פציעות והשעיות 26/27

איזה ביש מזל מעצבן בשבילו.

מצד שני ככה גאבי בטוח יהיה במונדיאל.

א. השמועה אומרת שאם אומרים “צ’אבי אספינוסה” 3 פעמים, אסף לירן מגיע.
ב. מעניין שזה נע בין “עשוי להיות כשיר למחזור השלישי במונדיאל” לבין זה -

ג. עם כמה שזה מעניין, זה לא מוריד מזה שפליק כלב בן כלב. מתי הוא יבין את הקונספט של עומס משחקים=פציעות? ועוד במשחק גארבג’.
הראש של כולם בים/מונדיאל, והוא עולה עם ההרכב הכי חזק שלו.

דווקא היה משחק יפה ומהנה לצפייה.

בדיוק כשחשבתי שלא יכול להיות יותר גארבג׳ טיים מזה, קיבלתי משחק מעולה שהשאיר טעם טוב לסוף העונה.

לא יודע מה היו השיקולים של פליק. מקווה שפרמין לא ילך למונדיאל, מקווה שיהיה כשיר לתחילת העונה.

פליק כדרך קבע מעמיד הרכבים חזקים בקאמפ נואו גם במשחקים פחות חשובים מתוך מחשבה על האוהדים שהגיעו לצפות בבארסה, אני חושב שהוא גם דיבר על כמה חשוב לו להחזיר לאוהדים על התמיכה שלהם.

ובנוסף - משחק בית אחרון, פרידה מלבה, על הדרך הזדמנות למאזן ביתי מושלם - אני חושב שההרכב שעלה היה בסדר גמור ומגיע לקהל את השואו האחרון הזה עם כל הכוכבים שכשירים.

בוואקום? כן. אבל פליק לא עושה את זה רק במשחקי בית, או באופן חד פעמי במשחקי גארבג’.

וחוץ מזה - להחזיר לקהל זה נחמד. וגם חשוב. אבל לא לירות לעצמך ברגל זה קצת יותר חשוב מזה שאיזה ילד מישראל ישמח לראות את השחקן האהוב עליו כשהוא צופה במשחק.

i see what you did there…

cleaver :slight_smile:

חאבי מיגל: ״הפציעה של ראפיניה לא כזאת פשוטה. זה אותו איזור בהמסטרינג ברגל ימין ובצוות הרפואי בבארסה מזהירים מפני פציעה חוזרת שתסיים לו את המונדיאל בוודאות ותסכן אותו בקדם עונה של ברצלונה. סומכים על אנצ׳לוטי שלא יסכן אותו לחינם״.

להשוואה, בסביבה של ראפיניה מבטיחים שהוא יהיה כשיר לשמינית הגמר.

יאללה למכור לסעודיה

:thinking:

הקונספירציות משתוללות.

פציעות המסטרינגס גידיות זה נאחס רציני. אחוז חזרת פציעה גבוה, וזה לחלוטין מוריד את מהעצימות ומהעקביות של השחקן ברמות הגבוהות. על נייר בהינתן הגיל והפציעה יכול להיות שזה הטיימינג המושלם לעשות סיבוב לפני הירידה הצפוייה.

כל זה נאמר בצער רב, אני מת על ראפיניה

מהמאניה:

נטליה, אשתו של ראפיניה, הכחישה את הטענות שהועלו על ידי ואמפטה בפודקאסט בברזיל: ״בכנות, אני מוצאת את זה אבסורדי שאני צריכה לדבר על המצב הפיננסי שלי. אילו היינו מרוויחים רק 10% ממה שראפיניה מרוויח היום, עדיין היינו מבורכים מאוד. אני לא רואה שום צורך לחשוף את זה ברשתות החברתיות כי אני מודעת לחלוטין למציאות החברתית שבה אנחנו חיים. אם הייתי מעלה פוסט ואומרת, ‘תראו, אני לא ענייה, אני עדיין עשירה’, אנשים היו מאשימים אותי בחוסר קלאס. חשבתי שהסיפור הזה יידעך, אבל השמועות האלה כבר הגיעו לספרד ועכשיו כולם בטוחים שאנחנו בקשיים כלכליים״.

לי זה לחלוטין לא נשמע הגיוני שהוא “חייב” לעבור לסעודיה” בגלל מצוקה כלכלית. אני כמובן לא ראיתי את החוזה שלו, אבל לפי כל מיני אתרים שלבטח יודעים לעשות קירובים, הוא משתכר באיזור 20 מיליון אירו לשנה, וגם אם נוריד מזה מיסים, לא הגיוני שזה משהו שמביא למצוקה כלכלית, כי זה לבטח ממקם אותו בעשירון העליון של האלפיון העליון.

השאלה אינה אם הוא בבעיות כלכליות כן או לא.

השאלה היא האם התחילו דיבורים על מעבר לסעודיה גם מחוץ לתקשורת הסעודית, ואם כן למה?

הליגה הסעודית מושכת הרבה תשומת לב כלכלית בכל קיץ, עם הצעות מופרכות לשחקנים. בד״כ השחקנים שעדיין בשיאם לא מתרגשים מהצעות האלו והן מבוטלות בנפנוף ע״י השחקנים, התקשורת והאוהדים.

והנה פתאום יש הרבה דיבורים על סעודיה בהקשר של ראפיניה, ועכשיו גם דיבורים שמגיעים מברזיל. סתם מעניין מה האישיו שם…

אולי ניסיון להשיג שדרוג בחוזה.

הוא חידש רק לפני שנה אחרי עונה חלומית, אותה לא שיחזר.
אני לא מאמין שזה בא מהצד שלו, הוא היה מאוד החלטי בכל הראיונות שהוא רוצה רק בארסה. אני מאמין שזה סתם המצאה של קליקבייטס.

לכבוד שינוי העונה בכותרת הדיון -

די.

הגיע הזמן למכור אותו ולתת לברנאל את המפתחות.

יש גם כמה שחקנים בעלי פוטנציאל גבוה בארסה אתלטיק שיכולים להיכנס לסגל במקומו.

אם באמת ייעדר כמה חודשים מעכשיו - למי תמכור?

אולי רק אחרי שנרגיל את פליק שפרנקי לא באזור אז הוא יצליח לשחרר מהגולם הזה.