פרה טמפורדה 26/27 - חולמים על תואר אירופי

פעם בשנתיים מגיע הרגע הקסום הזה שבארסה פותחת עונה רגע אחרי שחצי מהסגל שלה בילה את רוב הקיץ בטורניר בינלאומי מתיש, והקדם עונה הופך למשהו בין מחנה אימונים מקצועי לבין סרט ספורט אמריקאי שבו ילדים מהנוער ושחקנים מילואים עם רגל וחצי מחוץ למועדון מקבלים את הצ’אנס להרשים את הצוות המקצועי ואולי לזכות במקום בסגל.

פעם שעברה מחנה הקיץ הביא לנו את קסאדו, ברנאל, מרטין, פאו ויקטור ואחרים. נראה אם מישהו יצליח לתפוס את הפירורים שנשארו אחרי שהסגל התגבש והוסיף לעצמו כמה שחקנים זרים יקרים.

הנה הסגל שיצא למחנה האימונים שייערך הפעם באנגליה:

30 שחקנים הוזמנו למשלחת. רק 12 מהם שחקני הקבוצה הבוגרת(וזה עם כוללים את פרנקי דה פצוע, טר שטגן והמצטרף החדש אדיימי), כל השאר שחקני לה מאסיה שיבואו להוכיח.

בין היתר, אוריאן גורן הישראלי בן ה-17, חאמזה הכישרון המצרי בעמדת ה-9 והשם הכי בולט בשנתיים האחרונות - אברימה טונקארה בן ה-16. מי שנחשב לכישרון הכי גדול בלה מאסיה כרגע.

מחנה האימון יתחיל היום וימשיך עד ה-3/8.

בארסה תערוך 2 מפגשי ידידות מול ברמינגהאם(ליגה שנייה) ופרסטון נורת’ אנד(ליגה שלישית).

בהצלחה, יעלו הנערים לפנינו.

טר שטאגן יצטרף למחנה באנגליה

“זה עניין של שעות" עושה קאמבק…

לו"ז משחקי קדם העונה מובא לכם בחסות בארסה מאניה -

הכותרת “חולמים על תואר אירופי” לא מתכתבת עם המציאות… אלא אם מדברים על הליגה האירופית…

בלי חיזוק להגנה וחלוץ לא נגיע רחוק, במיוחד כשריאל עשתה רכש מדויק וטוב הקיץ. רק חסר להם קיצוני ימני וחיזוק לכישור, אם כי סילבה חצי סוגר את שתי הפינות.

טוב במקרה של השנתיים האחרונות אתה ציניקן כרוני, שלפעמים מונע מאידיאלזם מוחלט.

אפשר לדבר על אם בארסה מסוגלת לחצות את קו הסיום, אבל אנחנו באופן ודאי קבוצה ששווה הגעה אליו.

כלומר בנוסף לדיומנדה ומסטונטואנו? וברנרדו סילבה שיכול לחלטר שם מדי פעם (אני יודע שציינת אותו, ועדיין)?

ברור שזו אמירה צינית כי בארסה לא תגיע לליגה האירופית בעקבות דירוג נמוך כמו שכבר קרה בשיטה הישנה, אבל הירידה לליגה האירופית עדיין קיימת?

לא.

דיומנדה לא חתם סופית, אבל אם וכאשר יחתום - כן זה סוגר את הפינה. מסטונאטו לא רלוונטי כי הוא א’ לא שחקן קו אמיתי וב’ לא טוב.

כמו במקרה של ברנאל, באלדה מצטרף לאימונים המלאים וסותר דיווחים מוקדמים על פציעה.

וגם, הצטרף נבחן סעודי:

ה-11 הפותחים למשחק הראשון בקדם עונה(21:45):

בארסה וברימינגהאם נפרדו בתיקו 2-2 אתמול בערב(נראה לי שהיה פנדלים אחרי, לא כזה סיקרן אותי). חאמזה הילד המצרי כבש את שני השערים עבור בארסה, הראשון בפנדל(אותו סחט בעדינות) והשני במה שנקרא באנגלית a real poacher’s effort כשהוא מזנק על הדיפה רעה של השוער של האנגלים.

לא חושב שיש יותר מדי מה לקחת מהמשחק הזה.

כל החבר’ה האלה נמצאים שם כי יש להם כישרון טכני, לכן אני לא מתלהב מכל מהלך בודד קטן.

מי שהרשימו אותי באופן רציף היו צ’אבי אספרט שנראה כמו שחקן בוגרים לכל דבר ברמה המנטלית, ורוני בארדג’י ששיחק עם הביטחון שנעלם לו בסיום העונה שעברה.

גם ג’ורדי פסקאר, שנראה כמו ילד ‘‘אשכנזי’’ בן 12, שיחק לא רע מול קבוצת צ’מפיונשיפ שעומדת לפתוח את העונה שלה.

נ.ב.

היום אגב הצטרף הרכש הבלגי החדש ביסיוו לאימוני הקבוצה.

בוטל המשחק מול פרסטון נורת’ אנד שהיה אמור להיערך מחר(היום האחרון של מחנה האימון).

משחק ההכנה הבא של בארסה יערך ב-8.8 מול אודינזה ונוטינגהאם פורסט(מחצית מול כל יריבה).

קצת שכונה, לא?!

כל עניין משחקי הידידות הוא ממילא ג’ונגל מוחלט, לא?

זה היה או זה או שלוש קבוצות על המגרש בו זמנית

זה היה יותר נפוץ בעבר. אולי אפשר למשוך ככה יותר קהל? יותר וריאציה ביריבות?

לא חושב שזה קריטי מדי בהכנה.

אם הן תשחקנה גם מחצית אחת מול השנייה, אז זה יהיה ממש מגניב.

אז אתה מבין כמה הופתעתי לראות את השופט שולף צהוב לחמזה?

(בהחלט הגיע לו)