בטיס לא שיחקה 3 משחקים ב 6 ימים נכון?
שיחקנו בראשון רביעי ושבת, אין לי מושג מה ההיגיון בזה.
מה שגם העומס שיש על בטיס לא דומה בכלל לעומס המשחקים של ריאל, בחיאת אם אין לכם משהו קונקרטי להגיד תטנפו בפורום שלכם זה בסדר.
נכון, לוקח לה 7 ימים/
אבל מה הקשר? הטענה של ריאל היא מנוחה של 72 שעות בין משחק למשחק, אז הבאתי את הדוגמא של בטיס שיש לה עוד פחות מנוחה.
בארסה הייתה אמורה לשחק 3 משחקים ב 6 ימים גם, אבל המשחק שלה בוטל. אבל בנפיקה כן שיחקה בין 2 המפגשים מול בארסה.
דורטמונד שיחקה גם היא ביום רביעי, אם כי שעתיים לפני ריאל, ויש לה משחק במקביל למשחק שלכם.
מה כל כך מיוחד שיש לריאל פחות מ 72 שעות מנוחה או שיש 3 משחקים ב 6 ימים?
שוב, בטיס לא משחקת את כמות המשחקים שאנחנו משחקים ולא ברמה של האינטינסיביות בכלל, מה שגם מתי היה משחק הקודם של בטיס?
אז זה אומר שדורטמונד נחה 72 שעות לא?
לגבי בנפיקה דיינו את הדבר הזה כבר, להם יש פחות משחקים לכן יש להם אפשרויות מנוחה…
ברצלונה הייתה אמורה לקבל בדיוק 72 שעות בין כל משחק למשחק, ראשון ב 22:00, רביעי ב 22:00 ואז שבת ב 22:00.
הדבר הזה תקף ל 2 הקבוצות, זה אמור להגן גם עליכם.
** פראן גרסיה זה קרקס, אין קשר בינו לבין הגנה בכלל,או שאלאבה ישחק שם או קאמאבינגה, כל התקפה משם זה התקף לב.
אתה מערבב 2 דברים, 72 שעות בין המשחקים ו 3 משחקים ב 6 ימים.
הטענה של ריאל הייתה נגד 72 שעות מנוחה, לא נגד 3 משחקים ב 6 ימים. אז הבאתי דוגמא של בטיס.
דורטמונד סיימה את המשחק שלה ב 10 בלילה ביום רביעי, יש לה משחק עכשיו שהתחיל ב 7:30. זה פחות מ 72 שעות גם.
ויניסיוס מעולה לשם שינוי מיתר העונה הזאת.
ארדה גולר ליציע עד הקיץ ומשם חזרה לטורקיה.
אנצ’לוטי עם ניהול משחק מעולה
ארדה גולר פשוט ילד אידיוט. קבלת החלטות גרועה.
סוף סוף משחק שניצחנו בזכות אופי בליגה. לא זכורים לי יותר מדי כאלה העונה.
טוב, זה ניצחון חשוב מאוד, מהדקה ה 55 בערך היינו גמורים.
למה פדה לא הפציץ את השער ? חבל !
מאמן בונה את הסגל שלו ומרחיב אותו במהלך העונה, אתה לא יכול לקבור את גולר ואת אנדריק ואז לצפות מהם שיתנו דקות טובות כשאתה מוציא אותם מהמקפיא, אם היה נותן לו דקות ומשלב אותו יותר ובונה אותו היה מקבל שחקן שמחזיר בדקות החשובות, נראה גמור גולר, אם אנצ’לוטי ממשיך אין לו מה לחפש פה.
בכל יום אחר הייתי מתלונן ואני חושב שהגול שחטפנו מהקרן זו שערורייה - זה לא קשור לעייפות, אף שחקן לא ידע את מי הוא שומר ושלושה שחקנים פספסו את הכדור - אבל היום אני באמת אומר ת-ו-ד-ה. שרדנו את זה ויהיה כיף לראות מחר אתלטיקו מדריד נגד ברצלונה. סוף-סוף שברנו את המנחוס שם, היו ימים שהגיע לנו לנצח כמו העונה שעברה, שבע שנים בלי ניצחון זה יותר מדי. אם נזכה איכשהו בגדר נס באליפות בתום העונה לבטח נחזור למשחק הזה, המשמעותי ביותר שלנו העונה. הרבה זמן היינו צריכים לחצוב ניצחון ונקודות, מאושר.
