קודם כל מי שתל אביבי ורוצה לראות את המשחקים האלה בחברותה גם בשעות הקשות ונגד קבוצות בינוניות - מוזמן לדבר איתי, אני וחבר רואים קבוע פה בתל אביב. כמובן מודה ומתוודא על התגובה הזועמת שלי…דקה לפני ה-1:2.
החתול בסוף הלך לצוד| זה היה בדרך להיות איבוד נקודות מאוד-מאוד מיותר רגע לפני שחוזרים “הביתה” ואת הדרמות האלה אני אשמח לשמור לליגת האלופות. ריאל מדריד פתחה את המשחק מצוין, היה לה קל, אפילו קל מדי, זו המחצית הראשונה הכי טובה שלנו לדעתי. כבשנו גול של כדורגל, ככה ריאל מדריד צריכה לשחק - זה היה מרשים בגלל המהירות, הטאץ’, חילופי המקומות וגם זה לא קרה במתפרצת אלא נגד הגנה ‘עומדת’. ואז החזרנו את אספניול למשחק עם מן השתעשעות מיותרת כזו והורדת הילוך וחבל. כמובן שחוסלו יבקיע נגדנו, אלא מה. אדר מיליטאו חייב להפסיק לחלק מתנות.
אני מצפה מריאל לדעת לשחק טוב במשחק שלם, ולא להתחיל חזק או לסיים חלש. אני מצפה ממנה לשחק יותר התקפי נגד קבוצות כאלה.
ברוב המשחק ראינו מה קורה כשבנזמה לא היה כמו בנזמה של העונה שעברה ולשמחתי הוא סתם לי את הפה עם שער כמו לבנדובסקי - לא רק להבקיע יפה. הוא ניסה ללכת יותר מדי דרך הבטן וחבל. ויניסיוס עשה קצת שכונה לדעתי במחצית השנייה, יותר מדי דריבלים.
הקישור שלנו דווקא חילץ כדורים ודחף קדימה נהדר אבל ההתקפה לא הייתה טובה מספיק ולא יצרה מצבים וגם לא נהנינו מספיק מההצבה של דויד אלאבה בצד שמאל.
אמנם זה לא היה שער הניצחון אבל זה לוקסוס גדול להבקיע במצבים הנייחים, בדקתי בטוויטר, מאז 2011 כשמאלגה עשתה זאת בזכות סאנטי קאסורלה - אף קבוצה לא כבשה שני שערים בבעיטות חופשיות בשלושת מחזורי הפתיחה. ושנים שזה היה עקב האכילס שלנו.
החילופים של אנצ’לוטי הם משהו שלעולם לא אבין. אם לא היה מגיע ה-1:2 בהחלט היה מקום להמר על אדן הזאר במקום שחקן קישור בזמן שנותר אבל הסיכוי שהוא היה עוזר - לא גבוה. מה שאני באמת כועס עליו זה שטוני קרוס המשיך על המגרש עד דקה 80 על אף יכולת בינונית מאוד וגם אף כדור קרן או מצב נייח הוא לא הגביהה כמו שצריך. פדה הרי מהיר, חזק, סילון, יכול לעזור לנו לטוס במתפרצות, היה צריך לעבור לאמצע. ואני מקווה שהעונה יהיה לו מעמד קצת שונה ולא יוחלף בכזו קלות.
אסיים עם רודריגו - עשה את הפעולה שלו שניצחה את המשחק וטוב שכך אבל זה מעט מדי. הוא היה צריך להסתער על החצי שעה הזו שקיבל, הופעת בכורה בליגה העונה. הפוטנציאל שלו עצום. הוא צריך לגעת יותר בכדור, לדרוש. בקטע הזה הוא צריך ללמוד מוויניסיוס ולא להיפך. האללה מדריד ועד מתי השעות המשוגעות האלה, אני כבר זקן. האללה מדריד!
-נ.ב, פינה קבועה בפוסטים שלי אחרי משחק - אספר לכם איזה חולצה לבשתי. אז היום - צ’אבי אלונסו, חולצה חדשה שהזמנתי מעונת האליפות 2011/12.