מה קרה ? גולר נפצע או שאלונסו החליט בסוף לעלות 433 ?
מסתמן שתקלה טכנית
אני רואה בטוויטר שטשומני אמור לשחק בלם, אסנסיו מגן ופדה בקישור. מעין הפתעה של צ’אבי. מתוחכם ככל שיהיה, אסנסיו לא מגן והוא מאוד מוגבל בעמדה הזאת. אם אכן יש טריק עם טשומני, אני מקווה שזה כחלק משלישית בלמים.
אם אכן זה המצב, ייתכן והוא דואג מהנעת הכדור מאחורה. לטעמי לא צריכה להיות שאיפה כזאת בכלל. כדורים ארוכים ולקוות לטוב.
יש לי “תחושה” טובה לגבי ויני הערב. נשמע מוזר אפילו לי שאני אומר את זה, אבל נראה בעוד שעתיים עד כמה היא התממשה.
איזה הזייה של הרכב, אגף ימין שומם לחלוטין , אין רודריגו, אין פדה וגרסיה לא באזור וגם אם היה מה בינו לבין אגף, רק אסנסיו בקו החצי ולא עובר אותו. באמת נשגב מבינתי איך מאמן מודרני בשנת 2026 עולה עם הרכב כזה סתום.
בחיי שאני לא מבין מה אנחנו עושים במגרש,אננחנו מוותרים על כל שליטה במשחק ופשוט מה?
מה זה ההרכב הזה בדיוק? למה לוותר על טשואמני בקישור? למה לזרוק לפח את צד ימין שלנו?
ככה ריאל מדריד לא משחקת, אנחנו לא קבוצת תחתית, זה פשוט ביזיון.
יש איזו אווירת נינוחות כללית במשחק.
אינטנסיביות פחות חזקה ממשחקי קדם עונה בארה״ב.
פדרי ודה יונג עומדים עם הכדור ומסדרים עם הידיים את השחקנים ואף שחקן ריאל לא ניגש אליהם.
מדי פעם קצת רצים ב2 הצדדים.
שתי טעויות מפגרות וחסרות אחריות
אני דווקא חושב שזה ההרכב החזק שלנו בהתחשב בנסיבות, טשואמני בקישור עושה אותו דבר - עכשיו לפחות הוא יותר סותם חורים. רודריגו עוזר בצד שמאל כי חייב שם עזרה הגנתית ו-ויני לא יעשה את זה כל הזמן. ג׳וד מנהל את המשחק
ההחמצות שלנו מול השער כ״כ רשלניות
ברצלונה הנוכחית קבוצה טובה משמעותית מריאל, המבנה של הקישור וההתקפה הרבה יותר מאוזן ויש שיטה שעובדת.
אלונסו חשב יפה על מערך עם 5 מאחורה שמצד שני מזמין דינאמיות, מאחר ואין להרכב הנוכחי יכולת להשתלט על מרכז השדה ולא לעמוד עם ברצלונה ראש בראש במשחק לחץ.
יושבים אחורה יוצאים קדימה, הקבוצה למרות כל השמות לא מספיק איכותית.
אם ככה נראה ההרכב החזק שלנו, המצב יותר גרוע ממה שחשבתי.
כל המשחק מתנהל בחצי שלנו (יותר נכון, 30 מטר מהשער שלנו).
ואפילו כבר אי אפשר למכור את השקר הזה שאנחנו משחקים על מתפרצות.
אם זה מה שאלונסו הצליח לייצר בחצי שנה כאן הוא לא מאמן כדורגל מבחינתי.
מעדיף כבר את קרלו, הוא לפחות היה מורה לספורט מוצלח.
אם אלונסו רואה שאנחנו לא יכולים לעמוד מול ברצלונה הזו שיסגור את הבסטה ויילך הביתה, זה לא הדרך שריאל מדריד משחקת בה ולא מעניין אותי מול מי אנחנו משחקים.
להעלים את רודריגו כי ויני לא רוצה לעשות הגנה זה ביזיון, להעלים את צד ימין שלנו בצורה הזו זה פשוט הזוי.
אני לא מחסידיו של טשואמני אבל אני מעדיף אותו בקישור ואת פדה בימין יותר מאשר את אסנסיו המסורס בימין.
עכשיו הלך עלינו לגמרי, ויני מודבק להרכב לעוד 3 שנים.
