מחזור 29: שונ"צים כל הדרך ל-1:0 קטן על ראיו ואיקאנו בבית (כבש: אראוחו. בישל: קאנסלו)

7:2. בתוצאה הבלתי נתפסת הזו רמסה ברצלונה את ניוקאסל, בגומלין שמינית גמר האלופות, והעלתה לא רק חיוך על הפנים של לא מעט אוהדים, אלא גם את מפלס הציפיות לגביי מה שיש לקבוצה להציע. אז רגע לפני יציאה לפגרה שאולי תהרוס את המומנטום, אולי תעזור לו, ואולי משהו אחר לגמרי - ברצלונה תארח מחר בצהריים את ראיו ואיקאנו.

אחרי שקיבלה חדשות טובות בגזרת ז’ואן גרסיה, ולקראת אולי חזרתם של כמה מהפצועים, ברצלונה צריכה לצלוח עוד משימה אחת. משימה אחת לפני היציאה לפגרה, משימה אחת לפני הדרבי המדרידאי (שישוחק מחר ב-22:00), משימה אחת לפני אפריל משוגע.

לא ברור עדיין מה פליק יעשה בגזרת גרסיה וגרסיה, שגם אם הם כשירים עדיין לא ברור אם מספיק כשירים כדי לסכן אותם, ולכן יש סיכוי שנראה את שצ’זני מעלה עשן בין הקורות, ואת צ’אבי אספאר מעלה את המניות שלו בקו האורך הימני.

מכיוון שמאמני הנבחרות השונים לא ממש בקטע של לוותר לשחקנים מובילים, גם לקראת משחקים חסרי משמעות בפגרה הקרובה, אולי נזכה למעט רוטציות בהרכב (מעבר לאלו שנובעות מפציעות). האם זה אומר שברדג’י יפתח על חשבונו של לאמין, למרות שסוף סוף הרמדאן נגמר והילד יכול לאכול בכל שעות היום? מה קורה בגזרת פדרי - ינוח לטובת אולמו/קסאדו כדי להגיע חד לסיום העונה?

ואולי פראן, זה שנע בין סקורריות בלתי מוסבלת לבצורת מוגזמת, יקבל הזדמנות מחר לשחרר את בקבוק הקטשופ. לבנדובסקי יגיע אחרי 2 משחקים רצופים, שבגילו זה שקול לבוחן לורן משופר אחרי בוחן כשירות באותו יום, ולכן הגיוני שינוח מול המדרידאית הקטנה. די דומה למצבו של ראפיניה, שמצד אחד יש רצון להמשיך במומנטום האדיר שלו, אבל מצד שני - גם צריך שלא ייקרע, וגם אולי לתת לראשפורד הזדמנות לחזור לעניינים.

הלבנים וקצת אדומים ממדריד אומנם ממוקמים במקום ה-14, שהיה אמור לסמן עונה שקטה ורגועה באמצע הטבלה, אבל כשההפרש בין המקום ה-7 לקו האדום הוא רק 12 נקודות (ושל ראיו 6 בלבד), זה אומר שלמרות שעת המשחק - אין זמן לסייסטה. אז איסי פלאסיון וחבריו יבואו כדי לשחק וכדי לנסות להוציא נקודות מהקאמפ-נואו האופציונלית מלא, ולא להתבטל. כמה הרצון הזה יעזור לקבוצה שכבשה רק 28 שערים ליגה, וששיחקה בחמישי האחרון בגומלין שמינית גמר הקונפרנס ליג (העפילה לרבע על חשבון סמסמהונוזפור)? נגלה מחר, על חשבון העבודה.

במפגש הקודם העונה -
1:1 בווייקאס. כבש: לאמין [פ]

מועד המשחק: ראשון, 15:00
אצטדיון: הקאמפ-נואו
שופט: אדריאן קורדרו וגה
שידור: One

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -
כריסטנסן, פרנקי, קונדה, באלדה

בסימן שאלה -
דון ז’ואן גרסיה, אריק

בסכנת הרחקה מהמשחק נגד אתלטיקו בגלל צהובים -
ברנאל

הרכבים משוערים -

כמו שכתבתי לפני סביליה: לדעתי הדבר הכי טוב עבור לבנדובסקי יהיה להמשיך לשחק ולחדד את החושים. גם ככה פראן קצת מיצה את עצמו כשחקן הרכב ונמצא בשלב הירידה.
יש יותר פוטנציאל אצל לבנדובסקי מאשר אצל הספרדי, ושווה להמר על זה.

