מחזור 26 :: תספורת (שלישי, 22:15)

בחייאת תעשו טובה ותורידו לו כבר את הרעמה

אפילו ספורט 365 רושם את זה:

שימו לב להרכב להיום, סוף סוף אפשר להגיד שההגנה של יונייטד לא דלילה:

אני לא בטוח אם התיקו אתמול פועל לטובת או לרעת מר רעמה. מצד אחד, בפעם הבאה שזה יקרה הציפייה עשויה להיות גדולה יותר. מצד שני, זה עלול לקרות עוד 4 שנים והוא לא יחזיק מעמד. בגדול עדיף להכות בברזל בעודו חם וסביר שהטרנד יתקרר. לא רואה את זה קורה השנה בכל מקרה. מאוד קשה להגיע לרצף כזה כשאין משחקי גביע או אירופה ואתה לא קבוצה אלופה.

בכל אופן, משחק איטי מדי אתמול. במחצית הראשונה היו קצת צירופי מסירות מהירים וכדורי עומק שחתכו קווי הגנה, אבל במחצית השניה שום דבר. אחרי שקוניה יצא בכלל אבד כל סיכוי למהלך שאינו כדור רוחב. אני הייתי מכניס את ששקו קודם אבל מוציא את מאיינו ומוריד את ברונו טיפה אחורה כדי שיקבל את הכדורים, ומעביר את קוניה ל-10. לא שזה בהכרח היה עובד, אבל נראינו די אימפוטנטיים אחרי החילופים במקום להפעיל מכבש רציני.

אגב, לא ייאמן שטוטנהאם ווסטהאם נאבקות באמת על הישרדות. כתבתי בתחילת העונה על תומאס ופרנק וברנטפורד, ואין ספק שההצלחה של ברנטפורד נובעת יותר מניהול מקצועי איכותי מאשר הפרסונה של הקווים. מקום 7 לעומת 16 ופער של 13 נקודות (ולטוטנהאם משחק עודף). הזיה שהוא עדיין בתפקיד (לא אומר את זה לרעה, זה באמת לא טריוויאלי).

אופסי, פראנק פוטר.

פתחת עינים עליו חחח

תזכיר לי לא לספר לך איפה אני עובד :wink:

נראה לי שהבחור הזה לא מבין את ההשפעה שהוא יצר עם האתגר המטופש הזה.

לא חושב שעקבתי אחרי משחק של יונייטד (שהוא לא נגד בארסה או משחק גדול אחר) אי פעם כמו שעקבתי אחרי המשחק הזה ואני יודע על עוד רבים כמוני מהעבודה וחברים אחרים שמתעניינים בספורט.