מחזור 29: רמונטדה ו-2:3 על אתלטיקו בדרבי הביתי| כבשו: ויניסיוס-2 וכמובן פדה שגם הורחק

אתה לא יודע מה זה אדום.

הבעיטה היית לכיוון הרגל בלי קשר לכדור, לא רק פקקים קדימה זה אדום בכדורגל.

לא מבין את העניין שאם זה נמוך אז זה בסדר, בעיטה בצורה כאילו זה הכדור יכולה גם לשבור משהו גם אם זה נמוך.

הוא ניסה לתקל, אמנם חזק, אבל לתקל.
פגע לו ברגל מהצד בגובה נמוך, לא חושב שזה אדום.

נגיד ככה, אם השופט לא מוציא אדום אני לא חושב שהVAR מתקן אותו.

הריצות באלכסון האלו של פראן גרסיה זה מהדברים הכי מפחידים שראיתי בכדורגל. ביזיון שזה ממשיך לקרות.

הוואר הסכים שזה אדום או שגם במקרים כאלה הוא לא מתערב?

יחס של 1.0001 על בלאגן בסוף המשחק.

הוא לא מתערב אם זה לא חד משמעית שונה מהשופט.

בדיוק אומרים את מה שתכננתי לכתוב-
זוזה מוריניו
פפ גווארדיולה
סימאונה

כולם בכיס של ארבלואה

כל העיר שלנו| סוף-סוף ניצחנו דרבי וזה לא חשוב אם הנקודות האלה לא יעזרו לנו במאבק האליפות. עוד הזדמנות לקבל ביטחון, סימנו V על עוד מוקש. חזרנו מפיגור, עמדנו בלחץ - נהדר. כל-כך הרבה פעמים בליגה עשינו נגדם במכנסיים. אולי החבר’ה התבלבלו וחשבו שזו ליגת האלופות. האדום לפדה ואלוורדה שמבחינתי ממש הזוי כי הבעיטה היא לכף הרגל ממש ולא רגל גבוהה - הוסיף עוד לחץ מיותר לקראת הסיום, אבל אני לא האמנתי שנהפוך את המשחק ב-1:0 אז אני לא מתלונן. ניצחנו את אתלטיקו על הקשקש ובעצם “עשינו להם אתלטיקו” - כפיים. היינו טובים יותר וניצחנו בצדק.

אני קוטל את ארבלואה על ההרכבים שוב ושוב ולמעט חטאפה אני אוכל את הכובע והוא ממש טעים, ואני הרי מתנזר ממתוקים פחות או יותר הרבה זמן. כל הכבוד לו. הייתה לנו רמונטדה בליגה נגד אתלטיקו מאז 2013 לפי מה שרציתי, קצב טוב, תשוקה, ודקות של כדורגל לא רע.

לעולם לא אתמוך בהרכב ללא נוכחות משמעותית בחלק הקדמי, בטח במשחק בית! וזה היה אבסורד מבחינתי שאתלטיקו הייתה עם יותר שחקני הכרעה מאשר הקבוצה שלי, אבל ניחא. אני חושב שקיליאן אמבפה היה צריך לפתוח במשחק כזה ויצרנו אמנם מצבים במחצית הראשונה אבל זה היה ממש בקושי רב, פה חצי נייח, שם מבצע ענק של פדה, לא משהו באמת שדומה למשחק התקפי. כמו הרגע בו פדה נכנס בכנף ימן והעביר רוחב ולא הייתה רגל מסיימת.

עוד על ההרכב? למשל דני קרבחאל שהוא אגדה וסמל ומדרידיסטה ומנוסה כל-כך במשחקים האלה ובלכלוך שצריך. אבל אתלטיקו השאירה אותו חופשי לחלוטין באגף כי למרות שהוא מסוגל להוציא הרמה טובה פעם ב… - אין לו את הפיזיות יותר. גם טרנט לא יכול לעצור את לוקמן אבל אותו סופרים באגף הנגדי, והוא התחיל את המהלך של שער הניצחון שלנו.

בצל מכת הפציעות שלנו שחקנים גדלו מתוך מצוקה, כל אחד עשה התקדמות גם אם לא מדהימה. טיאגו צלח את האתגר בצורה לא רעה ומוסיף לנו לחץ גבוה נהדר, ברהים דיאס עם דקות נהדרות וסחיטת הפנדל, אורליאן טשואמני לפרקים, גם דין האוסן בסדר גמור. אנשים שוכחים שטיאגו היה עייף אגב וסחב צהוב, זו גם סיבה לחילוף, הוא שחקן צעיר שלא בטוח שהיה מצליח להתמודד עם זה.

פדה בחצי הראשון של העונה אמנם הראה בסטטיסטיקה כמה בישולים אבל הבעיטות לשער היו או דרד’לה או גבוה מדי, לא הצליח בתיקולים, לא הצליח לעבור שחקנים, “הרנסנס” שלו (איך אומרים באורוגוואי) ממש מדהים. הוא תמיד נתן את הלב ועכשיו בכל מהלך הוא פשוט גם מאמין שאף אחד לא ינצח אותו. המזל הולך עם הטובים וככה היה ב-1:2 שלו ושלא נדבר על הסיומת האלוהית, איזה קלאס.