לא אכפת לי מהנבחרות. שכולם יגיעו לשם עייפים. פליק לא צריך להתחשב בזה.
לדעתי בשני משחקי הידידות של ספרד אף אחד לא ישחק יותר ממחצית למשחק. זימנו מלא שחקנים, צריך לבחון את כולם.

פליק במסע”ת לפני המשחק דיבר על בעיות כשירות שהיו לראשפורד בזמן האחרון, כנראה שזו הסיבה לחוסר הדקות שלו בשני המשחקים האחרונים.

הייתי שמח לראות את קסאדו בהרכב, אנחנו ממש רגע לפני המאני טיים וזה לא הזמן להמשיך לייבש שחקנים. צריך את כולם בכושר. (יהיה נחמד גם ליותר מרבע שעה של רוני)

זה מעניין. הערכה (גסה) שלי שזה מגיע לאור העובדה שלפחות במבחן העין הוא רץ פחות מחבריו לקבוצה, דבר קריטי אצל פליק וזה בא לידי ביטוי בלחץ הגבוה שלו והריצה לשטחים. השאלה המתבקשת היא מה הגורם לזה? בגדול או שזה עיניין של משמעת טקטית (בעייתי) או בעיה של כושר (מנסים לעבוד איתו על זה).

אני חושב שלבנדובסקי צריך לנוח, למרות משחק טוב יחסית מול ניוקאסל.
בניגוד לספרדים, לפולין יש משחקים מאוד חשובים בפלייאוף העליה למונדיאל. לבנדובסקי צפוי להיטחן .
אני חושב שרק הוא וברדג’י משתתפים במשחקים רשמיים.
חוץ מזה, מי שעייף אחרי ניוקאסל שינוח עד דקה 60 וייכנס אם צריך.

ההרכב של האנזי פליק -

ז’ואן גרסיה מסתובב עם הרולטה הרוסית של פליק ויפתח היום, למרות הפציעה שהייתה או לא הייתה מול ניוקאסל.

אריק בסגל גם הוא, אבל מקבל מנוחה, כאשר FFSA פותח במרכז ההגנה לצד קובארסי.

פדרי, ברנאל ופרמין מקבלים מנוחה רק בחלומות שלנו.

בהתקפה - עוד רוטציות משוגעות.

ההרכב של אולד מן ריקי פוץ’ -

רש״י?
אני מזהה שאלד הFים הוא Faking והA זה אראוחו.
מה השאר?

פור פאק סייק אראוחו

אייל אנחנו חייבים מילון ראשי תיבות שיהיה נעוץ איפשהו.

מילון ראשי תיבות וכינויים.

רק למרטין יש 3-4 כאלו.

איי אראוחו.
הוא ללא ספק עדיף באמצע, אבל יש פשוט את האפשרות שהוא פותח שוב כמגן ימני. טקטית זה שומר את ההרכב בצורה הרגילה והאופטימלית.

המחצית הכי טוב של אראוחו מאז פליק התחיל לאמן את בארסה. לא שזה אומר הרבה.
אולי הוא בעצם עדיף כמגן?

השחקנים מפורקים.

צריכים מנוחה ארוכה. ממש מקווה שיקבלו כמה שפחות דקות בנבחרות.

לא מבין למה פליק סוחט את המיץ מראפיניה, לאמין, ברנאל ופדרי. ראשפורד ורוני אחלה ולא משחקים הרבה לאחרונה. קאסדו יכול לתת יותר דקות.

פראן טורס זו הזיה מוחלטת. שום דבר חיובי, הכל מסתבך לו, כל מסירה, כל יציאה קדימה, כל כדור. הוא גם ככה סביר מינוס ועכשיו המומנטום השלילי הוריד אותו עוד יותר לקרשים.

לבה לא טוב בהרבה, אבל לפחות הוא לא מחרב כל נגיעה בכדור כמו פראן.

קשוח מאוד לשחק בלי חלוץ לקראת הישורת האחרונה ולא ברור לי למה פליק ממשיך להתעקש על זה במקום לנסות שם את ראשפורד או לשחק עם חלוץ מדומה. כרגע זה נראה פשוט מביך.

כמה נקודות על המשחק-

נקסט.

