אחרי המעט חמצן שמסי העניק לנו ביום ראשון, יוצאים ללה רוסלדה למשחק חוץ קשה נגד מלאגה. משחק שרצוי מאוד לנצח בו. ולא פחות חשוב לצאת בריאים ממנו…
*מה המצב ברצלונה?
למרות הניצחון על אתלטיקו ברצלונה בעיני ממשיכה לשחק רע וחסר השראה. על הניצחון החשוב על אתלטי העיבה הפציעה של איינייסטה שכלל הנראה לא יהיה זמין לצלסי.
סגל הקבוצה
סמדו, אינייסטה כאמור פצועים, שאליהם באופן מפתיע מצטרף דניס סוארז.
מינה מצורע, ככל הנראה בדרך להשאלה בקיץ.
מלאגה היא קבוצה שכל שנה מקיזה לנו דם, ולוקחת לנו לא מעט נקודות. שנה שעברה, למרבה הפלא, לקחה לנו חמישה נקודות!! אולם, השנה, יש לנו מקדם ביטחון נפלא, לא, אני זה לא המצב של מלאגה בטבלה, זה קרלוס קאמני הארור שעזב סוף סוף את מלאגה
ההפסד האחרון של ברצלונה בליגה היה למלאגה שנה שעברה בהפסד 2-0 בחוץ. למה אני מזכיר אותו?
כי שנה שעברה הוא גם היה בסמוך למשחק מול יובה בליגת האלופות, לואיס אנריקה פתח עם הרכב רע, הפסדנו אותו ואותו הפסד השפיע מוראלית ובעיקר פיזית לקראת התבוסה שחטפנו בטורינו.
השנה, הסיטאוציה היא דומה, מעניין, באיזו גישה המיסטר יבחר בה. (אני באמת לא היתי שולל מנוחה למסי)
**מה המצב מלאגה?**
מלאגה שבצניחה חופשית בדרך לסגנודה, כבר פיטרה את מיצ’ל (אותו אחד שרמז שהקבוצה שלו תפתח רגליים לריאל מדריד שנה שעברה) ונמצאת במקום האחרון עם 13 נקודות. . במשחק האחרון הם הפסידו 2-0 ללגאנס.
מקוה שנעזור להם לרדת יותר מהר…
**נוסטלגיה**
ב 2016 ברצלונה מנצחת 2-1 משער מוקדם של מוניר , שיויון של חואנפי וחצי מספרת של מסי:
שנה שעברה, ברצלונה מגיעה למלאגה, אחרי תיקו של ריאל מדריד בדרבי בידיעה שניצחון והדרך לאליפות תהיה אך רק תלויה בנו. מה שקרה בסוף, זה עוד בעיטה בדלי ותודה לגרמי מתייה. ההפסד שבסופו של דבר עלה לנו באליפות.
מפסידים 2-0, שבסופו של משחק ניימאר חוטף צהוב שני ואדום, והשופט גונב לנו פנדל …
שהיה לנו בהצלחה!