אף אחד לא יתייחס לזה לדעתי כי מיד לאחר מכן ספגנו אבל טיבו קורטואה, ההצלה השנייה שלו במשחק - הדף כדור שטוח ממש צמוד לקורה ובעוצמה - זה היה וואו.
הפעם באמת ריחמתי על השחקנים בגלל העומס, לא חיברו שתי מסירות בתחילת המשחק, היה נראה שהשני והשלישי של ויאריאל יגיעו מהר, היינו סחוטים מאוד גם בסיום. פעולות פשוטות לא הלכו.
שאלתם את עצמכם אם הצלחתי לעמוד ביעד? חצי כוח. עיצבן אותי הגול הראשון ולקח לנו הרבה זמן לשנות את המומנטום אבל ביחס אליי זה בהחלט היה משחק שקט בסלון פה בתל אביב ליד הים.
ההרכב שעלה, כמובן שעם אנטוניו רודיגר ביום מן הימים כבלם - מאוד מעניין ומבטיח רבות, קישור שיש לו את הניידות והפיזיות וגם את הטאץ’ בכדור של ג’וד בלינגהאם, יהיה מסקרן מאוד לראות את ה-11 האלה ביום נורמלי כשכולם עם בטריות קצת יותר מלאות אבל זה לבטח לא יקרה.
פדה ואלוורדה אגדה ואסור לכעוס עליו אף פעם, אז רק אגיד שציפיתי שיבעט, קיבל כדור בעמדה כל כך נוחה, יש לך כבר שמונה שערים העונה, מ-30 מטר אתה מבקיע בקלות אז פה אתה ביישן? אל תמסור, בדרך כלל כשמפרגנים יותר מדי אז משהו משתבש. וזו הייתה הפעולה הטובה היחידה של ויניסיוס.
ויניסיוס נכנס נגד יריבה עייפה שתוקפת בחמת זעם ומשאירה לנו הרבה שטחים למתפרצות, הוא נתן כדור ענק לפדה זה נכון וגם עבר את השומר שלו איזה 6 מ-6. אבל כל פעם המסירה הייתה כל כך מרושלת ועלובה, גם כשהוא כבר רוצה לפרגן וכאילו בוחר נכון, אם זה הפאלש עכשיו במתפרצת של 2 על 2 שהוא מיהר, אם זה כדור רוחב, היינו צמאים ל-1:3 הזה כדי לגאול אותנו מייסורינו. זה מייאש מה שקורה עם הפס האחרון שלו.
קיליאן אמבפה היום שיחק לבד בהתקפה, אי אפשר להגיד שזה משחק גדול יותר מההצגה שלו נגד מנצ’סטר סיטי בגלל המעמד כמובן וכל פעולה שלו הייתה וואו, אבל נגד סיטי הכל זרם מההתחלה והקבוצה הבריקה. היום היא שיחק לבד, הוא ניצח לנו משחק ליגה בדרגת קושי בינונית-גבוהה, כל הכבוד לו, ענק. שתי בעיטות ושני שערים, ירד אחורה גם לחצי כמו קארים בנזמה פעם והשתחרר נהדר משחקני ההגנה, היה נהדר. עוד כמה משחקים כאלה שלו, נניח אוססונה בחוץ, בטיס, אספניול - והיינו עם יותר נקודות בטבלה ויותר סיכויים לזכות בתואר. הוא עקף את רונאלדו-פנומנו מבחינת מספר השערים וזה אחלה.
את הדקות שלו צריך ארדה גולר לקבל במשחקי הבית כמו זה אחרי הפגרה, ויאריאל עם האינטנסיביות הזו וכשהכל בשיניים זה גדול עליו, ילדותי במשחק שלו. שנת השאלה אולי תעשה לו טוב.
עוד כמה דברים ששמתי לב אליהם: זה ריצד על המסך לקראת סוף המחצית, ויאריאל הייתה עם עשר עבירות ואנחנו עם שלוש. עבירה זו לא מילה גסה, יש דבר שנקרא פאול חכם כמובן כדי לעצור מתפרצת ולמנוע יתרון מספרי וכדומה באגף אפילו. הקבוצה לא עושה מספיק עבירות וזה ניכר. גם אנחנו מחלקים יותר מדי קרנות ליריבות וממש בקלות וזה מאוד מסוכן, לוויאריאל יש שחקנים שמגביהים נהדר לרחבה וזה כמעט עלה לנו. כשאנטוניו רודיגר נכנס השתפרנו בעניין הזה.
