מחזור שישי: צריכים לבקש סליחה מאיתנו: מושפלים 3:1 בוונדה| קרוס כבש שער ניחומים

נכנס יום כיפור, ולמרות שהפכתי להיות נבל בן בליעל, כיפור זה מעבר לקו האדום. חשבתי לעצמי אנחנו מפסידים 3-1, במקסימום תחכה לי הפתעה בצאת הצום. אז לא חיכתה הפתעה, אבל אני מאמין שגם ההפסד הזה הוא חלק מהדרך שאנחנו צריכים לעבור כנראה ובסופו של דבר יהיה טוב.

פיתחנו מסורת לא משהו להתחיל את המשחק במינוס שער. מה נסגר עם זה.

בהמשך לפיאסקו כדורי הגובה של אתמול חשבתי על אחד סרחיו ראמוס שמנקה את כל כדורי הגובה האלה שאלאבה פספס גם בגיל 77, והיה חותם אצלנו בעבור נזיד עדשים וכיף מפלורנטינו. עצוב להגיד אבל גם בגילו המתקדם היה כנראה הבלם הטוב בסגל.

לא צפיתי במשחק
אבל יש תחושה קשה שכל מה שאמרנו בקיץ מתגשם ומהר ממה שאולי צפינו.

בארסה בלי כסף למים חמים, מצליחה לגרד רכש בינגו.
אנחנו בגישה של או שחקן ב80-100 מיליון או כלום מקבלים קבוצה פשוט לא רעננה ובלי עומק.

העונה הזאת בדרך להיגמר בנובמבר.

שונא להיות כזה, אבל היה שיפוט על הפרצוף.
שוב לא שזה מפתיע בליגה הזאת, אבל זה כבר נהייה מגוחך ממחזור למחזור.
שום דבר לא יצדיק שלישייה מהקבוצה הבזיונית הזאת אבל עם שיפוט תקין היינו מדברים עכשיו אחרת.

לא מסיר שום אחריות פשוט חושב שאי אפשר להתעלם מזה.

*עריכה: שכחתי להגיד שוב שאלאבה בלם איום ונורא העונה

לתומי חשבתי שהציטוטים שבכותרת מדברים על היכולת של ריאל בדרבי, ולא הבנתי למה כתוב: “ריאל במתקפה”, ולא “ריאל תחת מתקפה”.

אז לא. מסתבר שהציטוטים הם על התבכיינויות על השיפוט, במקום על היכולת העלובה שלנו בדרבי בפרט, ומתחילת השנה בכלל.
תלונות על השיפוט, מוצדקות ככל שיהיו, לא יביאו אותנו לשום מקום. בטח לא כשאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. ואוי ואבוי לנו אם בזה המועדון עסוק בימים אלה.

אה, ו"בזכות" הודעה בפורום המקביל, נזכרתי פתאום שהספקנו להפסיד בקיץ 3-0 לברצלונה. אם זה לא הביא להסקת מסקנות ולביצוע שינויים נדרשים כשעוד היה אפשר, גם ההפסד המביך בדרבי לא יעזור. פרז מתעקש בכל הכוח לזרוק עוד עונה לביוב.

ולגבי הדיון שהתפתח בפורום המקביל, על אוהדים פסימיים ו"קיצוניים" שזורקים את העונה בשלב מוקדם כ"כ - זה ממש לא על הנקודה הפרש מבארסה (או מג’ירונה). זה על היכולת העלובה, על הסגל הלא מאוזן, על המאמן שפג זמנו עוד כשפרגוסון היה מאמן פעיל, ובעיקר על התחושה הכללית שהמועדון משדר - ששום-דבר מכל זה לא מטריד אותו, והוא לא מתכוון לעשות עם זה כלום.

ודבר אחרון - רק בסופ"ש האחרון:
קיין עם שלושער
גונזאלו ראמוס עם צמד
בוניפאס עם צמד

כמו כן, מתחילת העונה:
פרגוסון (בן ה-18) עם 4 שערים, שער כל 64 דקות
בוניפאס (בן ה-22) עם 6 שערים, שער כל 78 דקות
ולאחוביץ’ (בן ה-23) עם 4 שערים, שער כל 88 דקות
לאוטרו מארטינז עם 5 שערים, שער כל 76 דקות

ואחרי זה יספרו לנו ש"אין חלוצים".

וגם לבנדובסקי בן ה 35 עם צמד, והוא השלים 9 משחקים מלאים ב 40 יום בבארסה ובנבחרת מתחילת העונה.
מזל של בארסה שאתם לא קונים שחקנים כאלה, גם בחינם. רק שחקנים לעשור. או השאלה של חוסלו.

תוקן.

אה, לכלכת, ג’וד, גולר ופראן גרסיה זה 30% מההוצאות של כל הליגה הספרדית.

צריך להבדיל בין 2 אמירות:

1. בריאל זורקים עונה לפח
  2. הליגה גמורה

ההודעות שלי לא היו על הדעה הראשונה. פרז עשה הכל כדי לזרוק עונה לפח. לא הביא מחליף לבנזמה, המשיך עם קרבאחל כמגן הבכיר, לא עיבה את הסגל ההתקפי, לא הביא בלם במקום מיליטאו שנפצע ליותר מחצי עונה…
אבל אני ממש לא מסכים עם גישת הליגה גמורה. לא צריך להבריק כדי לזכות בליגה וזה לא שאנחנו נראים פחות טוב משנים שעברו (בהתחשב בזה שויניסיוס היה פצוע).