מחזור 27: התחת של ארבלואה: 1:2 בבלאידוס| כבשו: טשואמני ופדה

סלטה מכוונת אותנו לשם. היא מונעת את הכדור מויני ומלבד זה הם עומדים נכון בהגנה ומאפשרים לנו לשחק ככל העולה על רוחנו. עושים בשכל כי אנחנו קבוצה בינונית בהרכב הזה, ואין לנו שום פתרונות.

באמת חושב שמאז תקופת הלושמבורגואים לא היינו קבוצה כזו עלובה. איפשהו ב2005-2006 זו הפעם האחרונה שהקבוצה הייתה כזו אימפטונטית.

עונת 2018/19 זו הפעם האחרונה שהיינו כל כך עלובים, העונה שנגמרה עם הכי הרבה הפסדים בשנות ה-2000. באותו מחזור כמו עכשיו סיים סנטיאגו סולארי את תפקידו - מאמן שני שפוטר, אבל הוא גם עף נגד אייאקס כמובן בשמינית הגמר. הפעם האחרונה שהפסדנו שלושה משחקי ליגה רצופים, זה נראה קצת בדרך לשם. אפילו זינדין זידאן לא הצליח עם שרביט הקסמים שלו והפסדנו איתו כמעט בכל משחק חוץ מאז שמונה.

היו לנו אז הרבה מאוד מנהיגים בסגל ועדיין את שלישיית הקישור המיתולוגית אבל שום דבר לא עבד והייאוש גבר. ויניסיוס היה פתרון הקסם שלנו ליצור משהו.

בעונת הקורונה וגם בזו שאחריה הכדורגל היה ממש אפור, הכי משעמם שהיה, אבל לא היינו פרוצים. לקבוצות היה קשה להגיע למצבים נגדינו, אתם יודעים, למעט כמה נפילות כמו שחטארX2, צ’לסי..

ללופס קארו (2005-06) היו בסגל את גוטי, זידאן, קצת בקהאם, רוביניו בעונת בכורה טובה. לפחות התקפית היה לנו איך ליצור משהו.

יש לנו מכת פציעות לא נורמלית לאחרונה אבל זה לא תירוץ, מזל שניצחנו כל כך הרבה משחקים בתחילת העונה הזו.

אני חושב שארבלואה חותם על תיקו וגם שאנחנו הקבוצה שהנעת הכדור שלה היא הכי סתמית בליגות הבכירות, כמעט קורלציה ישירה בין אחוזים גבוהים לבין חוסר סיכון על השער. עוד מעט יאגו אספאס נכנס ויהיה עוד יותר קשה.

לא מבין למה לא חלוץ במקום קשר, לא מבין את ארבלואה, העונה נגמרת עוד 20 דקות

נגיד שמעיפים את ויני, תוהה כמה אני שקט לתת את הקבוצה על מגש לאמבפה לכמה שנים טובות…

טיטי הליגה גמורה

שוב אני אומר זה לא שעם השלישייה ברהים-ויניסיוס-גונאלו אנחנו בהכרח היינו מצליחים לגנוב את שער הניצחון וברהים באמת היה חלש. אבל איזה חילוף דיכאון של מיסטר אלבארו ארבלואה. תהמר קצת! מה יש לך! רבע שעה ואפשר לקפל את העונה. בטח כשסלטה ויגו הורידה רגל מהגז ומעט נחלשה. המטרה היא לנצח ולא להעמיס את המגרש בקאנטראנוס. גם פראן גארסיה כמגן תוקף היה יכול לעזור לנו. תוותר על פרלאן מנדי אין לו כושר גם ככה ל-90 דקות.

הצעירים קצת נאיבים תסלחו לי עם הניסיונות האלה להיכנס דרך הבטן ועם המסירות האלה עם הפאלש. זה עוד מוקדם.

כל כדור קרן השחקנים שלנו עושים עבירה, מה העניין? גם מנוסה ופראי כמו רודיגר וגם ילד שאפשר לסלוח לו כמו פלאסיוס. אפשר שיאגו אספאס ייכנס אצלינו ולא אצלם? חיראלדש עושה חילוף התקפי ואנחנו נשארים בונקר כאילו אנחנו נגד סיטי באיתיחאד עם 1:1 עולים לשלב הבא.