ראול אסנסיו - שמחתי שהוא נח קצת - בלם שיודע לאלתר מצוין, הוא ברגע מקבל החלטה ובדרך כלל מציל אותנו עם איזה גליץ’ שנראה בהתחלה חסר סיכוי, זה חשוב מאוד בקבוצה שמאבדת את העמדות מהר מאוד. האללה מדריד!
חייב לציין גם את הפחות טוב, שני המגינים הפסידו פעם אחר פעם בכל התמודדות אחד על אחד מול התוקף בצד שלהם, עברו אותם בקלות להרמות או הרחקה לקרנות מה שאיפשר לויאריאל להמשיך ללחוץ אותנו ולאיים על השער שלנו די בקלות, ושני המגינים לא ממש עייפים כמומשאר הקבוצה, כי לא שיחקו במשחקים האחרונים חוץ מכמה דקות.
ניצחון קשה ומרשים מאד לאור הנסיבות.
כולם נתנו עבודה וקורטואה חזר לאייש את הטופ אחרי ההדחה של אליסון.
חוץ מהסיפור הבלתי נגמר של נחיתות מוחלטת בכדורי גובה, אין לי טענות.
לאמבפה נפל האסימון השבוע מה זה אומר שריאל צריכה לסבול כדי לנצח.
וירוס פיפ’‘א בפתח. מקווה שהפציעות לא יהיו חמורות. לו’'ז דיי נוח עד ארסנל סך הכל.
עוד משהו, וזה עניין שעובר מתחת לרדאר, אמבפה מראה יכולת מרשימה ודי מפתיעה כשהוא יורד אחורה לקבל את הכדור במרכז להתחיל התקפות כ 25-30 מהשער, היכולת שלו לבחור מהר את המסירה הנכונה וכדורי העומק המתוחכמים שהוא מחלק על בסיס שבועי כבר חודשיים בערך הם תוספת כוח מאוד רצינית לקבוצה, זה דברים שאני אישית לא ראיתי אצל אמבפה של פסז’ ולא של נבחרת צרפת, זה מאוד מפתיע אותי ומשמח שהוא מוסיף את הנשק הזה דווקא אצלנו, ומה שמדהים זה שהוא לא רק מתחיל, הוא מתחיל וגם מסיים את מה שהתחיל
עד שאתה לא מתקין מצלמה ומשדר את עצמך בשידור ישיר צופה רגוע במשחק ולא מקלל אני לא מאמין לך
יש פה את דימה שאני לא זוכר אותו אומר פעם אחת משהו לטובת ריאל מדריד או מפרגן לה כיריב. לא על הזכיות בליגת האלופות, אפילו לא משהו כמו שהשופט בהחלט טעה לרעתה של ריאל מדריד. שה תמים הוא לא.
בכל מקרה, קרלו אנצ’לוטי שלדעתי הוא הרבה דברים אבל שקרן הוא לא - טוען שריאל מדריד פנתה פעמיים לליגה הספרדית בתקווה לשנות את מועד המשחק נגד ויאריאל ונענתה בשלילה. אז אף אחד לא התעורר רק בחמישי בצהריים שיכורים מההעפלה לרבע הגמר. ממש בכיינים ומתלוננים ועלובים אנחנו
נו באמת, מצאת על מי ליפול.
לא שדימה צריך או רוצה את “כתב ההגנה” שלי פה, אבל מדובר באחד המשתמשים היותר מאוזנים ו"אובייקטיביים" כאן בפורום, משני צידי המתרס, והוא אומר את מה שהוא חושב על סיטואציה - מחלוקות בנושאי שיפוט, וכו’ - בצורה הכי “קרה” שיש, גם אם זה הפוך ומנוגד לכל שאר החברים שלו בצד הברסאי. וכן, כבר יצא לו יותר מפעם אחת “להגן” על העמדה המדרידאית במחלוקות בנושאי שיפוט, כולל בשבוע-שבועיים האחרונים ממש.
ונכון, דימה אולי אף-פעם לא פירגן בהתלהבות לריאל מדריד, אבל אפילו על ברצלונה לא ראיתי אותו אף-פעם “עף” יותר מידיי. זה הבנאדם. אם זה לא דו"ח חשבונאי עסיסי של 294 עמוד עם תתי-סעיפים מדרגה רביעית, לא תצליח להוציא ממנו יותר מידיי מילות התרגשות.