הנוכחי אבל הוא וטושאמני לא באותה גלקסיה.
טשואמני כזה אהבל, ויניסיוס של הקישור- גם כשהוא זוכה בכדור הוא יתחכם ויאבד אותו באחוז גבוה. ובניגוד לויני הכשרון שלו לא עילאי. קאסמירו היה שחקן מאוד ממושמע, רחוק שנות אור מהטמטמת של הצרפתי.
משווים את קסמירו תחת זידאן לצ’ומה תחת קרלו, זה לא הוגן.
אגב טשואמני, מעניין איך זה היה נראה אם היינו מצליבים בינו לבין קרדוסו.
לא זוכים באליפות עם מאמן חלש כמו אנצלוטי, מאמן שמרכיב שחקנים לפי שמות ולא לפי כושר משחק, מאמן שטוחן שחקנים עד שהם לא יכולים לשחק יותר.
תנחשו למי השחקן ברח.
איזו החלטה טיפשית של רודיגר. עצם הנוכחות שלך הלחיצה את השחקן והסיכוי שלו לעשות משהו צנח, לא צריך לעשות לו UFC.
לא יודע כמה בכלל רלוונטי להתעסק בשחקנים כאלו או אחרים כשכל קבוצת מרכז טבלה עם מאמן עם מעט טקטיקה גורמת לנו להיראות כמו הפועל מרמורק.
שיגאלו אותנו כבר מהאסון הזה שקוראים לו אנצ׳לוטי, אני לא מסוגל לראות את הקבוצה הזאת יותר ובמקום אסקפיזם של שעתיים פעמיים בשבוע אני רותח מעצבים.
למה לא אנתוני לקח את הפנדל, רק לחשוב על המימים שיעשו אם הוא יבקיע נגדינו…
אגב, מה עם ה-10:0 של @Mendieta ?
איזה משחק מעליב מה זה
בינתיים, בפורום הברסאי (או בפורום של אתלטיקו, אם היה עוד מישהו מלבד רביע):
איך לעזאזל עוד לא לקחנו אליפות מול קבוצה בינונית כל-כך?
אין לנו קישור ועכשיו הוא רוצה להכניס את שמנדריק, תוציא את מודריץ תכניס את אסנסיו בלם ות’ומה לקישור