פציעות והשעיות 26/27

לא מפתיע.
גם אם מדובר בפציעה קלה אין כל-כך טעם להתאמץ להחזיר אותו בשביל משחק-שניים.

יש מצב שהפציעה הזאת נותנת לריאל את האליפות.

החשש שלי שזו לא פציעה קלה ועושים מאמצים להכשיר אותו למונדיאל מה שיפגע בעונה הבאה.

נראה לי הגזמה.
זה לא שאין לברצלונה מה למכור בלי לאמין וגם ריאל לא נראית להיט.

לבארסה אין מה למכור בלי לאמין וראפיניה.

אני מקווה שבחירת המילים ‘‘טיפול שמרני’’ מעיד על שמירת רגליים.

א. ראפינייה אמור לחזור לפני סיום העונה.
ב. לא מסכים אם הקביעה. אולי נכון לחצי גמר ליגת האלופות אבל בקבוצות שנשארו לה בליגה הספרדית יש בהחלט מה למכור.
ג. בהמשך לב’, היחידה שאולי יהיה קשה מולה בלעדיהם זאת ריאל שגם היא לא נראית משהו וסובלת מפציעות. אם ברצלונה תנצח את הכל ותפסיד רק בקלאסיקו, מעבר לסמנטיקה, זה לא נורא.

אם ריאל מדריד הייתה רחוקה משחק אחד מברצלונה קרי שלוש נקודות נניח, אז הייתי אומר שיש מצב שזה משנה את יחסי הכוחות. אנחנו משחקים ממש חרא מאז הרבי נגד אתלטיקו מדריד, ביום שישי פוגשים את בטיס בחוץ וזה לא פיקניק. גם למיטב ידיעתי ראפינייה אוטוטו חוזר.
סיום עונה מבאס מצד ברצלונה אין ספק וחשש מסוים שלי כאוהד נבחרת ספרד כי בלי לאמין ימאל במיטבו אנחנו הופכים מאחת משתיים-שלוש הנבחרות הפייבוריטיות לזכייה במונדיאל - לרק “עוד נבחרת טובה”.

הנה לוח המשחקים שנשאר לשתי הגדולות:

-המיקום בסוגריים היה בזמן שפתחתי את הדיון, חלק לא עדכני.

מה שצוטט זאת ההודעה הרשמית של ברצלונה.
אין לה שום אינטרס להאיץ את ההכשרה לקראת המונדיאל, אפילו להיפך.
לא הייתי דואג מזה.

קצת מופרז לדעתי. אנחנו אוכלים קש נגד אוססונה בחוץ באופן קבוע, שלא לדבר על נבחרת הבושידו של חטאפה בקוליסאום. אתה באמת עלול להגיע בהפרש 3 לקלאסיקו שאם אתה מפסיד גם בו אז הם מקום ראשון

לא אמרתי שהלוז קליל או שהאליפות בכיס (למרות שלדעתי אנחנו די קרובים למצב הזה) אלא הגבתי לטענה שאין לברצלונה מה למכור בלי לאמין.

ואני עדיין חושב שעם כל הכבוד לאוסאסונה וחטאפה, אפשר לנצח אותם גם בלי לאמין.

עריכה - מבארסה מאניה:

בארסה ללא לאמין העונה:

0-6 על ולנסיה
1-2 על ניוקאסל
0-3 על חטאפה
1-3 על ריאל אוביידו
4-1 לסביליה
2-4 על סלביה פראג

‏2 מתוך הרשימה הן מהיריבות העתידיות.

שוב, לא אומר שזה מבטיח לנו ניצחון אבל רק לחזק את הנקודה שבהחלט אפשר לנצח אותם בלעדיו.

בגזרת ראפיניה -

התקווה היא לדקות מול אוסאסונה, לקראת הקלאסיקו שאחרי.

כלומר הוא יגיע פיקס לגמרי ובכשירות מלאה לעונת 27/28.

אז פליק אמר שלאמין כנראה נפצע בעבירה שהובילה לפנדל, ולא מהפנדל עצמו.
הוא רמז שלאמין לא זיהה שזאת פציעה כי זאת פציעה שרירת ראשונה שלו, ואולי החמיר אותה כשלקח את הפנדל.
זה אולי מסביר את התהיה של נדב לגבי איך בדיוק שחקן צעיר נפצע מבעיטת הפנדל.

והופך את הפציעה עצמה לעוד יותר מטומטמת ומיותרת לחלוטין, כי אם לאמין היה פשוט בועט לשער ולא מנסה דריבל סתמי כדי שזה ייראה יפה - אולי כל זה היה נחסך.

מקווה שזה ילמד אותו לקח לעתיד. אשאיר בצד את עד כמה אני אופטימי שזה יקרה.

לא יודע אם זה יעזור לסיכויינו הקלושים ללא לאמין מול אוסאונה אבל ראפינייה, ברנאל וכריסטנסן מתאמנים עם הקבוצה היום.

תלוי כמה הם יכולים לשחק, אבל בעיקרון עוזר מאוד.

פרמין הוחלף אתמול במחצית בגלל פציעה.

חשש לסדק שיכול לגרום לו לפספס את המונדיאל.

אוי זה ממש טראגי לילד.

פליק מחזיר לדה לה פואנטה.

טוחן שחקנים עייפים במשחקים מיותרים וחסרי משמעות? אין בעיה חביבי, את זה גם אני יודע לעשות.

השופר פרננדו פולו: ״פרמין יעבור ניתוח ויחמיץ בוודאות את המונדיאל. השחקן הגיע לחדר ההלבשה בהפסקת המחצית של המשחק מול בטיס כשהוא סובל מכאבים. לאחר התייעצות עם הצוות המקצועי והרפואי, הוחלט שלא ישחק במחצית השנייה.

הפגיעה היא בעצם המסרק החמישית, המחברת בין הזרת לקרסול, רגישה במיוחד לשברי מאמץ, בין אם עקב מכות חוזרות ונשנות או בשל עומס רב של משחקים. בנוסף, פרמין הוא מסוג השחקנים שתמיד נותנים הכל ונכנסים חזק למאבקים על הכדור.

במקרים של ניתוח לתיקון שבר בעצם המסרק החמישית של כף הרגל, זמן ההחלמה עומד על חודשיים לפחות.

לואיס דה לה פואנטה, מאמן נבחרת ספרד, צפוי לפרסם את סגל השחקנים ביום שני, ה-25 במאי. משחק הבכורה של ספרד במונדיאל נקבע ל-15 ביוני מול כף ורדה באטלנטה. נותרו ארבעה שבועות בלבד.

השחקן, יליד אל קמפיו, זכה באליפות אירופה בשנת 2024 וכחודש לאחר מכן לקח חלק במשחקים האולימפיים בפריז, שם ענד על צווארו את מדליית הזהב והוכתר למצטיין הטורניר עם שישה שערים – שניים מהם בגמר נגד צרפת (3:5) בפארק דה פראנס״.

צ׳אבי אספינוסה: ״פרמין עשוי להיות כשיר למחזור השלישי במונדיאל אם יחלים מהר. זה תלוי בדה לה פואנטה אם לזמן אותו״.

המונדיאל פחות מעניין אותי. השאלה היא כמה זה ייפגע בעונה הבאה.