זה היה אותו סיפור במשחק הראשון מולם, זה היה אותו סיפור מול מיורקה ומאפיו. השיפוט הספרדי עדיין לא נותן מספיק יחס לתפיסות האלה, ועל וניסיוס אפשר לעשות עוד יותר.
מצטרף לתשבוחות על צ’וקווזה, שחקן נהדר במשחק ענק (לא הראשון שלו) בעמדה שאין בה הרבה אופציות בשוק. אם נרוויח אותו לסגל בגלל ההפסד הזה אני אשמח מאוד.
אסנסיו נראה מעולה. מיליטאו. קרוס.
הבעיה עם פדה זה לא שהוא מציג יכולת גרועה, אלא שהוא כאילו לא מנסה להשתמש עם מה שיש לו ברגליים. אני לא זוכר אותו בועט לשער בכלל לאחרונה. לא זוכר איזושהי פריצה שעשה או ניסיון למשחק מהיר בחלק ההתקפי. את כל הדברים האלה הוא יודע לעשות אבל משחק בנונשלאנט.
במשחק הגביע שהיה נגדם באנה צחק על הבעיות הריון שהיו לאשתו של פדה (היו שמועות על הפלה בזמנו) ונאמר שבמהלך המשחק הוא אמר דברים דומים. פדה אמר לו במשחק שיחכה לו בחוץ ואחרי המשחק המתין לו, הרביץ לו ואז אמר לו לא לדבר יותר על המשפחה שלו.
האירוע הזה צולם וממה שהבנתי עירבו את המשטרה. הסיפור הזה עלול להסתבך מבחינתנו.
המשפטים המצוטטים באמת די דוחים ומבחילים אבל זו עדיין התנהגות די מטומטמת של פדה, אם כי אני מאוד מבין אותו.
אנצלוטי כרגיל חושב שמה שעובד לו נגד קבוצה א בהכרח יעבוד גם נגד קבוצה ב,הרכב הרפתקני מידי ואובר רוטציות בקישור שהיה לא מספיק אתלטי להתמודד עם הלחץ המצוין של ויאריאל או ללחוץ בעצמם,קמאבינגה במקום סבאיוס כנראה היה נותן לנו הרבה יותר אתמול,אבל בסדר,הליגה כבר גמורה ואם המשחק הזה זה הנחיתה לקרקע שהיינו צריכים לפני צ׳לסי אז וולקאם.
בקשר למקרה ואלוורדה-שאפו על האיפוק,לא מתאים לאורוגוואי,אני כנראה הייתה מוסיף לו גם כסא לראש.