לפי ג’מיניי 6 שבועות.
פרנקי דה יונג חרא של שחקן. זהו. נמאס כבר מהיצור הזה.
הייתי מייבש אותו ביציע עד סוף החוזה או שימצא קבוצה אחרת, נמאס מהרופס הזה .
קללת ברתומאו.
אז… כמה שכר זה מפנה לנו? ![]()
לגביי הפציעה:
- המקורות מתחילים להתיישר ולדבר על קרע חלקי ב mcl רצועה צידית פנימית.
- הכיוון לרוב בפציעה כזאת הוא שמרני כי יש ברצועה הספקת דם טובה, ורק צריך לחכות שהיא תתאחה והברך תהיה יציבה.
- זה לרוב באיזור ה 3 חודשי החלמה, אבל צריך לקחת בחשבון את זמני החזרה למגרש וחזרה לכשירות. אני חושב שזה ילך לכיוון ה 4-5 חודשים.
- אל תקשיבו לחאבי מיגל. חרטטן גדול.
בסביבות 2 מיליון. ![]()
זה ההחזר שפיפ’'א תשלם לבארסה אם הוא יעדר כ 3 חודשים.
אולי קצת פחות כי יש פגרה עכשיו, אני לא סגור אם משלמים גם במקרה הזה או לא.
עזבו שזו כנראה פציעה מינורית, אבל יש וייב של עוד אחד שנהיה יותר מידי פציע בשנתיים האחרונות… אולי זו הסיבה לירידה הדרסטית ביכולת. @Ariel הוא עדיין אנטצ’בל מבחינתך?
באלדה לא נהיה פציע בשנתיים האחרונות, הוא היה פציע גם קודם. פשוט הייתה שנה אחת בה זה לא קרה לו, מה שאולי גרם למחשבה שהוא עמיד.
טוב, מזל שקוקורייה וגרימאלדו בשוק.
גם ימאל היה פציע לא מעט בעונה האחרונה, שלא נדבר על ראפיניה…
אני לא יודע אם מהצד שלנו אפשר להסיק לגבי זה משהו.
מקצועית זה בידיים שלו ומה הצוות רואה ביום-יום, אבל הפוטנציאל לחלוטין שם.
כן מסכים, פשוט במקרה שלו הוא ממש הולך אחורה מבחינה מקצועית אחרי כל פציעה, לפחות בהרגשה האישית שלי.
מעבר לפציעה, החיסרון של מרטינז היה מורגש מאוד בצידי הבאלדה. ייתכן שעם בלם אינטליגנט ומוצלח באלדה ישוב ליכולת של לפני עונתיים.
בכל אופן זאת הולכת להיות עונה מכרעת עבורו מאחר והחוזה מתקדם לשלבי סיום.
הוא יצטרך לתת קפיצת מדרגה כדי לקבל הצעה לחידוש או שיאלצו להיפרד יפה.
וכנראה שיש משהו ביום-יום שבגללו לא עשה את קפיצת המדרגה עדיין/המועדון לא הגישה הצעה לחידוש חוזה.
אצלי דלקת לא נחשבת פציעה. זה יכול לקרות לכל אחד בלי קשר לכדורגל. גם שפעת, קילקול כיבה, שיני בינה ( שיני חלב במקרה של לאמין וקוברסי) או כל דבר אחר שלא קשור ישירות לפעילות ספורט אינטנסיבית.
חשבתם שפרנקי הוא היחיד בקישור שכשירותו בעייתית?
ברנאל מציג - עומס שרירי ממחנה אימונים.
אחלה סה"כ. אז כמה קשרים יש לנו בעצם? וכאלו שלא נקרעו במונדיאל עד וכולל הגמר?
גורן, אוריין גורן.
ברנאל היה בקבוצת ממלאי מקום של הנבחרת במונדיאל. כלומר התאמן איתם עד השלבים המאוחרים כשעוד היה אפשר להחליף שחקן עקב פציעה.
לא יודע אם זה קשור לעומס, אבל הוא לא נח הרבה.
אז אראוחו, אני אוהב אותך פרמין וברנאל מתאמנים עם שאר הקבוצה במחנה האימונים.
באלדה לא, כי הפעם התור שלו.
שנתיים אני חופר שצריך להיפטר מדה יונג. שנתיים!!! היה לו פאקינג ערך שוק. יכלנו לקבל עליו כמה עשרות מליונים יפים, וזה לא רעלשחקן שמוסר רק לצדדים.
כוסעמק למה לא מקשיבים לי יותר בבית הזה.