מחזור 26: מטיילים ל-4:0 ביתי מול ריאל סוסיאדד (כבשו: מרטין, קסאדו, אראוחו, לבנדובסקי. בישלו: אולמו 2X, אראוחו)

(בתמונה: זום אין על אירוע עצוב בסיום האימון, בו כולם קיבלו מלא חיבוקים, ורק לאמין - אפס)

אחרי ההפסד של ריאל מדריד, והחוליאן אלבארס של אתלטיקו מדריד, ברצלונה תגיע היום אחה"צ למשחק מול ריאל סוסיאדד, בניסיון להמשיך ולנקום בקבוצות שניצחו אותה בסיבוב הראשון.

מעבר לניסיון לתת לאנשים סיבה מוצדקת לצאת מוקדם מהעבודה, ברצלונה תשחק היום כשהעיניים פוזלות לכיוון רביעי, אז יתקיים המשחק הראשון בשמינית גמר הצ’מפיונס מול בנפיקה. מה שאומר שיש סיכוי לא קטן שנראה היום כמה רוטציות בהרכב.

מכיוון שאנחנו עם גרסה מוגברת של “לקום אתמול בבוקר” עם כריסטנסן, בגזרת ההגנה עדיין החשודים הרגילים כמרטצים הם אראוחו ואריק. השאלה פה היא לא “האם אראוחו ייצא מהפריזר דווקא נגד סוסיאדד?”, אלא “מה כל זה בכלל משנה, אם מרטין יפתח?”.

בקישור ובהתקפה, ששזורים זה בזה כי המחליף היחיד להתקפה הוא פראן וכל השאר הם קשרים, המצב יותר “פשוט”. לבנדובסקי כנראה יפתח, כנ"ל גם הפדרומטר ולפחות אחד מבין ראפיניה/לאמין. מי השלושה האחרים? הדיווחים אומרים שאולי שוב נראה את אאא"פ מקבל ביקורת על זה שהוא מוגלה לאגף ולא מספק מספרים כמו ניימאר בשיאו, ואולי גם אסאדו יחזור על חשבונו של ההולנדי עדין הנפש.

ייעדרו -
מאטס, ברנאל, כריסטנסן (ל-3-4 שבועות עד 3-4 השבועות הבאים שייעדר מהם)

הרכבים משוערים -

1000126379

שימו לב מי אולי פותח באגף שמאל של ההתקפה אצל סוסיאדד (בהרכב המשוער האחרון).

צריך מדריך לאיזה תירוץ לתת לבוס לצאת מהעבודה מוקדם ורק להוסיף שהוא לא מחובבי ברצלונה בלשון המעטה…

צריך לעשות פה מדריך :slight_smile:

בקיצור גם הפעם אני יצטרך לראות את המשחק באינטרנט…

אחד הדברים שצרמו לי בעיקר בגביע הוא השימוש של גאבי ופאמין בעמדות לא להם. אני רואה שוב שיש סיכוי שגאבי יפתח בקישור הקדמי ואני תוהה אם נתחיל אולי לחפש סטטיסטיקות לאיך נראינו כל פעם שהוא פתח כקשר קדמי. דווקא הוא, שמחפש את הריצות לעומק ואוהב ללחוץ הייתי מעלה אותו על התפקוד של ראפיניה. כן הוא לא מהיר כמו הברזילאי, אבל לפחות נראה רמה מסויימת של לחץ על החלק הקדמי גם בהיעדרו.

מנגד, ישנו פרמין שעל שום מה כל פעם נדחק לאגף שם הוא פחות בא לידי ביטוי. דווקא הוא מאוד ראוי לייצר רוטציה עם אולמו בעמדה שלו, והוכיח לא פעם שהוא יכול להיות עם המון ערך בתפקוד הזה לעומת האגף שם הוא לא בא בכלל לידי ביטוי.

במשחק כמו זה שהוא בשעה מוקדמת מול סוסיאדד איך איבוד נקודות של ריאל ועוד פליק אומר ריש גלי שנראה רוטציות, אני רוצה להאמין שיש לו רעיונות יותר טובים לאיך להתמודד עם יתר הסגל בצורה מיטבית ולא רק עם ה11-13 מתוך הסגל.

מקווה שנשבור נאחס ונפסיק לבעוט בדלי.

ההרכב של ברצלונה -

“פחד אלוהים מי ישמור כשמרטין בהרכב” פותח.

אראוחו ואסאדו פותחים גם הם, במקום איניגו ופרנקי.

נחשו מי שוב לא בסגל?

אני מדומיין או שסוסידאד בהרכב שני כמעט מוחלט?

מהנתונים שראיתי רוב ההרכב הזה שיחק את מרבית משחקי הליגה, כמובן ללא קובו שמורחק.

כל העיתונאים הדליפו הרכב מחליפים עם וודאות כמעט מוחלטת למנוחה של לבה וכנראה גם של אחד מבין ראפינייה/ לאמין.

