מחזור 3 :: סופגים בדקה האחרונה, 2-2 נגד אברטון

הרכב:

לאמנס

שואו - מרטינז - מגווייר - דאלוט

טילמנס - מאיינו

ראשפורד - ברונו - אמבומו

קונייה

ללא שינוי מההרכב שניצח את איפסוויץ’.

מכניסים מגן כדי לשמור על התוצאה, המגן מבשל גול ליריב.

אבל צריך לומר ביושר שזה היה גול יוצא דופן ואי אפשר באמת להאשים מישהו בבעיטה כזו. אם כבר לקבל גול בדקה 95, שיהיה גול כזה. מסכן ששקו.

שער שיוויון שאין מה לעשות מולו, אבל התיקו מוצדק לגמרי, יונייטד לא היתה יותר טובה מאברטון וזו תעודת עניות לקאריק שלא מצליח להוציא מספיק מהסגל. כמה אפשר למשוך עם התירוץ של ‘רק התחילה העונה?’ בינתיים יונייטד עם מחצית אחת מתוך 6 של כדורגל טוב.

יש לקאריק שתי בעיות:

1. הסגל ההתקפי לא תואם לשיטה. אמורים העיף את כל הווינגרים והביא שני מספרי 10. מצויינים אמנם, אבל הם לא שחקני כנף. קוניה משחק בחוד למרות שהוא בפירוש לא חלוץ, ואמבומו צמוד לקו למרות שהוא אוהב להיות חופשי יותר. אמאד פצוע ובמזל ראשפורד חזר והוא כרגע הווינגר האמיתי היחיד הסגל. למרות זאת, ובחסדי הברונו, כן מגיעים למצבים ומבקיעים בקצב טוב יחסית. אני כן מצפה מקאריק לתת לששקו לפתוח, אבל לא יכול לומר בפה מלא שזו טעות לתת לראשפורד וקוניה לפתח על חשבונו.
  2. הבעיה החמורה היותר היא ההגנה הגרועה. שואו הפך לחור הגנתי, דאלוט מעולם לא היה טוב בהגנה (וגם לא בהתקפה אם לומר את האמת), ומזראווי לא ברמה. דורגו הגיע על תקן ווינג בק ולא ממש מגן, ואכן לא משחק בעמדה הזו. יוצא שאין לנו מגן ראוי אחד. בין הבלמים דה ליכט יותר פציע מאוון הארגריבס, ויש לנו פרוספקטים טובים מאוד בדמות הייבן ויורו, אבל הם עוד לא שם. אני בעד לתת להם להתגלח לנו על הזקן מעכשיו, כי עם מרטינז ומגווייר מסתמן שאנחנו לא ממש הגנת ברזל. אבל שוב - מבין למה קאריק הולך על הניסיון בינתיים.

אני מקווה שבניגוד לסולשיאר ואמורים קאריק יחליף דיסקט מהר ולא יחכה למכתב פיטורין. הוא יהיה השעיר לעזאזל המושלם עבור ההנהלה שכביכול מחכה לקיץ הבא כדי לחזק את ההגנה.