מחזור 3 :: פסטיבל באולד טראפורד, 2-1 על ליברפול (סאנצ'ו, ראשפורד)

בסדר, ניקח את השנתיים שמתאימות לך להגן על פפ.

וכן, היו מוכרים את סילבה ב 80 מיליון ופפ לא היה מבקש להביא במקומות את בלינגהאם ב 120 מיליון כאן ועכשיו, כי ככה הוא פפ, לא אוהב להוציא כסף.

קנה בעבר את מחרז בהמון כסף, רכש את גריליש בסכום מגוחך, והעונה הביא את האלאנד ושילם לו משכורת מנופחת ואז משחרר את ז’זוס וסטרליג כי אין לו צורך בהם ואתה קופץ כאילו הוא מאמן אייאקס שמכניס כסף למועדון ממכירת שחקנים.

יש פורום שכן שבו אוהדי ליברפול טוענים בנחרצות שהקבוצה שלהם חזקה כלכלית בערך כמו ברנלי.
אני ממש מקווה שאנחנו לא הולכים לייבא את זה לפורום הזה. ואם כן, בבקשה שזה יהיה בדיון ייעודי לליברפול, שאפשר יהיה לא לעקוב אחריו. לא צריך לטמא את הדיון של אוהדי יונייטד ממורמרים עם דיון של אוהדי ליברפול ממורמרים, תודה :innocent:

גם כשליברפול זכו בתארים, לסיטי היה הרבה יותר עומק. כשאתה לוקח את השנתיים האלה בלבד, אתה שוכח שסיטי התחילו את השנתיים האלה עם הרבה יותר שחקנים איכותיים.

אבל מה יותר גרוע, אוהדי ליברפול ממורמרים או אוהדי סיטי זמניים ?

החברה שמחזיקה בליברפול מחזיקה בין היתר בבוסטון רד סוקס. אז לא נראה לי שחסר כסף. אני חושב שהחברה יותר עשירה ממשפחת גלייזר אגב.

אבל כל הבעלים האמריקאיים סוג של לא תומכים כלכלית מספיק. אמנם יונייטד שופכת כספים בלי הפסקה אבל גם הבעלים שלהם סופג ביקורות כל שני וחמישי.

הבעלים של ליברפול קיבלו את הקבוצה הרוסה עם חובות, לא רק שהפכו אותנו לאחת הקבוצות הכי חזקות בעולם הם גם משקיעים המון כסף בהגדלת האצטדיון, זה מגיע גם על חשבון הרכש, אבל בסופו של תהליך זה יכניס המון כסף.

רוב אוהדי ליברפול מעריכים מאוד את הבעלים, רק חלק קטן מהאוהדים הכוללים אוהדים חדשים מהשנים האחרונות באים בטענות.

זה שאני כותב כאן שאין כסף וצריך למכור כדי לקנות לא כטענה נגד הבעלים, אלא להסביר את המצב ולמה קלופ לא עושה רכש, אי אפשר לחתום על חסות לשרוכי הנעליים של השחקנים במיליארד דולר עם ה"חברה לפיתו דובאי בע"מ" שהוקמה לפני 5 דקות ולהביא 4-5 שחקני רכש חדשים, זה המצב, אנחנו עדיין אחת הקבוצות הטובות בעולם ובהרכב מלא אולי הכי טובה.

מהצד השני יש את הבעלים של יונייטד, השקיעו יותר מהסיטי ועדיין יתקשו להיכנס לטופ4 העונה בפעם השנייה ברציפות, בעלים והנהלה זה לא רק לשפוך כסף.

שלושה קייצים. להגיד שנתיים זה נכון על הנייר, אבל חוטא לאמת.

עדיין לא היה מגיע ל72 שלכם.

מילת המפתח בתגובתך - בעבר. לא הבנתי, פפ לא רשאי לבנות קבוצה שתתאים לכדורגל שלו? הטענה שלכם היא שכל עונה פפ הולך ומוציא מאות מיליונים בשביל הכיף, והנה העובדות בשטח מוכיחות משהו אחר לגמרי.

בניגוד למאמנים אחרים, שלא יודעים לבנות קבוצה מ0, אלא רק לרוץ על תשתית קיימת - פפ הוא בונה הקבוצות הגדול שראיתי. אם כי לא ראיתי את כל הקריירה של פרגוסון. מהרגע שהוא בנה קבוצה בצלמו ובדמותו (ועל הדרך הפך את הפרמייר ליג לליגה של קבוצה וחצי, עם שליטה לא פחות גדולה מזו של באיירן, פריז או יובנטוס בליגות שלהם), הוא מוכר שחקנים בעשרות מיליונים ומחזיר את כל ההוצאות של הרכש שלו.

לא מתקדם לשום מקום הדיון הזה.

המשחק הכי גדול באנגליה בין 2 הקבוצות הכי גדולות באנגליה, לא יודע איך אוהדים זמניים של קבוצת צעצוע שייכים לדיון הזה.

אין ספק שרק זמן יגיד. בחשבונאות/פיננסים צריך להסתכל ולפרוס על גבי 5-10 שנים. ליברפול רק חזרה לעצמה בכמה שנים האחרונות אז כנראה נוכל להיות חכמים יותר עוד כמה שנים, אם אכן המגבלות שציינת מהוות בעיה (ואני יכול להבין למה הן כן).