1. לא מבין מה ברצלונה, ובעיקר פליק, ניסו להשיג במשחק הזה (חוץ מהתקפי לב). מה הטעם בלהעלות שחקנים גמורים, שחוקים, מעוכים, מותשים, במקום שחקנים רעננים ורעבים? איפה ומתי ברדוגו, ראשפורד, אולמו וקסאדו יקבלו דקות, אם לא מול ראיו בבית? עזבו לפתוח עם אלו - למה הם לא נכנסו מוקדם יותר (או בכלל, במקרה של ברדוגו)?
    יש שחקנים שנפלו מהרגליים עוד במחצית הראשונה, ופליק נראה שבא עם חילופים מהבית, ולא עם רצון לנצח. בכללי היה נראה שהמטרה הייתה להעביר את המשחק, ולא (בהכרח) לנצח אותו. זה משחק שברצלונה הייתה צריכה לקחת בקלות, ובמקום זה כמעט איבדה בו נקודות, וסתם.
  2. מצד אחד - זו הייתה טעות קשה לפתוח עם ז’ואן גרסיה במשחק הזה. מצד שני - בלעדיו לא היינו יורדים עם 3 הנקודות פה, וגם לא בטוח שעם אחת. דילמה. אז נכון שעם המהירות הכל-כך-איטית-שהיא-נעה-אחורה-זמן של שצ’זני כנראה שלא היינו מסיימים עם שער נקי, אבל לא יודע אם היה שווה לקחת את הסיכון בלאבד את גרסיה לטווח היותר ארוך.
  3. אבל איזה שוער אדיר הוא, אה? אין לי מושג איך שמנו עליו את היד, אבל מישהו (דקו) צריך לקבל על זה צל"ש. גניבה מארץ הגניבות. מזכיר את הימים שמאטס היה מציל לנו את התחת תחת ואלוורדה/קומאן/צ’אבי, מקווה שזה יתפתח ליותר טוב מזה.
  4. השחקנים חייבים חייבים חייבים מנוחה, ולכן - פחד אלוהים מפגרת הנבחרות הקרובה.
  5. כי אחריה - צ’ולו מחכה, ונגדו לא יהיה אפשר להוריד את הרגל מהגז ולהניח שאספינו יבעט ממטר לשמים.

בחצי שעה הראשונה עוד שיחקנו טוב והיה אפשר לגמור את המשחק עם קצת יותר דיוק, אבל אחרי זה כבר שפכנו לאגר ואיבדנו משמעת במשחק שלנו.
במקום לסיים את המשחק מוקדם, להשתלט על הכדור ולהניע כדור כדי לנוח, נאלצנו לרדוף אחרי שער נוסף ובעקבות זאת לרדוף אחרי ראיו שרצה להשיג שער שוויון.
פליק לא הגיב טקטית או שפשוט בא עם חילופים מהבית ולא רצה להפריע לתכנית של עצמו. שום חילוף לא היה קשור למה שקורה על הדשא למעט ברנאל שנראה סחוט לחלוטין.

למזלנו, השתדרגנו העונה בצורה קיצונית בעמדת השוער, ובדר’'כ כשאתה לא משחק טוב זה הזמן של השוער שלך לזרוח. מה שלא יגידו על הקדנציה של דקו בתור מנהל ספורטיבי, ההחתמה הזו כנראה תיזכר כאחד ה-bargains היותר מוצלחים של המועדון בשוק ההעברות. והחלטה חכמה בלי קשר.

עוד מצטיין משחק הבא עלינו לטובה הוא רבי רונן אראוחובסקי. לראות אותו מצליח להשתלב בהנעת כדור של בארסה(ולא רק במסירות אחורה לשוער) זה לא עניין מה בכך, והוא גם הצליח להביא את עצמו לידי ביטוי בפן ההגנתי בלי לעשות שטויות. מי יודע, אולי הוא בעצם היה מגן ימני כל הזמן הזה.

משחק חלש מאוד של קבוצה עייפה. השוער הוא השחקן המצטיין בצדק.
קודם כל, ז’יואן עם מקבץ הצלות מדהימות. הוא גם עם משחק רגל טוב, שליטה טובה בכדורי גובה, שוער מושלם.

השחקנים היו גמורים במחצית השניה. במחצית הראשונה ההזדמנות היחידה של ראיו הייתה בדקה הראשונה. אחרי דקה 60 הייתה טיילת ברחבה, פדרי איבד כדורים, פרמין ולאמין בקושי זזו, ואפילו ראפיניה לא תמיד ירד להגנה.
שינוחו בנבחרות, אני בונה על זה. משחקי ידידות כמעט לכולם, אין טעם לשרוף שחקנים.

לא יודע, יותר מסתדר לי רונאל דאראוחובסקי. נראה אם ימשיך במסע לעבר הדת או אם שזה רק בגלל שקצת קשה אז דתיים.

הרעיון של סשה לגביי מילון הכינויים השלם קורץ לי יותר ויותר.