חבורת קשקשנים.

אני לא עוקב מספיק העונה.

קובו, אגווארד, טראורה, אויאזרבל, סושיץ’. חשבתי כולם שחקני הרכב.

יש גם עוד כמה חסרונות, אבל ניחא…

א. בדרך כלל הם קשקשנים. נכון.
ב. לא יודע מה אמרו ואיפה אמרו, אבל בכל הרכבים המשוערים שדחפתי לפה בתגובה הראשונה, לבנדובסקי רשום כפותח. ודי קלעו להרכב בגדול, חוץ מההצבה של אולמו.

מרטין כבש. סוסיאדד יכולה לסגור את המשחק, והמועדון.

עם חלוץ נורמלי כבר היה 4 לפחות. לבנדובסקי חושך.

להרמה להנחתה לבדיחות פולנים.

מותר להגיד נקסט במחצית?

2-0 זה עוד שברירי, אבל סוסידאד כל-כך לא במשחק כבר.

מקווה למנוחה מוקדמת עבור ימאל, ראפיניה ופדרי.

כי לבה נח על המגרש או שלא אכפת לך שהוא ישפוך לאגר כי יש את החלוץ העולמי פראן?

לגמרי.
אני לא יודע מי עדיף באמת, ואם לבנדובסקי רע בגלל חוסר מנוחה או לא ולכן אם הוא צריך אותה בכלל.

ואו מה שלאמין עשה להגנה של סוסידאד במדינות מסוימות זה נחשב ללא חוקי…

מה עם חילופים מספר 4-5 פליק?

לא נעים להגיד, יש כרגע התעללות בגופה במגרש.

עריכה: הינה אאא"פ נכנס, הייתי מעדיף דקות לטורה שלא מקבל בשום משחק לאחרונה.
@Eyal אל תמחק לי הודעות על הכפירה :pray:t3:

לא ברור לי למה טוֹרה ויתר על הצעות מפורטו ובורנמות’.
המצב הזה היה ברור.

רוב הדברים היום לא באמת מסמלים משהו מיוחד, אם בכלל, בהתחשב באיך שהמשחק התגלגל החל מהדקה הפדרו/קסאדו, ועדיין -

1. ברצלונה באה לשחק על כדורים ארוכים, כי סוסיאדד היא מהקבוצות האלו שלא ראו משחקים של ברצלונה העונה, אז היא השאירה מלא שטחים מאחורה. מלאאאא. במשחק כזה, באלדה היה יכול לחגוג.
  2. אממה? אריץ הורחק מוקדם, אז סוסיאדד עברה להתנחל ברחבה של עצמה, ובברצלונה שחקן השדה הכי אחורי היה בערך 30-40 מטר מהשער הבאסקי. במשחק כזה? לבאלדה יש פחות חשיבות, ומרטין יכל ליהנות. מה זה ליהנות…אחלה משחק של הבחור.
  3. עוד משהו אולי מעניין מהמשחק - נכון לכרגע, אראוחו אחלה בעיקר במשחקים כאלו. כלומר במשחקים בהם יכולת המסירה/הנעת הכדור של הבלמים פחות רלוונטית או קריטית, ויותר צריך שהוא יהיה שם בשביל להוות חומה ולחזור ממש ממש מהר להגנה אם נדרש. וגם להיות הראשון שמבין שכדי שלבנדובסקי יכבוש היום, צריך לבעוט עליו.
  4. עודף פרגון זה אחלה, אבל הוא התחיל לפני ה-1:0 וגם לפני ההרחקה. לפעמים צריך פשוט להפציץ את השער, ואחר כך לחפש את היפה.
  5. מה שמוביל אותי לרקדן של המלך - נכון, הוא קצת נחלש בתקופה האחרונה, ונכון - אפילו החריימה של שבת הקשה עליו יותר משחקני סוסיאדד היום, ונכון שהוא בעיקר זה שניסה יותר מדי לעשות דברים יפים בהגזמה, אבל וואו…הוא פשוט ריחף על המגרש. חבל שהוא לא סיים עם שער ו/או בישול, אבל מי אני שאתלונן אחרי היום.
  6. תכנון או מקריות, ברצלונה ושחקניה זכו לאחלה מנוחה, ואחלה צבירת ביטחון, לפני הרצף של בנפיקה-אוסאסונה-בנפיקה-אתלטיקו. טוב מאוד.

אל תשחק באש, לא תיכווה.

משחק משקר. בארסה נתקלה בלחץ גבוה ושוב לא ידעה להתמודד. ההרחקה שינתה הכל.

ההתלהבות מלאמין… ותצטטו אותי בעוד 5 שנים - בחיי שאני לא מבין אותה. רוב הפעולות שהוא עושה הן שליליות ואחת ל יוצא לו משהו ספקטקולרי.