אחרי הרבה מאוד זמן הרגיש לי שהסגל שלנו שוב מקבל צורה, ג’וד עולה מהספסל, גם אמבפה שעוד נהנה ממנו הרבה מאוד. אולי ויניסיוס הרגיש אותם נושפים בעורפו כי ה-2:3 שלו היה ענק, נגד הקבוצה שהוא תמיד היה כושל נגדה שוב ושוב ושוב ואחרי מחצית ראשונה עלובה. אני לא חושב שהחיתוך לאמצע והבעיטה לפינה הרחוקה זו תכונה טובה אצלו. הדריבל טוב, הספרינט, להעביר מרגל לרגל, אבל זה? הוא לא כריסטיאנו רונאלדו, הוא לא אריאן רובן. והוא עשה שער של אלוף שניצח לנו את המשחק, הרבה לב וגם קצת אבק כוכבים.

מילה אחרונה: אני מצפה משחקנים לא לעשות את אותה טעות כמה פעמים במשחק. קצת לפני ה-2:2 לונין שוב התחכם. אפשר להעיף כדור, זו לא בושה, זה בסדר. כנ"ל פראן גארסיה עם החיתוך שלו משמאל לאמצע שזה ממש-מסוכן.

ציונים:
לונין-5.5
קרבחאל-5
האוסן-6
רודיגר-7
פראן גארסיה-5.5
טשואמני-6
טיאגו-6
גולר-6
ואלוורדה - 8
ברהים-6.5
ויניסיוס - 7

זה מרגיש מהמשחקים האלה שהכל מתחיל להתחבר, מתגברים על הנאחס, חוזרים מפיגור, מבקיעים אחרי שמקבלים שוויון מדהים, שומרים על יתרון למרות אדום וכל זה אחרי שעברנו את סיטי בגדול, וכמובן מקבלים בחזרה את ג’וד ואמבפה.

אבל, עכשיו נוצרת בעיה חדשה, בלי פדה מי יבקיע משחק הבא ?

תשאל את אוהדי ברצלונה אם מסכימים איתך, אתה תופתע.

אם הייתם אומרים לי לפני שבוע שארבלואה עושה 6/6 על פפ וצ’ולו הייתם שולח אתכם להסתכלות.

היינו כחולמים. כולי אדרנלין. לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי על קצה הכורסה במשחק של ריאל.

ארבלואה התקשר להודיע שזה 9/9 :wink:

אני מעדיף לראות באדום כהזדמנות למנוחה, הוא נשחק יותר מדיי. שני משחקים בחוץ עכשיו כשהפצועים חוזרים לא יזיקו לו. איזה כלי הוא אבל, אין לי מושג איך אלונסו הצליח לגמור אותו ככה.

לויניסיוס אין חשק לכדורגל. הפנדל נתן לו קצת תיאבון שהתבטא בעיקר בניסיונות מגוחכים להעיר את הקהל, אבל למזלנו גם לשער. במחצית הראשונה הוא הלך על הדשא.

ישששש

איזה ניצחון על צ׳ולו איפ כמה קשה מולם תמיד

כשויני עושה את התנועה מהאגף לאמצע ועובר את הבלם יש אותו סיכוי לבננה קלינית לפינה ולהריגת ציפור

ואין אף אדם או מחשב על שיכול לחזות מה יקרה.

האללה פדה

האללה טיאגו

האללה מדריד

נ.ב בחיים לא אדום

אם הוא לא שולף אפילו הילוך חוזר לא היי מראים

אני לא חושב שזה קשור בחשק לכדורגל או לא. הוא טמבל שהולך עם הראש בקיר והוא מאבד מוטיבציה כשהוא לא בעניינים. באנה החליף את סימאונה ששמר אותו אז פתאום ויניסיוס היה ב1 על 1 ויכל לעשות את המוב שלו, זה לא בגלל תשוקה או רצון. ההצגות לקהל זו הדרך שלו ״לתרום משהו״ כשהוא מחריב ולשמור על המומנטום חיובי יותר.

בכל מקרה, הוא גרוע ב99% מהמהלכים ברמות שאני באמת לא זוכר משחקן בריאל מדריד, אבל יאמר לזכותו שהוא מכריע בכל משחק גדול שלנו בימי ארבלואה. אני לא מאמין בו ולא חושב שהכדורים ימשיכו להתלבש לו אבל בינתיים, אשרינו.

גם היום “איבדנו את האמצע" כשהחלפנו שחקן לוחץ בשחקן שאינו לוחץ. אנחנו כנראה בתקופה הטובה ביותר שלנו השנה, כנראה בזכות תשעה שחקני שדה שעובדים קשה.

מעניין יהיה לראות איך אמבפה וג’וד ישתלבו בסיפור הזה.

אגב, העבירה של פדה היא על אותו אלכס באנה שבזמנו הוציא את פדה משלוותו כשכביכול העיר לגבי בנו ש׳לא יוולד׳ (במדי ויאריאל)

האמת הכואבת כנראה שזה לא יכול לעבוד. ראינו שאיבדנו דומיננטיות כשויני ואמבפה שיחקו יחד.

זה או שנוציא עוד איזה פדה מהכובע או שפשוט נשחק על מתפרצות.

בהחלט.

האמת שקשה לבוא בטענות לארבלואה. עצם זה שהוא לא פתח עם אמבפה ובלינגהאם זה כבר מפתיע לטובה.

מקצועית, החילוף היותר נכון היה להכניס את מנואל אנחל או במקום טיאגו או במקום גולר. לרכות הבלתי נסבלת של בלינגהאם ממש לא התגעגעתי.