בגיל 17 הוא האיש שמתחיל את כל ההתקפות במשחק ההתקפה של אחת הקבוצות הטובות באירופה. אחת הקבוצות ההתקפיות באירופה.
27 גולים ובישולים ב-35 משחקים בכל המסגרות.
16 גולים ובישולים בליגה, מקום רביעי.
הוא מלך הבישולים של הליגה הספרדית.
הוא באחוזון ה-99 בדריבלים מוצלחים.
אני מסכים עם ליאור שההרחקה שינתה הכל, אבל זה קצת מצחיק-סוסיאדד שיחקה עם קוו הגנה גבוה, ברצלונה הענישה אותה. המשחק לחץ של סוסיאדד הוא חלק מהמשחק שלה ומה שגרם לה להיענש ולקבל את האדום. אז זה לא בהכרח אומר שהתוצאה שיקרית, השיטה שלהם פשוט נכשלה ולא הצליחה לאורך זמן.
אני ממשחק למשחק שקסאדו בהרכב באמת מאמין שאפשר להיפרד מפרנקי דה יונג. היו לנו אחלה רגעים ואחלה עונות, אבל הלה מאסיה סיפקה את הסחורה שוב-זה בסדר להיפרד. המטרה בשחקני רכש זה שיבואו למשבצות שצריך בהם שחקנים, שלא גידלנו משהו מספיק טוב. קסאדו פשוט מדהים, מה הצורך שלנו בדה יונג שמצדיק את המשכורת שלו ואת הערך שוק שאנחנו יכולים עוד יכולים להרוויח עליו?
חבל שפאטי לא שיחק. זה היה משחק שהוא בקלות יכל להכניס בו גול כאשר לבה פשוט לא מתפקד.
כדורגל משחקים 90 דקות ובסוף בארסה בועטת בדלי. שמעתי שהיתה פעם דרישה לשנות את שם המועדון ל: FCD כלומר דלי.
אז מה קרה לנו, מאיפה האיפוק הזה לבעוט בדלי? ייתכן וזה קשור לעיוורון חלקי של השחקנים שחיפשו כהרגלם לבעוט בדלי, אבל מצאו את המלוכה. ההסבר היחידי שאני יכול להציע הוא שאגלמה איז בק אין טאון
א. ברוך שובך. מסתבר ששביט יודע גם להוסיף ולא רק למחוק (אם כי ההחזרה של צוד ואסף הייתה חד פעמית, מסתבר).
ב. בתמונה ששמת יש מישהו עם חולצה לבנה שבועט בדלי. רק מביא את זה לתשומת ליבך.
ג. לשאלתך - התשובה היא פדרי. התשובה היא תמיד פדרי.