ברגע שמאמן במצב כזה מתחיל ‘‘לתת הזדמנות לצעירים’’ אז ברור שנגמרו לו הרעיונות והוא כבר לא יודע מה הוא עושה ומנסה להציג את זה כאילו הוא מקדם צעירים מתוך המועדון.

זה הגיוני כי מבחינתו זה win-win.

אם איכשהו מגרדים נצחון קלוש אז הוא יגיד שהוא הימר על הצעירים וזה עבד.

ואם לא ויוצאים בתיקו או הפסד, אז הוא יוכל להגיד שהוא הכניס צעירים כדי להריץ אותם ולתת מנוחה לשחקנים שהוא צריך לליגת האלופות כי המשחק גמור, כמו גם הליגה.

הרי הוא כבר יודע שהוא לא ממשיך עונה הבאה כמאמן, והוא גם יודע שלא יפטרו אותו עד סוף העונה כי אז פלורנטינו יראה עוד יותר רע על זה שהוא פיטר את אלונסו, שהוא מאמן הרבה יותר טוב ממנו.

מנצ׳סטר סיטי הולכת לשים לנו 4-5 חתיכות בקלות.

למרות שארבלואה ניסה כמה שהוא יכול עדיין הצלחנו לגרד ניצחון מגעיל, ארבלואה בטח מאוכזב.

התחת של אלבארו ארבלואה, יום הולדת 124 צריך לחגוג עם מזל טוב. כמובן שהוא עשה הכל לא נכון, הבעיות ידועות, נגעל מהכדורגל שלנו ולעלות בלי חלוץ מבחינתי זה מצדיק עונש מהמפקד - אבל בואו אני אוהד זה אינסטיקנט לצרוח בגול. אני גם שמח שזה פדה ואלוורדה, כמה זה שונה אגב משער הניצחון הקודם שלו נגד אתלטיק בילבאו בשנה שעברה עם גולאסו לחיבורים. פדה עשה הכל היום, הוא כל כך רוצה, היו לו שתי בעיטות איומות, הוא מנסה לקחת על עצמו בצל המגרעות שלו עם הכדור. האליפות תלך לברצלונה אבל אסור שזה יהיה כל כך בקלות. צריך להילחם עד כמה שאפשר.

ניצחון במזל, באמת קצת קיוויתי שנפסיד

בכנות פשוט פרצתי בצחוק בגול הזה, אפס סיפוק ואפס הנאה מהמהפך הזה, פשוט לא מגיע לנו.

המשחק היום זה פשוט ההגדרה של “יותר מזל משכל”. אם פפ ראה את המשחק, הוא כנראה משחרר את השחקנים שלו לחופש ומנוחה במקום להכין אותם נגדינו.

אני מדמיין את פפ יושב עם עוזריו ושוברים את הראש איך להתמודד מול ארבלואה והמערך הגאוני שלו של ה 442 השטוח ששינה את פני הכדורגל המודרני, ואם זה לא מספיק אז איך מתמודדים עם גאון הכדורגל ארדה גולר שסוחף את חבריו לקבוצה למשחק כדורגל מהפנט.

מקווה שלא אצטרך לסבול ככה יותר בערב שישי,כמעט הקאתי את הדג.
בינתיים אחרי שהיו איזה 2-3 משחקים טובים אפשר להגיד שארבלואה לקח את הקבוצה אחורה,מתעקש על מערך אימפוטנטי,מאחר בחילופים,מתעקש על שחקנים שלא נותנים כלום,קשה לצפייה.

ממשיכים למשוך את הבלוף של העונה הזו,ברור שלא ייצא ממנה כלום השאלה היא האם נתבזה מספיק כדי שפלורנטינו יתעורר או לא ומה זה ביזיון מספיק בשבילו? בקיץ חשבנו שהוא התעורר רק כדי לגלות חצי שנה אחר כך שכלום לא השתנה.

אגב, חייב לציין שמכל הצעירים שהתחילו לשחק פלאסיוס הזה נראה הכי כישרוני מביניהם.

אני מסכים.
גם לא מבין מה מוצאים בפרטאץ’ הזה. שחקן אפור.

אגב, מישהו יודע למה אנחנו שיחקנו היום אם המשחק שלנו בצ’מפיונס ברביעי ואילו ברצלונה שמשחקת בשלישי תשחק מחר ? לא היה יותר הגיוני שזה יהיה הפוך ?

היה להם את משחק הגביע מול אתלטיקו…