מחזור 27 :: 2-1 בדקה ה-90 על אלצ'ה

תשמע אני גם חושב שהקישור הנפלא שלנו מחזיק אותנו עם הראש מעל המים וזה מדהים שהשלישייה לא ספגה אף פציעה, טפו-טפו-טפו והשנה להערכתי הם גם באמת מנסים לתרום יותר מספרים לאור המצוקה, אבל אתה מאדיר אותנו בצורה מוגזמת. קבוצה שהפסידה 8 פעמים ב-35 משחקים זו לא קבוצה שקשה לשחק נגדה. פה פנדלים, שם הדחה קלאסית מהגביע, אבל המכלול, היכולת הממוצעת של ריאל מדריד היא לא טובה. אני שם בצד אפילו את ההרכב אלא מסתכל מי אריות אירופה מעלות מהספסל - אין לנו גנאברי או סאנה (שעדיין לא ממש השתלב) ואין לנו פודן או ברנרדו סילבה, לצורך העניין בחרתי בשתי הקבוצות הטובות באירופה. אם אני מסתכל התקפית הרי שליברפול ספגה פציעות בכל עמדה וז’וטה רק חזר מפציעה אבל גם הוא סיפק מספרים שאין לנו. את שני השחקנים האלה שאתה טוען שצריך להוסיף - קשה מאוד להביא גם אם לא מדובר בחלום כמו הולאנד או אמבפה.
אני כאוהד רונאלדו אגב, סתם אומר לפרוטוקול - נגד חזרה שלו לשנה אחת אפילו. זה יעכב את הבניה מחדש, הוא בהחלט דועך ביכולת וכן הלאה אבל טוב שיש לתקשורת במה להתעסק בימים האחרונים. חזרה של ראול לעונת פרישה כשהוא עולה לחצי שעה ודוחק ממטר דווקא כן ריאלית :slight_smile:

הסגל בעונה הבאה? אני מאוד דואג שהוא יתמלא בכל מיני אקסים לא מזהירים. בעולם מושלם הייתי “גונב” את חכימי למשל. כל מיני סבאיוסים ואודגרים לא עושים לי את זה וגם לא ברהים אם הוא טוב בקצת ממה שיש לנו. צריך לחשוב טוב אם יש איך להיפטר מהזאר ואת מי מהברזילאים אנחנו מוכרים.

הכדורגל עצמו? גם לי יש טענות לזידאן, אני חושב שגם אם תיקח 11 שחקנים, תערבב אחד מכל מיני אלצ’ה, הואסקה וכדומה - יהיה להם עוד משהו חוץ מלהרים לרחבה, אין לנו כלום. בלי קשר, לא מזמן חלפו שנתיים מהחזרה שלו. מבחינתי כמובן הוא ממשיך ומקבל את ההזדמנות לבנות משהו טוב בקיץ בתקווה…