קארמה זה בדיוק מה שקורה כשאתה מתעקש לא למכור שחקן שנוי במחלוקת שנהיה פציע יותר ויותר בשנים האחרונות. עכשיו נתקענו איתו על אמת.
זמן ברנאל להיות השחקן הפותח הקבוע לעונה הקרובה?
קארמה זה בדיוק מה שקורה כשאתה מתעקש לא למכור שחקן שנוי במחלוקת שנהיה פציע יותר ויותר בשנים האחרונות. עכשיו נתקענו איתו על אמת.
זמן ברנאל להיות השחקן הפותח הקבוע לעונה הקרובה?
אתם בונים על ברנאל, אבל גם הוא עוד לא הוכיח כשירות לטווח ארוך. גם לא טומטום.
אולי זה לא הזמן למכור את אסאדו.
עם איך שזה נראה בעונה החולפת, פליק יעדיף לשים את כריסטיאנסן בקישור לפני קסאדו. אז יש סיכוי שהוא שרוף בלי קשר.
הדבר היחיד ששרוף זה חור התחת של כריסטנסן. ויש יותר סיכוי שפרנקי יהיה כשיר מאשר הדני.
אולי בגלל זה היו שמועות על חאבי גרה…
באסה.
מקווה שברנאל וגאבי ישמרו על כשירות. מעדיף לא לראות שוב את אריק בעמדה הזו.
באסה, וגם לא ברור איך בהולנד אישרו את זה.
קסאדו שרוף אצל פליק, עדיין חייבים למכור אותו.
המחליף של קסאדו צריך להיות אספארט, לא רכש סותם חורים.
4 חודשים זאת הערכה של מארקה, לא ברור על סמך מה. הם גם כתבו “עד 4 חודשים” אז אולי זה יהיה פחות. מתוך זה חודש וחצי נופלים על הקיץ.
ברנאל, גאבי, אספארט וגם אריק אמורים לכסות את העמדה בזמן הזה.
הבעיה שלי שהוא ידע שהברך פצועה והוא המשיך לשחק
פשוט זילזול שלו
ראפינייה עשה דבר דומה בנבחרת, קשה להאשים שחקנים שמקבלים הזדמנות לשחק במונדיאל במדים הלאומיים.
הוא שיחק משחק שלם עם ברך פצועה ראפיניה נפצע במשחק
או שאני טועה?
ראפיניה נפצע במשחק ידידות. הבדל עצום בין לשחק פצוע במשחק מכריע במונדיאל, לבין הטמטום של ראפיניה.
זה נכון, אבל ראפינייה היה נחוש להבטיח את המקום שלו בהרכב במונדיאל ולכן לא רצה לוותר על דקות משחק ההכנה ההוא כשאנצ’לוטי ניסה שם את ההרכב הכי חזק שלו.
מה גם שאני לא בטוח שלמונדיאל עצמו הוא הגיע כשיר לאחר שהחלים באופן מלא, ולראיה הפציעה שלו כבר במחזור השני…
בקיצור הנקודה שלי היא ששני המקרים שלהם כן דומים, ועם כל הסובייקטיביות פה והאהבה שלנו לבארסה אני גם יכול להבין את העובדה שלקראת מונדיאל/במונדיאל עצמו שחקנים עושים הכל בשביל לשחק.
ביום שמועדונים יתבעו במיליונים את השחקנים והנבחרות שנותנים להם לשחק פצועים - אולי יגיע שינוי. עד אז הם ימשיכו לקבל מיליונים מהמועדון שלהם ולזרוק עליו זין בשביל הנבחרת הלאומית.
פיפ’‘א צריכה לשלם, לא השחקן.
אם איזה פרחח פצע אותך, אתה לא אמור לשלם.
מונדיאל זה טורניר של פיפ’'א שישלמו הם או ההתאחדות של השחקן. אולי אז יפסיקו לשתף שחקנים פצועים.
אין לי שום טענות לדה יונג.
פיפא לא צריכה לשלם. הנבחרות צריכות לשלם על השחקנים שהם לוקחות מהמועדונים והשחקנים צריכים לוודא שהם לא עולים לשחק פצועים. זה נקרא אחריות מינימלית.
מקווה שהוא גמר את העונה. הגיע הזמן להתקדם מפרנקי גם אם זה כואב.
ואני יודע שאני חריף, ואני לא חוזר בי.
וגם כמה זה מעלה את הסיכוי לפציעה חוזרת
למה אתה חושב ששתקדם ממנו?
הוא פצוע עדיין יאכל לך מתקרת השכר, הוא פה בשביל להישאר