אה כן, גם אין לקבוצה הזאת שום אופי (אופי תבוסתני אולי).
בכל פעם שהיה ניסיון אמיתי לעשות משהו עם הכדור בקישור זה הסתיים באיבוד והזדמנות לברצלונה. אם נשחק פה התקפי כמו שאתה חולם זה ייגמר בעוד תבוסה מהדהדת.
השער השני של ברצלונה עושה צודק. אנחנו מסריחים את הדשא 45 דקות. צד ימין שלנו דורש ועדת חקירה.
איזה בית זונות לא יאמן.
אולי זה הסגנון משחק שמתאים לנו.
סיכום מחצית -
המשחק התחיל כיאותי מצד שתי הקבוצות ולאט לאט ברצלונה השתלטה על המשחק.
רוצה לציין את רודריגו עם שני מצבים שיצר לויני ולגונסאלו.
ויני פתח את המשחק טוב וסגר מחצית בסערה. איזה גול וואו. יכול להיות שזה שער עם משמעות אדירה להמשך העונה של ריאל ושל ויני בוודאי.
סיום מחצית מטורללת נגמרת עם שער נחוש של גונסאלו.
יעלה ויבוא… הקיליאן
טוב כל קשת הרגשות עברה עליי בחמש הדקות האחרונות, זה הקלאסיקו חברים. צורם לי לראות את ריאל מדריד לא מחברת שתי מסירות אבל נגד אתלטיקו מדריד היינו בושה לענף ולסמל אז היום ברור שקשה. אני לא מופתע ולא מאוכזב, השלמתי עם זה. כמובן שאני מת שנגנוב את הגביע הזה אבל אני פסימי גם כי לאמין ימאל התחיל לשחק בדקה ה-25.
רוב המשחק הרגיש לי שגונסאלו גארסיה מיותר כי אנחנו צריכים להתפרץ קדימה והוא לא מהיר ולא חזק למרות שהוא נלחם כמו אריה (גם יכל לעשות יותר במצב שהגיע אליו), ואז הוא נגח את הבומבה הזו למשקוף ועשה שער של נחישות עם 2:2. אז מה אני כבר מבין. בכל מקרה הוא צריך לסיים את תפקידו וזה זמן קיליאן אמבפה.
אממ ויניסיוס,ויניסיוס,ויניסיוס, מה לא אמרתי עליו, כבר שלושה חודשים שאני מתנכל לו ודי בצדק. הוא היה שחקן מת. מהשערים הכי מרגשים שלו, איך הוא חשב על הבין הרגליים הזה לז’ול קונדה. כל כך הרבה מצבים מצחיקים הוא החמיץ..ועכשיו זה..
השער של ברצלונה מהרמה הגבוהה ביותר שיש, אין ספק בכלל, רוברט לבנדובסקי עם סיומת כמו לפני חמש שנים והפס של פדרי - נותר רק לקנא.
אבל לדעתי יש קצת אשמה על המערך שבחרנו לשחק בו. כי אורליאן טשואמני הוא לא בלם באמת ולא שומר מספיק קרוב, הוא גם לא רגיל לצאת לאופסייד. גם בגול הראשון למשל מול ראפינייה המפלצת. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. עם ראול אסנסיו קשה להניע כדור וזה שטשואמני כל כך נמוך זה מפריע גם כן, פחות שחקן שחוטף כדורים. גם פדה ואלוורדה רחוק מהיכולת של הדרבי. ברצלונה טובה יותר אבל פגיעה בהגנה. זמן קיליאן שוב.
ברצלונה משחקת כדורגל, אנחנו לעומתם עם מזל טהור ודריבל ראשון שמתלבש לויני העונה. אי אפשר לבנות על זה במחצית השניה..
אלונסו, כל מה שעשה עד עכשיו במשחק הזה הוא טעה ועדיין יורד למחצית 2-2
ההגנה שלנו חלשה, לברצלונה לעומת זאת אין הגנה, אם אמבפה יכול לשחק אפילו עם רגל אחת שיעלה לשחק.
ודי כבר עם הטימטום הזה של 3 בלמים, כל הגולים הגיעו מהצד של אסנסיו, ה 3 בלמים גם לא תורם כלום הגנתית וגם משאיר אותנו רק עם 2 קשרים.